5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

alper199

alper199

Üye
arkadaş sana üzüldüm bnde de 5800 var ama süper ayrıca bn telefon çıktıktan 4 ay sonra aldım.

dendenden123

Üye
müzik dinlemek istiyorsanız power mp3 1.16 ve üzeri bir sürüm kullanın ve .bass* treble eko ayarını seçin orjinal kulaklık ile doyurucu ses veriyor baslar cok iyi

sony marka kulaklıkla dinlerken rock eko ayarını seçdim onda ise aşırı yüksek ses veriyor

mehmetr34

Üye
Rezaletki ne rezalet alacak arkadaşlar incelemeden almayınnnnnn. Özellikler güzel ancak sorunlu denk gelerise benim başıma geldiği gibi çok can sıkıcı oluyor.

pisicikk

pisicikk

Üye
sonu ne oldu acaba çok merak ettim :hmmm

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Bencede Ses, Gayet Yeterli Ayrıca Hoparlörün Bas ve Ses Kalitesi Mükemmel Kulaklıktada Aynı

hired007

Üye
o telefonda mutlaka bir sorun var belli .. :S 2 hafta önce aldım 5800 xm ve takır takır çalışıyor ne bi problemi var nede öle önemli bir sorunu,, ses mükemmel kalite ve yükseklikte geliyor...hatta toplu taşıma araçlarında herkes bana bakıyor düşünüyodum nie bakıyorlar ki diye meğer ses çok gidiyomuş rahatsız olmuşlar kısmak zorunda kaldım :D bence herkese tavsiye edebileceğim en güzel telefonlardan biri bu.....ayrıca mağazadan almakta yarar var piyasada aynı telefon başka üreticilerin sayesinde satılıyor ! Nokia zannedip başka bir 5800 almanızı istemem....3.5 g si de milletin dikkatini çekiyor :D:D:D:DD::D

eerdener

Üye
telefon bana hediye olarak geldiği için geri çevirme yada hediye eden kişiye şikayet etme gibi bi lüxüm olmadı
ama şunu söyliyeyim ki yıllardır müzikle ilgilenen birisiym studio sahibiyim ve prodüksiyon işleri yapıyorum iyi ve temiz bir ses nasıl gelmeli çok iyi biliyorum .
orta okul yıllarımda almış oldğm kaçak xxx marka dandik bi mp3 çalarım vardı onun bile ses kalitesi buninkinden kat kat iyiydi ;)

omrksn

Üye
bu bakadar bilgili konusuyorsun peki telefona attıgın müzikler kac kbps ile yazılmıs bir baktınmı aynı telefondan bende aldım ses kalitesi ve yükseliği bence standartın altında değil 1 aydır kullanıyorum ve içim rahat bi şekilde herkese önerebilirim diğer dokumatik telefonlar gibi değil bu apple da kullandım ama hem fiyatı hem dokumatik ekranının kullanımdaki işlevselliği olsun iyi bir cihaz

eerdener

Üye
müzik konusunda ben pasif oldğunu düşünyorum herkesin kendi görüşü kendi düşüncesi ben bi önceki yorurmumda da alın yada almayın gibi bi cümle kullanmadım " zevkler ve renkler" durumu söz konusu tartışılmaz buda senin görşün saygı duyarım ;)

asadmavi

asadmavi

Üye
bende 5800 kullanıyorum 2 tane nokia orjinal kulaklık denedim sonuç değişmedi arkadaşlarımın kulaklıklarını denedim sonuç vasat başka 5800 larla kendi cihazımı karşılaştırdım sonuç aynı yani tüm 5800 lar aynı ses az ve cılız malesef,bu soruna çare bulan varsa bana mesaj atarsa sevinirim.

kalpsizdj

Üye
ya arkadaşlar saçma sapan konuşmayın denemeden almayınmı rezaletmiş ya kim satıyo bu devirde 450tlye 5800 gibi bi telefon? jawa sistemli telefonları 300den veriyo adamlar öpünde başınıza koyun radyodan yapılan 22khzlik bi müziği atıpda saçma bi ses alıp telefona hakaret etmeyin beceremiyosanız bırakın gidin 3310 alın onu kullanın bu devirde bu fiata alınacak en güzel telefon 5800dır son durumuda müşteri sayısı arttı alanda memnun satanda madem sesi cok güzel cıksın istiyorsunuz gidin wolkman yada mp3 calar alın onla müzik dinleyin aldığınız telefon bunu müzik setleri ile karıştırmayın

qazxswed89

Üye
Kardeş bendede vardı daha doğrusu nokyanın sesi iyi değill ben hep sony ericsonn kullandımm.. Kulaklığını değiştirdim memnunum arada bir takıyorum ama.. Sony kadar olamazzzz

asdf..

Üye
Bu artık deneyim olur.İyice araştırmadan almamak lazım

bariş bakar

bariş bakar

Üye
telefonu begenmedim deyip geri verme hakkın var almadılarmı tüketici dernegine 10 tl bagış yap eşşek gibi geri alıolar

buzzzzzzzzzz

buzzzzzzzzzz

Üye
5800 format arama tuşu + arama sonandırma tuşu + fotoğgar çekme düğmesine basılı tutarken telefonu açman gerekiyo kardeşim. ama formattan önce herşeyin yedeğini almayı unutma sakın

alican alig

Üye
media markt dan aldım bende ıphod shuflemin kulaklığınıda taktım gümbür gümbr allaha şükür

TunahanAyvs

TunahanAyvs

Üye
bende bu telefondan kullanıyorum ama herhangi bi sorun yok kulaklık gayet sağlam ses veriyor orjinal kulaklığı yani .

The Jocker

Üye
Almasaydın sende :D Ben memnunum çok güzel telefon. Eğer çok paran varsa git iphone al

mette58

Üye
arkadaşlar bende 5800 xpressmusic kullanıyorum gayette memnun kaldım.sizin telefonlarda sorun var heralde..

isoo_tr

Üye
abi ben de 5800 kullanıyorum. Dünyanın en kalitesiz telefon üreticisi nokia ayni zamanda en sorumsuz. Bi sürü telefon çıkartacaklarina olanlara sürüm ekleyip düzeltseler ya.. Bu konuda apple bence bir numara. Iphone gibisi yok. Gerçi onun da bikaç sorunu var keşke onları halletseler..

Takipçi Satın Al

Üst Alt