5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

achilles194

Üye
merhaba arkadasım..yazını okudum gercekten herseyi cok detaylı vurgulamıssın.Benim sana önerilerim olcak.öncelikle telefonu alırken kutusundan cıkan dandik beyaz renkli kulaklıgı kullanıyordum bende.ama bu kulaklıkla mp3 uzantılı müzikleri falan dinlerken cok cılız bie ses ile dinliyordum taki telefonun yazılımını güncelleyene kadar.wireless modem vasıtasıyla internete girdim ve guncelledim.hafıza kartımı falanda cıkarmadım.hiçbirsey silinmedi.yüklemiş oldugum yazılımda 23 mart 2010 tarihinde piyasaya sürülen yazılım.yazılım sürümü V50.0.005 ..eger bu yazılımı sende yüklersen sorunsuz bir sekilde bu cılız ses olayından kurtulmus olacaksın.Şuan dediğim o dandik kulaklıkla müzik dinliyorum ses süper cıkıyor.Cok da memnunum.Dediğim gibi telefonunu bir an önce güncellemeni öneririm.Ayrıca sesin yanı sıra telefonumda internete girdiğimde donup kapanmalar yada telefonu yere koydugumda ekrarnın kaybolması ayrıca telefonumda yawaslama wardı bu guncellemeyi yaptıktan sonra telefon adeta yediden dogdu diyebilirim.Bütün sorunlar ortadan kalktı..umarım yardımcı olabilmişimdir..hoşçakal...

rejiii

Üye
evet gerçekten ses çok kötü kulaklıktanda olabilir ama sonuçta bu çihaza uyumlu olması gerekiyo gerçekten rezalet

erkan38

Üye
ses yeterli düzeyde ama bence 5800 xpressmusic olarak üretilmemiş iphone'a rakip olsun diye acelece üretilmiş bi telefon bende kullanıyorum artıları yanında bir çok eksileri var mesela taşıma zorluğu biraz daha ince olsa çok daha iyi olurdu

freegorele

freegorele

Üye
medya mark dünyanın en büyük spotçusu haberiniz olsun slovakya polonya ve diğer batı avrp ülkelerinden kaçmış bi şirkettir trde bilmemelerinin sebebi bu teknosayada güven olmuyor harbiden ben tel aldım oradan 2.ci el çıktı y ederimbaktım telde remzi abi diye birinden mesaj vardı 13 tane göndrlmiş mesaj vardı ve bir süre konuşma süreleri :D
kardeşş bende 5800 almayı düşünüyorum ama kararsızım SAMSUNG MONTE VAR ŞİMDİ AKLIMDA bu arada sana gelen telefonun 2. el olması gerçekten çok üzücü aşşağılık herifler kullanıp kullanıp satyorlar bazen ama bildiğim elektronik işi gerçekten :boxşans ben çocukken bi wolkmen aldım hevesle bir ay sonra bozuldu bidaha değiştiler oda bozuldu sonra tekrar başka aldım onda da hayır görmedim halen daha ukde kaldı üstümde yaş 29 doldu o günler 13 14 yaşlarındaydım ama halen daha wolkmane karşı hevesim geçmiş değil modası geçti ama hevesim geçmedi
TATLI BİR ANII KALDI :box

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
merhaba arkadasım..yazını okudum gercekten herseyi cok detaylı vurgulamıssın.Benim sana önerilerim olcak.öncelikle telefonu alırken kutusundan cıkan dandik beyaz renkli kulaklıgı kullanıyordum bende.ama bu kulaklıkla mp3 uzantılı müzikleri falan dinlerken cok cılız bie ses ile dinliyordum taki telefonun yazılımını güncelleyene kadar.wireless modem vasıtasıyla internete girdim ve guncelledim.hafıza kartımı falanda cıkarmadım.hiçbirsey silinmedi.yüklemiş oldugum yazılımda 23 mart 2010 tarihinde piyasaya sürülen yazılım.yazılım sürümü V50.0.005 ..eger bu yazılımı sende yüklersen sorunsuz bir sekilde bu cılız ses olayından kurtulmus olacaksın.Şuan dediğim o dandik kulaklıkla müzik dinliyorum ses süper cıkıyor.Cok da memnunum.Dediğim gibi telefonunu bir an önce güncellemeni öneririm.Ayrıca sesin yanı sıra telefonumda internete girdiğimde donup kapanmalar yada telefonu yere koydugumda ekrarnın kaybolması ayrıca telefonumda yawaslama wardı bu guncellemeyi yaptıktan sonra telefon adeta yediden dogdu diyebilirim.Bütün sorunlar ortadan kalktı..umarım yardımcı olabilmişimdir..hoşçakal...

