5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

combative

combative

Üye
aslında şöle benimteli yeni aldım 1 ay bile olmadı 0 aldım 5800 express m. sol üst köşede 2 tane yeşil nokta vr sadece siyah yerde belli oluo.bide sol alt köşede vr ama o çk zr belli oluo önemli diil.önemli olan yukarıdaki ikisi.şöle düşünüyom o kadar para verdim servise gtcek içi açılcak ekran değişcek.bide zaten bu sorun snradan meydana gelio.bi daha çkarsa nlcak:(0 telefon daha ya gndermeye kyamıom haksızmıyım nktalar can sıkıcı ama

braz uzun oldu ama habire kafamda bu konu :):)

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
5800 Kulaklık Sesi Gerçekden Kalitelidir Sizde %100 Bir Sorun Var, Benim Telefonum Macar Malı, Kulaklıklardan Ses Okadar Yüksek Çıkıyor ki 3-4 Metre Uzaklıkdan Dikkatli Olursanız Sessiz Bir Ortamda Duyulabilir Derecede, Ancak Belirtmek İsterim ki Equalizer Ayarlarını Yapmayı Unutmayınız Birde Dinlediğiniz Şarkıya Görede Ses Değişmektedir.

merlin19

merlin19

Üye
Valla ben bu telefondan çok iyi ses alıyorum ama Kulaklıktan değil ancak 5 + 1 ses sistemime bağladığımda yıkıyor ortalığı kulaklıklamı Çin malı telefonun yanından bile geçemez ses konusunda:)) kimse övmesin kendi telefonumda öyle 1 hafta evel eşimde aldı aynından ondada ses olayı berbat:))) kimse kimseyi yemesin yok benimkinin sesi iyi yok güncelleme yok kaliteli kulaklık takın falan elimde 120 dolarlık kulaklık var seste kalite malite yok ha azcık o kulaklıkla ses fark ediyor bazıları mp3 ün sesi ile oynayın demiş programla yav akıl var mantık var 8 gblik bir kart içine 4 gb mp3 attığını düğün sence kaç gün kaç tanesinin sesini yükseltecen..=? ben 3 5 şarkıyı kullandığım iyi bir programla tam 5 db ses kalitesine çıkarttım sonuçmu fark yok sorun telefonda mp3lerde değil anlıcanız bu arada ben aldığımda kulaklığım değişikti yani mp3 aları kulaklıktan yönete biliyordum ses kısma şarkı değiştirme v.s ama eşimin aldığında kulaklık beyaz çıktı ses yükseltmesi yok şarkı değiştirme düğmeside yok sadece iletişim kulaklığı:)) ama fark ettim benim telefonum çok güzel fotoğraf ve video çekiyor çok canlı eşiminkinede aynı ayarları yapmama rağmen kaliteside düşük görüntüde soluk netleme yaptığım halde yani baya farkı var sürümlerde v50 ikiside herneyse ama kullanıyorum sonuçta 1500 tlik Ipota 10 basar her yönü ile

muammer_3437

Üye
arkadaşlar bende yaklaşık altı ay kadar kullandım bu aleti ve müthiş bir telefon oldukçada memnun kaldım kamerasından tutun müziğine kadar navigasyonundan oyunlarına kadar 4*4 lük bir telefon sadece tek kötü olanı ekranı istediğiniz kadar kollayın çiziliyor ve birde önemli olanı da sakın olaki tuvalete düşürmeyin birdaha kullanamıyorsunuz (tıpkı benim gibi) ama yinede alacağım en kısa zamanda saygılar

Revengeful

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende yaklaşık altı ay kadar kullandım bu aleti ve müthiş bir telefon oldukçada memnun kaldım kamerasından tutun müziğine kadar navigasyonundan oyunlarına kadar 4*4 lük bir telefon sadece tek kötü olanı ekranı istediğiniz kadar kollayın çiziliyor ve birde önemli olanı da sakın olaki tuvalete düşürmeyin birdaha kullanamıyorsunuz (tıpkı benim gibi) ama yinede alacağım en kısa zamanda saygılar
Ben çok uğraştım ama çizilmedi :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Böyle teknolojik cihazları herkes tam verimli kullanamaz.5800 parasına oranla çok çok güzel bir cihaz.

