achilles194
Üye
merhaba arkadasım..yazını okudum gercekten herseyi cok detaylı vurgulamıssın.Benim sana önerilerim olcak.öncelikle telefonu alırken kutusundan cıkan dandik beyaz renkli kulaklıgı kullanıyordum bende.ama bu kulaklıkla mp3 uzantılı müzikleri falan dinlerken cok cılız bie ses ile dinliyordum taki telefonun yazılımını güncelleyene kadar.wireless modem vasıtasıyla internete girdim ve guncelledim.hafıza kartımı falanda cıkarmadım.hiçbirsey silinmedi.yüklemiş oldugum yazılımda 23 mart 2010 tarihinde piyasaya sürülen yazılım.yazılım sürümü V50.0.005 ..eger bu yazılımı sende yüklersen sorunsuz bir sekilde bu cılız ses olayından kurtulmus olacaksın.Şuan dediğim o dandik kulaklıkla müzik dinliyorum ses süper cıkıyor.Cok da memnunum.Dediğim gibi telefonunu bir an önce güncellemeni öneririm.Ayrıca sesin yanı sıra telefonumda internete girdiğimde donup kapanmalar yada telefonu yere koydugumda ekrarnın kaybolması ayrıca telefonumda yawaslama wardı bu guncellemeyi yaptıktan sonra telefon adeta yediden dogdu diyebilirim.Bütün sorunlar ortadan kalktı..umarım yardımcı olabilmişimdir..hoşçakal...
şans ben çocukken bi wolkmen aldım hevesle bir ay sonra bozuldu bidaha değiştiler oda bozuldu sonra tekrar başka aldım onda da hayır görmedim halen daha ukde kaldı üstümde yaş 29 doldu o günler 13 14 yaşlarındaydım ama halen daha wolkmane karşı hevesim geçmiş değil modası geçti ama hevesim geçmedi
Bundan önce hp ipaq 514 kullanıyordum 2.5 mm jak girişi vardı kulaklık bulmak işkenceydi benim için. orjinal kulaklığı güzel ses veriyordu ama diğer kullandığım k750i kadar değildi. Fakat 5800 xm tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşattı bende. XM denmesindeki manayı kavrayamadım henüz. Acaba ovi müzik kullanımını artırmak için mi böyle bir isim türettiler
Tamam telefon güzel haritaları yüklüyoruz wireless ile bağlanıyoruz 3gli görüşme yapıyoruz üstüne bir de symbian uygulamalarla telefonu renklendiriyouz ama müziksiz olmuyor
Ben gold magazasından aldım telefonu birazda pahalıya aldım kız arkadaşım vardı yanımda aceleye geldi. VİP product dedikleri üründen aldık birde 365 gün iade garantisi mi varmış neymiş çok sıkılmaya başlarsam iade etmeyi düşünüyorum telefonu ama biraz kullanayım işte hevesimi alayım diyorum

BEnde kı durum bole bana soran olursa da sakın 5800 ALMASIN
.
felan filan bi dünya şikayet.