Arkadaşım yanlış anlama ama ben senin dediğin yazılımı telefonu alır almaz yaptım yani telefonu 24 mayısta aldım 25 mayıs ta güncelleme yaptım ve sonuç aynı!! Bunun yazılımla felan alakası yok bencede bu telefondan ses az çıkıyor birde sevinmiştim 3.5 mm girişi var diye:( Bundan önce hp ipaq 514 kullanıyordum 2.5 mm jak girişi vardı kulaklık bulmak işkenceydi benim için. orjinal kulaklığı güzel ses veriyordu ama diğer kullandığım k750i kadar değildi. Fakat 5800 xm tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşattı bende. XM denmesindeki manayı kavrayamadım henüz. Acaba ovi müzik kullanımını artırmak için mi böyle bir isim türettiler :hmmm Tamam telefon güzel haritaları yüklüyoruz wireless ile bağlanıyoruz 3gli görüşme yapıyoruz üstüne bir de symbian uygulamalarla telefonu renklendiriyouz ama müziksiz olmuyor:bilmm Ben gold magazasından aldım telefonu birazda pahalıya aldım kız arkadaşım vardı yanımda aceleye geldi. VİP product dedikleri üründen aldık birde 365 gün iade garantisi mi varmış neymiş çok sıkılmaya başlarsam iade etmeyi düşünüyorum telefonu ama biraz kullanayım işte hevesimi alayım diyorum:P:
Alacak arkadaşlara önerim benimde hiç öyle denemeyle felan uğraşmasınlar telefonu çünkü ses az çıkıyor( Ha birde kamerada rezalet neymiş Carl Zeiss 3.2 mp'miş, donuk fotoğraflar çekiyor) diğer özellikleri için alacaksanız alın arkadaşlar. İnşallah benim vip product işe yarar:D

mtbfr

Üye
kardeş yazdıklarını baştan sona kadar okudum ben 4 gün önce 5230 aldım 5800 ın ara ürünü diyebilirim kutudan beyaz ve kalitesiz olduğu her halinden belli olan bi kulaklık çıktı kulağıma taktım kendi test müziğimi açtım (müzik kulağıma da güvenirim ayrıca) ses inanılmaz dandik geldi kendi kulaklıklarımı taktım tek tek (sony, philips ve senheiser) kaliteli ses aldığımı söyleyebilirim senin telefonda fabrika hatası olduğunu düşünüyorum ve yaptığın şeyin gerçekten süper bişey olduğunu ve nokiacılara iyi bi ders olacağını düşünüyorum eğer nokia müşteri memnuniyetine önem veren bi firmaysa ki öyle olduğunu düşünüyorum yazdığın nota mahsuben(soktuğun laflara da diyebiliriz) sana daha üst model bi telefon gönderir bence tabi bu benim fikrim

petrucci82

petrucci82

Üye
philips s 6000 piyasadaki en uygun fiyatlı kulakiçi kulaklık yeni aldım süpper.. alın bir de onunla dinleyin müziklerinizi beğenmezseniz bu kardeşiniz parası neyse ödeyip sizden satın alacak kulaklığı...

bek1905

bek1905

Üye
bende siyah orjinal kulaklık çıktı... sesi gayet iyi. sesini yarıdan az açnca bile gayet ii bi şeklde duyabiliosnz.. bence snn sorunun kulaklıkla alakalı değil.. keşke yollamadan önce tüketici haklarına da götürüp şikayet etseydin

OğuzcanAbi

Üye
bluetooth speaker

eciribiciri

Üye
bende 2 tane var 5800 ama çok memnunum sesten senin teldemi sorun var acaba kardeş. bide o kulaklığı başka bir telefona tak dene ondan sonra karar ver.

EFECEL

EFECEL

Üye
arkadaşım bence xpress music demek bangır bangır kulağa zararlı seviyede müzik çalmak değildir bundan öncede 3,5 mm jack kullannan telefonlarım oldu ama hiçbirinde özel ses çipi yoktu ben 5800ı 5+1e baglıyorum ve gercekten cok kalıtelı ses alıyorum bugune kadar ses kalıtesınden en cok memnun kaldıgım telefon budur ki daha walkman serisi telefonda kullandım ...

h.r

h.r

Üye
kardeşim kusura bak veya bakma hata sende telefonun hiç bi suçu yok sadece kendi kulaklığında az ses çıkıyor ben ETON bi kulaklık aldım adeta kulaklarım sağır oluyor bundan sonrada 5800'ı küçümseme HATALI SENSİN telefon değil unutmaki 5800 için iPhone KILLER deniyor ...

AkSeA07

Üye
kardeşim kusura bak veya bakma hata sende telefonun hiç bi suçu yok sadece kendi kulaklığında az ses çıkıyor ben ETON bi kulaklık aldım adeta kulaklarım sağır oluyor bundan sonrada 5800'ı küçümseme HATALI SENSİN telefon değil unutmaki 5800 için iPhone KILLER deniyor ...

Ses olayı kısıye yonelık memnuyetsızlık olabılır ama nokıanın ses sıkıntısını gıderdıgını dusundum ılk 5800 sesı duydugumda ama dıkkat edın cogu karısık seslı parcalarda seslerın ust uste bınmesı durumunda sorun var ıyı dınle, kulaklıgın yada haporlorun sesı bı sekılde halledılır ama daha cok hatası var tabı kı meseLa;

1) telı ılk aldıgımda v20 idi ve kasası sorunlu cıtır cıtır ses gelıo
2) aynı sorun ekranda da var dokunup elını cekınce cıt dıe bı ses gelıyo
3) bnm cıhazım flv vıdeo oynatmada sorun yasıo surum farkından dolayı
4) avrupada bı cok surumu toplatıldı bu telın
5) cıhaz cok yavas telden anladıgım halde ne yapsam hızlanmadı
6) batarya en fazla 2 gun gıdıo ve 3 dıs sarj bı anda tek dusebılıyo ve bırden kapanıyo
7) sardan cıkarıp hemen acınca ekrandakı renk kaymaları sızde de varmı bılmıyorum
8) galerı asırı yavas ve tel kendı cektıgı resımlerı bıle okumakta zorlanıyo
9) kımse ınkar etmesın V50 de de bı cok hata var, Wi-fi gıbı..
10) Bazı tel arastırmacı ve pazarlamacılarına gore 5800 Iphone KıLLer degıl sadece pıyasa canlandrma aracıdır kı onun ıcın diger 5*** (53**, vb dokunmatık nokıa teller) cıhazlar 3g vb ozellıklerı olmadı halde , kamera kalıtesı daha dusuk olmasına ragmen bu cıhazlar ve 5800 arasında kı fıyat durumu kı sasırtıcı bı durum :D satıcılar bıle yorum yapamıyprlar sorun ınanmayan varsa :D
11) Garantıye gonderırsenız de Nokıa Co ile bı alaka olmadan garantı hıc bırsey yapmadan telı sıze format atıp yapılmıs olarak gonderektır :D

Her neyse bu tıp sorunu olanlar ve memnun olmayanlar 3 kez garantıye yollayın ve cabuk gelmesı hakkında sıkıstırın her seferınde sonra da sorunlar duzelmedı dıye kı duzelmez zaten TUKETICI HAKLARINA basvurun kı cozum kesın olarak verıyorlar ben oyle yapıcam yapınca durumu haber verırım fakat sızde arastırın tabıı...

