5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

rocknroll94

rocknroll94

Üye
ben nokia 5800 ın orjinal kulaklığını kullanıyorum gayet iyi ses veriyor bence.

ulukaya_006

Üye
arkadasların dedıklerı dogru elektronık tamamen sanss ısı.. bende bı hafta once aldım ama cok memnunum sesınden ve kulaklıgındanda..

bilo55

Üye
sesi ve çin malı olan kulaklığı çok kötü

--------------- Ekleme ---------------

kulaklık ve ses çok kötü

bettacı

Üye
sadece tek kelime: memnunum :)

mortall

Üye
bende kullanıyorum philipsin kulaklıgını aldım suan muhteşem kendi kulaklıgı sesi az veriyor

ersink

Üye
5800 ve ses yüksekliği! Hiçbir dananımsal problem içermiyor. Ancak daha önce de arkadaşların bahsettiği gibi mp3 kodeklenirken ses seviyelerinde kayıplar olmaktadır. Bazı dosyalarda ses yüksekken bazı dosyalarda ses düşük olabilir. Bundan dolayı kendi mp3'ümü kendim yapıyorum ve böylece kullanıyorum. Ayrıca 5800 pekçok medya aracına bağlantı sağlayan çok yönlü bir cep bilgisayarı olabiliyor. Ses kalitesi aslında son derece tatmin edici. Bilgisayar, TV, Müzik sistemleri ile ara kablo kullanarak yaptığım denemelerde çok güzel sonuçlar aldım. Ancak orijinal kulaklık yerine daha gelişmiş ve kaliteli sony veya philips kulaklıklar tercih edilirse kulaklıkla müzik dinlemede çok güzel sonuç alınabiliyor.Sözün özü 5800 fiyatından çok fazla hizmet sunan rakiplerinden aşağıda kalmayan tatmin etmenin ötesinde bir telefon (ama telefon demek biraz tuhaf oluyor işin doğrusu). Tabii ki muhtelif birkaç problemi var ancak zaman içerisinde çözüleceğine inanıyorum.

ozanulu

ozanulu

Üye
5310 ile 5800 ın ses çıkış kartları farklı. bu iki farklı model sony teybi karşılaştırmak gibi olur. 5800 daha düşük öz dirençli kullaklıklarda performans veriyor. senin kullaklıkların biraz daha öz direnci yüksek kullaklıklar. tavsiyem dışardaki konuşulanları duymayacak kadar yüksek ses duymak istiyorsan SENNHEISER CX500 kullanabilirsin. Hem özdirenci düşük hemde ses frekans aralığı iyi ve de ses çıkışı 1w yanılmıyorsasm. buda çok başarılı.
Ben bu kullaklığı kullanıyorum ancak Philips'in 7-28.000Hz , 500mW lık büyük dj kullaklığını taktığımda kaliteli ama dediğin gibi halıyla sanki ses absorbe ediliyormuş gibi oluyor.
Senin de dediğin gibi gerçekten teknik bir teknik servis veya çalışan yok. Onlar için sesin gelmesi kafi.
Bizlerse en ufak ses frekanslarını duymak için ince düşünen insanlarız.
Bugün birçok kişi daha stereo nun ne olduğunu bilmiyor bırakın bilmeyi, dinlediklerinde ikisini birbirinden ayıramıyor.
Onlar için aynı.

SES GELİYOR BEYEFENDİ ;) SORUN YOK....

swops

Üye
dışarıya yeterince yüksek veriyor sesi. KuLakLığın bassLarı iyi ama sesi çok düşük. bende başka kuLakLıkLarda denedim. Ses yine Düşük qeLiyor. Nokie kuLakLığını mp3'e taktığımda ise inanıLmaz derecede yüksek bir ses çıkarıyor. kuLakLık qirişinde çok sorun oLuyomuş teLefonu servise qötürdüğümde böyLe dediLer. birde mp3'nüz varsa teLefondan dinLemeniz qereksiz zaten dediLer..:S

Progressivity

Progressivity

Üye
saçma bişey söylemişler ve kardeşim bu telefon zaten xpress music telefonu maksat zaten cep telefonuyla birlikte müzik dinlemek daha kaliteli kulaklıklar almalı tavsiye ederim db ve frekans aralığı geniş olan kulaklıklardan al

WitchKing

Üye
5800 almak isteyenler önce bi araştırsın derim ben kullananların %75 i iyi diyo %25 i kötü. acaba o kalan %25 e satılan telefonlarmı kötü ben anlamadım :ehe :ehe

swops

Üye
saçma bişey söylemişler ve kardeşim bu telefon zaten xpress music telefonu maksat zaten cep telefonuyla birlikte müzik dinlemek daha kaliteli kulaklıklar almalı tavsiye ederim db ve frekans aralığı geniş olan kulaklıklardan al

bende ne diyeceğimi şaşırdım teLefon kuLakLığını aLdığım mağazanın görevLisine verdim ve hiçbişey demeden çıktım :bilmm

Progressivity

Progressivity

Üye
vallahi sırf bu laftan dolayı şikayet edebilirsin nokia ya şikayet maili atabilirsin sana öyle bi cvp vermeye hakları yok çünkü maalesef bizim ülkemizde de bazı şeylerin düzelmesi için daha duyarlı olmak ve gördüğümüz yanlışları şikayet etmek gerekiyor

ramazan24

Üye
kardeş bende 5800 XM ALDIM MÜKENMEL SES CIKYOR HEMDE NORMAL BİR KULAKLIK VAR :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 5800'a nasıl format atılacağını bılen var mı ? Var ise yardımlarını acılen beklıyorum şimdiden ilginiz için teşekkur edrım
yıldız 7370kare arama bas olur

antidote7777

Üye
bende de var o sorun kardeş kulaklık deilde ses yükseltici alman gerekyo kulklğınıda veryo tabi.ben o şeklde dnlyrm ses harika.sanada tavsiye ederm.philipsn sony nin fln var mağzalarda bi dene derim.sesi de bayaa bi düzeltyo.

deimos18

deimos18

Üye
Valla bende hiçbir sorunu yok Allah'a Şükür ses gayet yüksek ve cızırtısız dokunmatikde çok güzel :)

sametsamets

sametsamets

Üye
bu telefonu bır aydır kullanıyorum fakat hiç böyle bir sorunla karsılasmadım.kulaklıktan ses harika gelıyor ve etrafımdakı hıcbır sesıde duymuyorum.tek sorunum internetteki videoları oynatamıyor olması..

Progressivity

Progressivity

Üye
skyfire web tarayıcısını kuracaksın telefona

tuşbaşehri

Üye
kardeş adamın derdine baaak senin söylediklerine bak

balya

Üye
arkadaş senin adına üzeldüm birde bende almayı düşünüyordum önerirmisiniz N86 ile kıyasladım kamera farkı hariç bunun daha fazla özelliği var N86 alaçaktım o özellikleri görünce kararsız kaldım şimdi dahada kafam karıştı
yardımcı olursanız sevinirim

şafaklor24

Üye
bence süper tlefon diğer maraların adamısınız ki böle yorumlar yapıp para kazanıyorsunuz telefen süper bir alet almanızı tavsiye ederim kulaklıkta sorun varsa kulaklığı değiştir

Üst Alt