5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

Barbo2

Barbo2

Üye
ilk dokunmatik ekranlı teli ıphone deyil nokia çıkarmıştır bilginize 5800 nokianın 4.cü dokunmatik ekranlı telidir araştırabilirsin izmirli hemşerim tam hatırlamıyorum ama sanırsam ngage modelleri idi ha bide kulaklıktan çıkan ses oldukça yükse arkadaşım beyaz kulaklıklar harbiden kendini aşmış yani bence üstüne ses kalitesi tanımam buna ıpod ta dahil 5800ın eline su dökemez nokıa fabrikasından ayda onbinlerce 5800 üretiliyor hepsi 4 4lük olacak değil tabiki ama nokıayı tebrik etmek lazım en azından güncellemelerle müşterilerinin hem gönlünü alıyor hem ufak tefek hatalarını düzeltiyor bunu ıphone yapıyormu acaba bisor kendine samsungta yapmıyor örnek ıphone4 hatalarla dolu firma bi özürü bile çok gördü kullanıcılarından

--------------- Ekleme ---------------

ilk dokunmatik ekranlı teli ıphone deyil nokia çıkarmıştır bilginize 5800 nokianın 4.cü dokunmatik ekranlı telidir araştırabilirsin izmirli hemşerim tam hatırlamıyorum ama sanırsam ngage modelleri idi ha bide kulaklıktan çıkan ses oldukça yükse arkadaşım beyaz kulaklıklar harbiden kendini aşmış yani bence üstüne ses kalitesi tanımam buna ıpod ta dahil 5800ın eline su dökemez nokıa fabrikasından ayda onbinlerce 5800 üretiliyor hepsi 4 4lük olacak değil tabiki ama nokıayı tebrik etmek lazım en azından güncellemelerle müşterilerinin hem gönlünü alıyor hem ufak tefek hatalarını düzeltiyor bunu ıphone yapıyormu acaba bisor kendine samsungta yapmıyor örnek ıphone4 hatalarla dolu firma bi özürü bile çok gördü kullanıcılarından

SilentOne

SilentOne

Üye
hlal kardeşime yuru be :D

by_die_

Üye
telefonu alalı cok oldu galiba bi telefonun kasasına baksana acıklık var mı diye ben sana yardımcı olabilirim galiba MARDİN KVK

eagleneco

eagleneco

Üye

Araştırmadım ama mesele ilk dokunmatik telefonu çıkartmak değil kardeş mesele dokunmatik ekranlı iyi bir telefon üretip devrim yaratmak:)
iphone4 le ilgili ben bir tek çekme problemi olduğunu duymuştum ama başka problemler de varsa da sana katılıyorum.
Burada konu marka da değil :) Nokia ilk dokunmatik teli çıkarttı da ne oldu kimse bilmiyo yalan oldu yani:)
Ben iphone cu da değilim. Şimdiki telefonumla ilk kez samsung kullanıyorum. Yani bi marka takıntım yok.Gerçi yalanda söylememek lazım önceden oluşan bi anti nokiacılık da var:) Oda şu yüzden oluştu: önceden nokia, özelliği yüksek bedellere (5800 gibi değil) satıyordu.aynı özellikde farklı markalar daha ucuzdu.
Ama bana sorarsanız x6 mı wave mi diye hiç düşünmem wave derim:) aynı fiyat grubunda 2 cihaz. şöyle söyleyeyim wave iphone4 ün hatasız versiyonu:) Birde kıyaslamak çok mantıklı değil ama wave le 5800 arasında 3megapikselde düşük ışıkda ve karanlıkda foto testi yaptım. Bu testi görmek istemezsiniz. Bence x6 nın kamerası ve flaşı megapiksel hariç 5800 la aynı.
Güncelleme olayında da haklısın. Güncellemeyle kötü dokunmatik kullanım biraz daha iyileşiyor. ana sayfaya kısayollar konuyor hoş olmuş. Nihayet eşimden kurtardığım wave e kavuştum. 1 hafta 5800 kullandıktan sonra iyi geldi.

Barbo2

Barbo2

Üye
sende kendince haklısın kardeşim sonuçta zevk ve kullanım meselesi bu iş senin beğendiğini ben benim beğendimi sen beğenmezsin olay bu saygı duyarım yaa bide aslında bazen unutuyoruz bu her ortamda ıphone u telefonlarımızla kıyaslıyoruz aslında onun telefon olmadığı gerçeğini saptırıyoruz içerisine telefon işlevi yerlestirilmiş bir dokunmatik ıpod olduğunu neyse kardeş sen yeni telinden memnunsan keyfini çıkar x6 konusunda haklısın 5800 ın makyajlı hali bence sonuçta benim telim bence güzel ben kullanırken zevk alıyorum dedimya başta herkezin beğenileri farklı yani lütfedib cevap verdiğin içinde teşekkür ederim hemşerim

dengesizz87

Üye
selam arkadaslar bende 5800 kullaniyorum ve gayet memnunum herseyinden yanliz ben ilk aldigimda eski surum vardi sonra kendim *#0000# yaptim seceneklerden gulcelle diyordu gulcelledim menu ve muzik kismi degisti ekran kisa yollari bile degisti ses konusunda gayet iyi kulaklik ise mukkemmel sorun yok diye dusunuyorum kulaklik bile her ozellige sahip...

rampa_131

Üye
olum sende b.k gibi para var ve kulaklarını patlatmak istiyorsun . telefon ses sistemi gayet iyi yani niye abartıyorsun ki. başka işin yok sanki.

umranbey

Üye
merhaba arkadaslar ben de bugun 5800 aldım bundan önceki telefonum 5610 göre maximum ses yüksekliği ve sesin netliği,doygunluğu abartısız 2,5 kat aşağıda.5800 alacaklara duyrulur

mirach61

mirach61

Üye
selam arkadaslar bende 5800 kullaniyorum ve gayet memnunum herseyinden yanliz ben ilk aldigimda eski surum vardi sonra kendim *#0000# yaptim seceneklerden gulcelle diyordu gulcelledim menu ve muzik kismi degisti ekran kisa yollari bile degisti ses konusunda gayet iyi kulaklik ise mukkemmel sorun yok diye dusunuyorum kulaklik bile her ozellige sahip...