:nono::megafon: BEnde kı durum bole bana soran olursa da sakın 5800 ALMASIN :nono::megafon:

--------------- Ekleme ---------------

5800 ile ilgili magdur ınsanların dertlerına bı bakın :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
@ aksea07

walla arkadaşım aldığın telefonda sorun olmuş olabilir bence gayet doğal . çoğu üründe böyle şeyler olabiliyor. ve buna dayalı bi 5800 fobiside olabilir. ama bilki 5800 Fan ı 5800 dan memnun kalmayanlardan kat kat çoktur diye düşünüyorum.
bende 5800 kullanıyorum evet 4 4 lük olmayabilir ama gayet güzel bi telefon. tek memnun kalmadığım konu kulaklığından az ses çıkmasıydı ki . oda kulaklıktan kaynaklanıyormuş . güzelinden bi philips kulaklık aldım kulağıma taktığımda dünya ile irtibatımı kesiyor :).
Filmimi izliyorum müziğimi dinliyorum msn de sohbet ediyorum internette geziniyorum facebook olsun vs. vs.
+ Skyfire sağolsun bütün video sitelerinden video izleyebiliyorum. office dökümanlarını görüntüleyebiliyor düzenleyebiliyorum. 3D oyunlar oynayabiliyorum. eh daha ne olsunki. verdiğim paraya değdi. diye düşünüyorum. zaten telefon almadan neredeyse aynı kategorideki bütün marka modelleri araştırdım fiyat - performans olarak en uygunu 5800 dı ve aldım gayette memnunum.

AkSeA07

Üye
Senın adına sevındım erdogan ama bende memnun olandan cok olmayan gordum ama umarım baskaları memnun kalır :D

draw1907

draw1907

Üye
Ses olayı kısıye yonelık memnuyetsızlık olabılır ama nokıanın ses sıkıntısını gıderdıgını dusundum ılk 5800 sesı duydugumda ama dıkkat edın cogu karısık seslı parcalarda seslerın ust uste bınmesı durumunda sorun var ıyı dınle, kulaklıgın yada haporlorun sesı bı sekılde halledılır ama daha cok hatası var tabı kı meseLa;

1) telı ılk aldıgımda v20 idi ve kasası sorunlu cıtır cıtır ses gelıo (v30 du hiç bir sorunum ses gelmedi kasadan)
2) aynı sorun ekranda da var dokunup elını cekınce cıt dıe bı ses gelıyo (ekran sapa sağlam samsung 8910i 1500tl olan telefondada oyle bir ses geliyor ekrandan)
3) bnm cıhazım flv vıdeo oynatmada sorun yasıo surum farkından dolayı (skyfire yüklediğimde gayet süper çalıştır.)
4) avrupada bı cok surumu toplatıldı bu telın (toyatada araba toplattı toyotadamı almayalım ayrıca samsung da defalarca telefon toplattırdır.
5) cıhaz cok yavas telden anladıgım halde ne yapsam hızlanmadı (daha hızlısı için 1200 tl ve üzeri ücretle telefonlar satılıyor hız istiyorsan alabilirsin. HTC HD2 - iphone 3GS - Samsung 8910i)
6) batarya en fazla 2 gun gıdıo ve 3 dıs sarj bı anda tek dusebılıyo ve bırden kapanıyo ( Hergün ortalama 4 Saat mp3 dinliyorum telefon konuşmalarımı saymıyorum ücretsiz görüşmem olduğu için hep arıyorum. 3 gün rahat gidiyor )
7) sardan cıkarıp hemen acınca ekrandakı renk kaymaları sızde de varmı bılmıyorum (böyle bir sorunu ilk kez duydum)
8) galerı asırı yavas ve tel kendı cektıgı resımlerı bıle okumakta zorlanıyo (v50 de öyle bir sorun kalmadığını herkes bilebilir.)
9) kımse ınkar etmesın V50 de de bı cok hata var, Wi-fi gıbı.. (ev iş ve alışveriş merkezleri ve otobüste gayet süper kullanılıyor.)
10) Bazı tel arastırmacı ve pazarlamacılarına gore 5800 Iphone KıLLer degıl sadece pıyasa canlandrma aracıdır kı onun ıcın diger 5*** (53**, vb dokunmatık nokıa teller) cıhazlar 3g vb ozellıklerı olmadı halde , kamera kalıtesı daha dusuk olmasına ragmen bu cıhazlar ve 5800 arasında kı fıyat durumu kı sasırtıcı bı durum :D satıcılar bıle yorum yapamıyprlar sorun ınanmayan varsa :D (nokia her zaman en cok saten telefonunun fiyatını düşür düğünü nokia yı iyi bilen herkes bilir. örnek:6230i )
11) Garantıye gonderırsenız de Nokıa Co ile bı alaka olmadan garantı hıc bırsey yapmadan telı sıze format atıp yapılmıs olarak gonderektır :D (siteyi iyi incelersen telefonunun parasını alan kişilerin sayıları senide tatmin edecek kadar vardır.)

