5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

korn454545

Üye
birader bende de var.. telefonun sesine diyecek yok.. tamam belki apple kalitesinde değil ama en az philips kalitesinde müzik tadı veriyor.. umarı m sen de bu sorunu en kısa zamanda çözersin..

WoodPecker

Üye
Bencede Bende Media&Markt'tan aLdım Bugün Su aNlık Bir Sorunum Yok Canavar Gibi Zaten Telefon Cok Güzel..Kullanan En Az 15 Arkadasım Var Ve Hiç Birinden Böyle Bir Şİkayet aLmadım..

furkanbayraktar

Üye
bosverım 5800 tam bir külüstür iphone 4 suandaki en kapsamli tlf......

jeki01

jeki01

Üye
5800 begenende cok begenmiyende.
ben kullandim ama N79 daha iyi bence.

hunter41

hunter41

Üye
bosverım 5800 tam bir külüstür iphone 4 suandaki en kapsamli tlf......

iphone 4 ü o kdar gözünüzde büyütmeyin daha sinyal cekme sorunu var neymiş tutuş tarzınız yanlış
5800 Fiyatına gore en iyi telefon Kanaatimce
Bu arada HTC 2 Hd iphonede 4 den daha iyi oldgunu düşünüyorm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw arkadaşlar neyi tartışıyonuz bence bu paraya en iyi özellikli bi model ben 480 liraya aldım gayet güzel bizim apartmanda kaçak internete giriyorum çok güzel bir telefon tartışmayın

semsi94

Üye
bnim güzel kardesm o var ya içndeki kulaklık yüznden mal gibi bi kulaklık bn sony bi kulaklık taktım ve kullanıorm süper bi randıman alıorm snde amma uzatmşsn keske buraya bi derdini yazmş olsaydn

ramazan24

Üye
kardes yıkldız kare7370kare yap olur

frowell

frowell

Üye
v60 a bakalım bide

KaRNeC_81

Üye
kullandığım telefonların hepsi ya music edition yada express music 'dı son olarakda elimde hem N73 ME , hemde 5800 EM war ve 5800'a 10+2 ses sistemi takıyorum yeri gelio onun kadar tatlı bi sesi başka bi yerde almadığımı hissediorum ama bazı formatların oynatılması var kulaklarını tırmalayan cinsten ediesel arkadaşında dediği gibi her müzikten aynı performansı beklememelisin kulaklık olarakda creative kullanıorum her bass vuruşunda gözlerimi kipletio :D walla tüketici haklarına başvur dilekceni yaz yurtdışı için şartlar nedir bilmiorum ama allah kolaylık versin ...

simaros

simaros

Üye
valla ben aldım oda normal bi tlfoncudan adam bana baya yardımcı oldu denedim tlkfonu ikinci eldi ama (5 gün kullanılmış) adam bana dediki bak burda dene eğer bgi sorun olursa 3 gün içinde gel o üç gün içinde irdelemediğim yer kalmadı ama tlfon sağlamdı ses canavar gibi

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

dj_at_work

Üye
hocam MP3 gain programi ile muziklerin ses duzeylerini bozmadan cok rahat istedigin sekle sokarsin ben n73 de oyle kullaniyordum cok iyi oluyordu. denemende fayda var o eski istedigin tok sesi alacaksin.

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
kulaklik amfisi kullanin

Black_Paw

Üye
bendede 5800 war vatanbilgisayardan aldım canavar gibi ses geliyor hiç bir şikayetim yok çok memnunum özellikle ses konusunda nokianın dandik kulaklgıyla bile süper ses geliyor sizin telefonda bir sorun olabilr :s

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
bi apple mp3 player al gitsin her telefonun ilk amacı iletişim saglamaktır. :hmmm Sen hiç gördünmü telefon özellikli mp3 çalar. :d:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
valla böyle 5800 ı hor kullanıp takoz telefon diyenlere ohh olsun demekten başka bişey söylenmez

matraga

Üye
arkadaşım bende de 5800 telefon var. Nokıanın gondermıs oldugu kulaklık cok dandık muzık dınlenmıyor ben kendı ıpod kulaklıgımı kullanıyorum ve cok kalıtelı ses alıyorum.

harunbagatur

harunbagatur

Üye
salllamayın taş gibi telefon süperr ötesii kullanmasını bilmiyorsunuz

frowell

frowell

Üye
Katılıyorum tek sorunu kamera oda büyük rahatsızlık yaratmıyor. =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt