ya siz telefondan ne anlarsınız ki (herkes e söylemiorm) sen telefonu sadece ses için mi alıyorsun diğer özellikleri hangi telefonda var bu 1 ikincisiyse sende bir problem var bnim de 5800 ım var hiç böyle bir sorunum yok bangır bangır ses geliyor aynı zamanda ekolayzır ayarlarını da yapmamışsındır sen allah bilir!güncellemeni yap ekolayzır ayarlarını da yap adam gibi bak bakıyım noluyo!Bnce son derece başarılı biir telefon tek sorunu çok azdaha hızlı olabilrmiş ama bnce bu çokda bir sorun deyil.NOKİA YI tebrik ediyorum sonderece başarılı!!
Öncelikle şunu belirteyim arkadaşım. Ben forumda kimseye hakaret etmedim. Bu şekilde yazılar yazarsan bu şekilde cevaplar alırsın.
Senin gibi nokiacılar varken Nokia hiçbir zaman popülerliğini yitirmez. Asıl sen telefondan ne anlıyon. Yazdığım modellerin kullanım şeklini gidip herhangi bi yerde inceledinmi fiyatlarını biliyormusun. Bilmiyosun. Nasıl aldın telefonunu çok merak ediyom. AAA nokia dokunmatik telefon yapmış bir sürü özellik var. Hemde bu fiyata hemen alayım demiş almışsındır. Ayrıca sen sesden ne anlarsın ki bi de ekolayzır ayarı yapmışsın. Ses desibelini ekolayzır arttıyo değilmi

komiksin yaa...
Ben buraya telefonu kötülemek için yazmadım. Elimde var senin kullandığın cihaz. İnan kulaklık kısmı arızalı değil. ama yeterli de değil. Tabi sen yıllardır nokia kullandığın için kulağın onu biliyo...
gelelim diğer cevaplara
Ben telefonu ses için almıyorum ama ses için almak isteseydim 5800 XPRESS MUSIC alabilirdim. Neden çünkü müzik serisi ben bunu aldığımda mp3 dinlediğimde benim beklentilerimi karşılamak zorunda. Örnek aldığım telefon: samsung wave bu telden 350 lira daha pahalı. Hep şunu diyonuz zaten 3 te 1 fiyatı ne alaka. Benim aldığım model şuan ki iphone 3g lerden çok daha iyi bir telefon.
800-850tl. bi telefona para vermem diyebilirsin. O benim tercihim ve çok çok memnunum.
Allah bilir sen HTC yi de bilmiyosundur android işletim sisteminide. Varsa yoksa symbian değilmi...
Senin telefonun çok güzel arıza da yok aferin sana çok iyi etmişsin bu teli almakla deyim bari.
Ben bir daha söylüyorum bence başarılı değil kullanım şekli. Almak istedeyen bu yazıyı okuyana anlayana, söylüyorum Senin gibiler için yazmadım ben bu yazıyı. Dokunmatik ama insana zevk vermiyo. Ha ekrana basıyosun ha tuşa fark yok. inceleyin dediğim telleri hiç olmadı you tubede birsürü inceleme videoları var onları izleyin nasıl telefon araştırılır nasıl iyi bir telefon alınır görün öyle alın.
Diğer yazım çok daha kibardı bu değil. Cevabım bir kişiye. Bu polemiği arkadaştan cevap gelse bile cevap yazmayacağım.
Diğer arkadaşlardan özür diliyorum.