Her neyse bu tıp sorunu olanlar ve memnun olmayanlar 3 kez garantıye yollayın ve cabuk gelmesı hakkında sıkıstırın her seferınde sonra da sorunlar duzelmedı dıye kı duzelmez zaten TUKETICI HAKLARINA basvurun kı cozum kesın olarak verıyorlar ben oyle yapıcam yapınca durumu haber verırım fakat sızde arastırın tabıı...

:nono::megafon: BEnde kı durum bole bana soran olursa da sakın 5800 ALMASIN :nono::megafon:

(Ya Nokia'nın sana bir garezi var, veya Nokia'nın bana süper bir kıyagı var telefonum müthiş calişiyor telefonunundan şikayetci olanların sayısı memnun olanların sayısının 20 de 1 i bile değildir. bence bu fiyata alınabilecek en güzel telefondur. telefonun kullanımıda güzel çektiği fotoğraflarda. Ayrıca Kimseyide yanlış yönlendirme gibi bir hakkın olduğunu düşünmüyorum.)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Senın adına sevındım erdogan ama bende memnun olandan cok olmayan gordum ama umarım baskaları memnun kalır :D

Evet görmüş olabilirsin ama görmediklerin de yok değildir. yani genelde memnun kalmayanlar avaz avaz bağırır ama her memnun olan bağırmayabilir, memnun olmuştur fakat sesini çıkarmıyordur :)

Umarım anlatabildim.

draw1907

draw1907

Üye
Evet görmüş olabilirsin ama görmediklerin de yok değildir. yani genelde memnun kalmayanlar avaz avaz bağırır ama her memnun olan bağırmayabilir, memnun olmuştur fakat sesini çıkarmıyordur :)

Umarım anlatabildim.

yokya insanlar diyorki en ucuz olsun ama en mükemmeli o olsun

eerdogan85

eerdogan85

Üye
yokya insanlar diyorki en ucuz olsun ama en mükemmeli o olsun

aynen öyle . verdiği fiyat aynı işlevi yapan diğer markaların fiyatının 3 te 1 i hatta belkide daha fazla iş yapıyodur :) . ama gel görki dahada yok şu niye şöyle değil, bu niye böyle değil, kalemi kısa ,anteni yok :ehe felan filan bi dünya şikayet.

Tracy35

Tracy35

Üye
önçelikle yakşamlaR HaYaT BoŞ 5800 XpressMüzikle Müzik Dinle Çoş :D arkadaşlar telefonu çok Seviyorum :D Size bir kaç resım koyuçam bakın da Cosun :D telefon okadar GuzeLLki resmen Arkadaşlarla Çosuyoruz yolda SızDe benim yaptıgım gibi yapın Benim Aldıgım Kulaklıklada otobusde çosuyorum yanı heryerde 5800 :D Çoş Çoş :D resımlere iyi Bakın :D aldaki gordugunuz Kulaklıklar canaVar Gibi Ses veriyor Dıyer harıçı hoborlorler pılle çalişiyor 2 ser adet pıl takılıyor yani 24 saate kadar Müzik dınleye Bılıyor Pıllerle pıller sarjlı oldugu için benim için Sorun olmuyor bunlarla arkadaşlarla Parka Felan Gıdıyoruz Eylenmeye Felan işte yürüyüse felan heryerde işime yarıyor :D 5800 bayada güzel Ses veriyor 2+1 kadar Ses Çıkıyor

Üst Alt