eagleneco

eagleneco

Üye
Bölümün çoğunu okudum. Bence de yetersiz bir cihaz. Şu konuda yorum yapan arkadaşlar haklı; Bu kadar özelliği barındırması ve bu fiyata satılması çok güzel. Ama gel gelelim çok verimli bir cihaz değil. Kulaklık ses kalitesi ve yüksekliği yeterli değil ki xpressmusic serisi bir telefon. Müzik serisi bir telefon bırakında en iyi yaptığı şeyi yani müzik dinleme zevkini versin.Beğenmediğin özellik yok sayılır çünkü beğenmezsen o özelliğini kullanmazsın. Birde bazı arkadaşlarda şu anlayış var. bu paraya bukadar. Ucuz bir telefon değil açıkcası sonuçta 450-600 TL. arasında. Sonuçta bu parayı ödüyoruz ve nokia da diyorki bu telefonda bu özellikler var. Ve yine diyo ki bu telefonun adı xpress music. Fiyatı da onlar belirliyo. Bu paraya ancak bu kadar diyebilirmi nokia. Bi arkadaş aynen bu anlayışla git 1500tl ye iphone al demiş.
Lütfen objektif olun. Benim telefonum diye çok iyi aman şöyle iyi böyle iyi demeyin. Eşimde var bu telefon. Açıkcası ilk izlenimlerim iyiydi. Ama özelliklerini kullandıkca telefonun verimli olmadığını düşünüyorum.
Nokia bu şekilde dokunmatik telefon yapacaksa bence yapmasın.

potasyumsiyanur

Üye
Kuzenimin askerlik için gittiği doğu illerinden aldığı çakma nokia nın ses düzeyi benim 5800 dan iyi çıktı ve şaşırdım evet telef.im güzel bi telefon ama adı xpm olan müzik esaslı bir tel.in yetersizliğide ortada

Paradise_87

Paradise_87

Üye
5800 Ürünün Maliyetine Göre oldukça güzel bir cihaz bu fiyata bu kadar özelliği üst üste bulamzsınız ben tv. de izliyorum gazeteleride okuyorum yeri geldi msnde sohbet keyfi yapyorum bence bu telefon %95 başarılı bir telefon bir kısım eksiklikleri var ama o kadarda olacak

JayJayyy

Üye
harika bir tlf

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bölümün çoğunu okudum. Bence de yetersiz bir cihaz. Şu konuda yorum yapan arkadaşlar haklı; Bu kadar özelliği barındırması ve bu fiyata satılması çok güzel. Ama gel gelelim çok verimli bir cihaz değil. Kulaklık ses kalitesi ve yüksekliği yeterli değil ki xpressmusic serisi bir telefon. Müzik serisi bir telefon bırakında en iyi yaptığı şeyi yani müzik dinleme zevkini versin.Beğenmediğin özellik yok sayılır çünkü beğenmezsen o özelliğini kullanmazsın. Birde bazı arkadaşlarda şu anlayış var. bu paraya bukadar. Ucuz bir telefon değil açıkcası sonuçta 450-600 TL. arasında. Sonuçta bu parayı ödüyoruz ve nokia da diyorki bu telefonda bu özellikler var. Ve yine diyo ki bu telefonun adı xpress music. Fiyatı da onlar belirliyo. Bu paraya ancak bu kadar diyebilirmi nokia. Bi arkadaş aynen bu anlayışla git 1500tl ye iphone al demiş.
Lütfen objektif olun. Benim telefonum diye çok iyi aman şöyle iyi böyle iyi demeyin. Eşimde var bu telefon. Açıkcası ilk izlenimlerim iyiydi. Ama özelliklerini kullandıkca telefonun verimli olmadığını düşünüyorum.
Nokia bu şekilde dokunmatik telefon yapacaksa bence yapmasın.
Arkadaşım biryerde haklısında,üzerinde bukadar özellik barındıran bir telefonun, neden aynı özellikleri taşıyan cihazların 3 de 1 fiyatına satıldığını hiç düşündünmü?Bu cihazda özellik var ama kullanırken çok iyi bir konfor beklemeceksin.Ha şu imkanın da var eğer istersen cihazını BURADA olduğu gibi geliştirebilirsinde

eagleneco

eagleneco

Üye
Arkadaşım biryerde haklısında,üzerinde bukadar özellik barındıran bir telefonun, neden aynı özellikleri taşıyan cihazların 3 de 1 fiyatına satıldığını hiç düşündünmü?Bu cihazda özellik var ama kullanırken çok iyi bir konfor beklemeceksin.Ha şu imkanın da var eğer istersen cihazını BURADA olduğu gibi geliştirebilirsinde