Dostum kulaklıktan müzik çalarda çarkı değişemiyormuşsun.
radyoda frekans değişebiliyormuşsun..

Gitarist™

Gitarist™

Üye
Dartyden ürün alınması zaten en büyük hata bende 1 keresinde packard bell laptop almıştım eve geldim bilgisayarı açtım resmen kullanılmış bütün kurları yapılmış bilgisayarın..ayrıca koruma yapışkanları da eskimişti ve bir çınlama sesi vardı alette yani bilgisayar %100 bi elden geçmiş..dartye gidip şikayetimi yaptım baktılar sizden kaynaklanan bir hata değiştiremeyiz servise göndericez dediler ulan daha 3 gün önce aldım bilgisayarı ne demek değiştiremeyiz dedim..işin peşini bırakmadım bir polis arkdaşımla gittim ve onunla beraber tüketici haklarından bahsettik ve mağaza müdürüyle görüşmek istediğimi bildirdim..kem küm etselerde görüştüm ve yanımda ses kayıt aleti getirdiğimi bütün görüşmeleri ses kaydına aldığımı belirttim ve tamammen haklı olduğum halde ürünün yenisiyle değiştirilmemesinin nedenini sorguladım eğer şikayetlerim dikkate alınmazsa ses kayırlarımla beraber tüketici hakları mahkemesine başvuracağımı söyledim en nihayetinde hatalarını kabullendiler ve bu olayın bindebir görülecek bi vaka olduğunu falan sööylediler arızalı ürün hiçte bindebir falan olduğunu sanmadığımı söyledim ve daha el değmemiş bilgisayarımı aldım orada denedim test ettim ve evime götürdüm..:D

burakkirazli66

Üye
bendeki gümbür gümbür tv yi bastırıyor hoparlorde. kukaklıkta cok güzel.

AlpReis

AlpReis

Üye
Ben memnunum

erhanharm

Üye
Çok kalın ve kaba bir telefon ayrıca dokunmatiği dokununca değil de bastırınca çalışıyor. Garip hiç hoş değil

princeofrain

Üye
deneme imkanım vardı 10cm den hoparlörlerde ses ölçümü aldım 110 db ses veriyo telefon bence gayet yeterli bi ses yüksekliği ama konuştuğum kendi telefonum şansima sağlam bi cihaz geldi bana dokunmatiğiyle alakalı da bi problemim yok q klavyesini seri bi şekilde kullanabiliyorum pena yada kalemsiz

cengizcelik

Üye
Bence Telefonun Sesi Güzel... Çok Yüksek Sesin Kulağa Zararlı Olduğunu Varsayarsak.. Öyle Sağır Edecek Ses Duymak isteyenlere Sadece "RUH " Hastası Derm Ben.. Ayrıca Sesin Az Gelmesi Senin ogg yada mp3 formatlı Müziklerinin Convertindende Olabilir Dostum... Kendni Sağır Etmek İçin Bu Kadar Zorlamanı Anlamıyorum, Allah yardımcın Olsun :) Bilinçli Müşteri Gibi Davranıp Geri Zekalılığını Burda Onlarca İnsana Göstermen :D Ne Hoş..

--------------- Ekleme ---------------

Çok kalın ve kaba bir telefon ayrıca dokunmatiği dokununca değil de bastırınca çalışıyor. Garip hiç hoş değil

Müthiş Bir Dokunmatiği var Telefondan Anlamadığın Kesin... ! Tek Bir Noktaya Dokunduğun Zaman çalışır Yoksa Sendeki Parmak Ekranın %20si Kadar... Öyle Senin Dokunma Hesabında Olurda işlerse.. aynı anda birsürü yere tıklamış olursun :) akıl var mantık war.. o Kalemler Neden O Kadar İnce Diye Hiç Düşündün mü ? Kafanı Yordunmu ? parmak Ucuyla Dokunmak İstediğin Yere Tıklarsan Dediğimi Anlarsın :D

kalpsizdj

Üye
beüenmiyorsan kullanma dostum telefona hakaret etme madem cok ses duymak istiyorsun al bi müzik seti koy omuzuna aç son sese sanki aldığın telefon 5 milyara alıyosunda şikayet ediyorsun 450tl lik hemen hemen herseyi yapabileceğin telefondan ses şikayeti ediyorsan sen telefon hiç kullanma osaman

By Savliusta

By Savliusta

Üye

bu telefonu kullanamayan zavallılara acıyorum 5800 telefonun ötesinde bir cihaz seside gayet güzel yüksek ses istiyosan git müzik sistemi al kulaklukları yeterli düzeyde ses de veriyor zaten dokunmatik konusuna gelince bazı yerlerde çift tıklatma gerekebiliyor bubu bilmiyenlerde dokunmatik değil basmatik diyorlar kullanmayı bilmiyorsun bari laf atma arkadaşım :bann:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800'ı yok Tv sesini basTiriyor fiLan boyLe abarTiLarLa ovmeye gerek yok.

Tek sey soyLeyecegim.

Bu fiyaTa 5800'dan usTun TLfnu birak kafa kafaya kapisTiracaginiz baska bi TLfn varsa 5800 kuLLananLar bisy anLamiyor

oguz5852

Üye
evt ses az

Takipçi Satın Al

Üst Alt