Ben geliştiririmde eşim yapmaz bunu. Yine de şuan tel bende bi deneyeyim bakayım ne olacak. Verdiğin link için saol.
Herkes bunu diyo: Bu paraya bu kadar olur :) :).

Şunuda belirteyim.
gps iyi çalışıyo, telefonun çekme kalitesi güzel, kamerası bir telefon için başarılı denilebilir, dışarı verdiği ses güzel, kulaklığa verdiği ses yetersiz olduğundan bu telefon müzik telefonu değil.

3 te 1 fiyata gelince iphone dan bahsediyosak kıyaslanamaz bence ki aynı özellikler derken ekran, dokunmatik kullanış şekli, yazılımlar farklı. Hep ilk akla gelen iphone oluyo zaten aynı ayardaki cihazlarla kıyaslarsanız daha doğru olur. Bana kalırsa şu an piyasadaki dokunmatik telefonların tamamı iphonun başlattığı bi akımı takip ediyolar. Nokia bu işi kötü yapanlardan. Emin olun iphonu taklit edip daha iyi dokunmatik telefon yapan markalar var.
Yanlızca gps, wifi, önde kamera, arkada kamera flaşı gibi özellikler her telefonda yok. Ama inanın bu özelliklerden birini feda edip (örnek önde kamera veya arkadaki flaş) bu fiyatlara samsung da htc de alternatifler var. Modelleride yazayım. Samsung Monte(454tl.), i7500 android(479tl.), htc tattoo(500tl.-650tl.), htc touch2(540-601tl) Ve bu modeller inanın 5800 dan daha iyi ve daha kullanışlı.
Bence bu modellere mutlaka bakılmalı.
Her nekadar samsung wave aldıysamda bu fiyata benim tercihim htc tattoo olurdu.

arslanburak96

Üye
ya siz telefondan ne anlarsınız ki (herkes e söylemiorm) sen telefonu sadece ses için mi alıyorsun diğer özellikleri hangi telefonda var bu 1 ikincisiyse sende bir problem var bnim de 5800 ım var hiç böyle bir sorunum yok bangır bangır ses geliyor aynı zamanda ekolayzır ayarlarını da yapmamışsındır sen allah bilir!güncellemeni yap ekolayzır ayarlarını da yap adam gibi bak bakıyım noluyo!Bnce son derece başarılı biir telefon tek sorunu çok azdaha hızlı olabilrmiş ama bnce bu çokda bir sorun deyil.NOKİA YI tebrik ediyorum sonderece başarılı!!

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ya siz telefondan ne anlarsınız ki (herkes e söylemiorm) sen telefonu sadece ses için mi alıyorsun diğer özellikleri hangi telefonda var bu 1 ikincisiyse sende bir problem var bnim de 5800 ım var hiç böyle bir sorunum yok bangır bangır ses geliyor aynı zamanda ekolayzır ayarlarını da yapmamışsındır sen allah bilir!güncellemeni yap ekolayzır ayarlarını da yap adam gibi bak bakıyım noluyo!Bnce son derece başarılı biir telefon tek sorunu çok azdaha hızlı olabilrmiş ama bnce bu çokda bir sorun deyil.NOKİA YI tebrik ediyorum sonderece başarılı!!

Sonuna kadar katılıyorum. Lütfen saçma sapan cevaplar vermeyelim :nono:

hsn_zhr

Üye
Arkadaşlar pazar gün 5800 telefonumu aldım ... ama dün şöyle bi sorunla karşılaştım menüye girdiğim zaman ekranun sağ tarafındaki (örn:uygulamalar) seçtiğimde ekran kayıyor:off: biraz sol tarafa dogru dokandığımda düzeliyor ve açılıyor neden olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum

^^Positive^^

Üye
sesi %100 açarsan ve çekim kaliteli değilse cızırtılı çıkıyor.....

eagleneco

eagleneco

Üye

Öncelikle şunu belirteyim arkadaşım. Ben forumda kimseye hakaret etmedim. Bu şekilde yazılar yazarsan bu şekilde cevaplar alırsın.
Senin gibi nokiacılar varken Nokia hiçbir zaman popülerliğini yitirmez. Asıl sen telefondan ne anlıyon. Yazdığım modellerin kullanım şeklini gidip herhangi bi yerde inceledinmi fiyatlarını biliyormusun. Bilmiyosun. Nasıl aldın telefonunu çok merak ediyom. AAA nokia dokunmatik telefon yapmış bir sürü özellik var. Hemde bu fiyata hemen alayım demiş almışsındır. Ayrıca sen sesden ne anlarsın ki bi de ekolayzır ayarı yapmışsın. Ses desibelini ekolayzır arttıyo değilmi :) komiksin yaa...
Ben buraya telefonu kötülemek için yazmadım. Elimde var senin kullandığın cihaz. İnan kulaklık kısmı arızalı değil. ama yeterli de değil. Tabi sen yıllardır nokia kullandığın için kulağın onu biliyo...
gelelim diğer cevaplara
Ben telefonu ses için almıyorum ama ses için almak isteseydim 5800 XPRESS MUSIC alabilirdim. Neden çünkü müzik serisi ben bunu aldığımda mp3 dinlediğimde benim beklentilerimi karşılamak zorunda. Örnek aldığım telefon: samsung wave bu telden 350 lira daha pahalı. Hep şunu diyonuz zaten 3 te 1 fiyatı ne alaka. Benim aldığım model şuan ki iphone 3g lerden çok daha iyi bir telefon.
800-850tl. bi telefona para vermem diyebilirsin. O benim tercihim ve çok çok memnunum.
Allah bilir sen HTC yi de bilmiyosundur android işletim sisteminide. Varsa yoksa symbian değilmi...
Senin telefonun çok güzel arıza da yok aferin sana çok iyi etmişsin bu teli almakla deyim bari.

Ben bir daha söylüyorum bence başarılı değil kullanım şekli. Almak istedeyen bu yazıyı okuyana anlayana, söylüyorum Senin gibiler için yazmadım ben bu yazıyı. Dokunmatik ama insana zevk vermiyo. Ha ekrana basıyosun ha tuşa fark yok. inceleyin dediğim telleri hiç olmadı you tubede birsürü inceleme videoları var onları izleyin nasıl telefon araştırılır nasıl iyi bir telefon alınır görün öyle alın.
Diğer yazım çok daha kibardı bu değil. Cevabım bir kişiye. Bu polemiği arkadaştan cevap gelse bile cevap yazmayacağım.
Diğer arkadaşlardan özür diliyorum.

emre_6795

emre_6795

Üye
kulaklık jakını iyi oturttuğunuzdan emin olun bendede aynı sorun vardı jakın yuvava tam oturmadığını fark ettim

girmezse biraz zorlayın

regulus11

Üye
Yanlış anlamadıysam eğer konuyu açan arkadaşa hak veriyorum. Ben de tlfu ilk elime aldıgımda kulaklıktan gelen sesin yetersiz olduguna kanaat getirdim. Tlfda sorun yok, ya da kulaklıkla ilgili bir sorun da yok. Normal bir ses çıkıyor kulaklıktan. Ama sen 5800 XpressMusic diyorsun yani müzik tlf'u bir müsik telefonundan çok daha fazla ses beklenir...

burhanasık

burhanasık

Üye
arkadaşlar pazar gün 5800 telefonumu aldım ... Ama dün şöyle bi sorunla karşılaştım menüye girdiğim zaman ekranun sağ tarafındaki (örn:uygulamalar) seçtiğimde ekran kayıyor:off: Biraz sol tarafa dogru dokandığımda düzeliyor ve açılıyor neden olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum

o elefonun özelliği ekran komple aşağı yada yukarımı kayıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt