5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
Arkadaşlar Bana 1 Ay Kadar Sonra İngiltereden 5800 Geliyo Acaba Yabancı Ülkeden Geldiği İçin Garantisinde Bi Sorun Olurmu Yani Türkiye İçinde Devam Edermi Garantisi vede O 1 Yıllık Müzik İndirme Programı Varmış Yanında O Türkiyedede Geçerli Olurmu ? vede İngiltereden Geldiği İçin soruyorum 8 GB Bellek Kartı veriyolar Dimi. (zaten 8gb Bellek Kartı İçin Alıyorum :) ) Vede Bu .jar & .jad Dosyalarımı Yoksa .sis (Symbian) Dosyalarınımı Çalıştırıyo Yada Üçünüde Çalıştırıyomu (.sis & .jar & .jad) Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

yurt dışının garantisi Türkiyede devam etmez. madem yurtdışından telefon gelecek iphone ya da değişik bi şey al. boşver 5800'ı

Felix F.

Felix F.

Üye
yurt dışının garantisi Türkiyede devam etmez. madem yurtdışından telefon gelecek iphone ya da değişik bi şey al. boşver 5800'ı

Yok Kardeş IPhone'la Uğraşamam En Nefret Ettiğim Telefon İPhone =).

Boşver Garantisi Devam Etmesin SaLLa :P.

Diğer Sorulara Cevap Verebilirmisiniz Beyler 16. Sayfada En Altta =).

airex18

Üye
evet kardeş iphone yi salla sosyetelerin gozünü boyamak için uretilmiş sacma bi cihaz :) bu arada 5800 sisx, jar, jad ucunude calıştırır. Ama 3. parti sis calıştırır zaten onun programları normal lerden ayrı normalden kastım n95 vs... guzel bi cihazdır ses i normal dir kulaklığa verdiği zatn symbian cihazların hiçbirisi yuksek ses vermez aşırı çok ses istiyosan sony ericson, nokia nın series 40 cihazlarını tercih edebilirsin başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım...bu arada şimdiden hayırlı olsun:)

orhaan48

orhaan48

Üye
bence telefon mükemmel ötesi kesinlikle haksız bir yazı bu

Liva Gredo

Üye
benim bi sorunum war arkadaşlar...
kablosuz ağ ile nete bağlanamıyorum???
bağlanıyo diyo sonra bembeyaz bi sayfa çıkıyor 30 saniye sonrada ağ geçidi cewap wermiyor diyo ne iş :hmmm

maycıl3458

Üye
ben telefonon ekolayzer ını beğendim eğer eko ayarlarından anlıyosan ayarları değiştirdiğinde ses çıkışı değişiyo valla bende öle gerçektende şans işi hem yani sen minnacık kulaklıktan anfimi bekliyosun dışardan gelen sesi duymuyosan ses yeterlidir bu kadarrrrrr

individual82

Üye
Ben de yeni aldım, evet kulaklıktan az ses geliyor ama, kulak zarınızı patlatmak istiyorsanız başka bir yol deneyin. Sonuçta bir telefon ve tek özelliği "yüksek ses" olsaydı, emin olun kulak zarınızı patlatabilirdiniz rahatlıkla. Bir sürü özellik koymuşlar adamlar telefona. Bu kadar çok özelliği bu fiyata bulmak gerçekten çok iyi. Bence tatmin edici bir cihaz. teşekkürler...

mrbkr

Üye
bn aldım gayet güzel özellikle slow müzikler tam istediim gibi hele rock müzikleri kulak zarımı parçalıyacak nerdeyse bncede o gün şansızlık varmış

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
dd yeğenimde 5800 bende n86 var kulaklıkta 2 katı ses veriyor n86 ve mükenmel bas veriyor 5800 yanına bile yaklaşamıyor güzel olmuş bu konu nereye yazsam diye düşünüyordum bende :D

d4wsen

d4wsen

Üye
Kız kulaklıkları taktı ve ses geliyor dedi. Sizce böyle bir kişiye kalite ve desibel hakkında birşeyler anlatabilir miydim? Anlattım. Ve kız kulaklıkları çıkarmadan rahatça söylediklerimi dinledi. Ona hatırlarsanız bu ürünü satın aldığımda hem denemek istediğimi sormuştum, eğer bunu biliyor olsaydım bu parayı ödemezdim, ayrıca şu anda beni duymuyor olmanız gerekiyor dedim.:kop:
İŞTE KODLAR:

Genel Kodlar
  • #06# IMEI numarasını gösterir.
  • #0000# Yazılım sürümünü gösterir.
  • #92702689# Ömür sayacı
  • #2820# Telefonun bluetooth adresi
  • #62209526# Telefonun MAC adresi.
  • # (Kare) tuşuna 3 saniye basılı tutarsanız telefon Sessiz Mod’a geçer.Tekrar 3 saniye basılı tutulursa Genel Tercihi seçilir.
  • 0 (Sıfır) tuşuna 3 saniye basılı tutarsanız internet tarayıcısı açılır.
  • Ortadaki menü tuşuna (beyaz tuş) basılı tutarsanız o anda açık olan uygulamaları gösteren bir görev yöneticisi açılır.
Nokia Reset Kodları
  • *#7780# Telefona Soft Reset (Format) atar.
  • *#7370# Telefona Hard Reset (Format) atar.

sinandarga

sinandarga

Üye
cihazın alındığı yer belirli bir öneme sahip kaliteli ürünler ilk olarak mediamarkt,teknosa v.b. yerlere düşer buralardan alınmalı .

crazyfatih81

Üye
ilk mesajı atan arkadaş üzüldüm senin adına valla yazık olmuş parana...Çok haklısın valla kulaklıklar expressmusic adı altında satılan bir cihazı sadece rezil ediyor ancak senın telefonun bozuk herhalde sesi gayet iyi kulaklıkla

eyup007

eyup007

Üye
İşte ülkemizdeki olağan durumlardan biri satışı yaptıktan sonra müşteriye çektirilen eziyetler..

Ben sorunu şöyle tahmin ediyorum sanırım telefon çıktığı gibi almışsın..ilk sürümlerde her zaman hatalar olur..bu hatalar 2. ve 3. nesilde yok edilir..Yani burdan herkeze mesajım şu ki telefon alacaksanız çıktığı gibi değilde 6 ay sonra alın..

DolunayHatz

Üye
ürününüzü golddan alın bence garanti konusunda 10 liralık mouse u alıp garantiye götürdüler tamir edip bize mesaj attılar gold bize hem yakın hemde süper :) teknolojik alışverişlerimin tek adresi denebilir.

bu yüzden ürünü iyi yerden almak gerekir bir sorun olduğunda yaptırabilesin

Progressivity

Progressivity

Üye
genelleme yapma arkadaşım şehirsel ve bölgesel olarak farklılık gösteriyo mağazalar oldukça

---okn---

Üye
Yaw afedersiniz ama siz deli misiniz elinizde fıstık gbi tel varken neden şikayet ediyorsunuz insallah bnde alcam 5800 cok istiom yaws

--------------- Ekleme ---------------

ses sorunuymus ulan o telefonun ses sorunu mu varmıs yaw :D
deli oluom 5800'ın tartısması bile olmaz lutfen yapmayın iphone'ye laf var ama 5800'a laf yokkk :(

eyup007

eyup007

Üye
Yaw afedersiniz ama siz deli misiniz elinizde fıstık gbi tel varken neden şikayet ediyorsunuz insallah bnde alcam 5800 cok istiom yaws

ses sorunuymus ulan o telefonun ses sorunu mu varmıs yaw :D
deli oluom 5800'ın tartısması bile olmaz lutfen yapmayın iphone'ye laf var ama 5800'a laf yokkk :(

dostum ilk üretim ile 2. 3. nesil arasında farklılıklar olabilir..

drummer_bjk

Üye
arkadaşar bende bu telefonu alarak nokia ya devam mı etsem diyorum yoksa sony ericsson w serisi mi alsam kararsız kaldım bu yorumları okuyunca kararsızlığım arttı.ben okula hergün otobüsle gidiyorum izmirde yaşayanlar bilir eski eshotların gürültüsünü.dış sesi hissetmeyeceğim gürlükte ve bassları tizleri dağılmadan net duyabileceğim bi telefon arıyorum s.e w595 var 5800 var yakın fiyata.birinci sorum bu ikisinden hangisi benim isteğime daha iyi cevap verir.ikincisi sony ericsson un w değilde diğer serilerinin ses kalitesi kalitesi çok farkedermi..şuan elimde 25 liralık sony kulaklık ve n73 me var :D bu ikiliyle isteklerimi karşılamak çok zor..kısaca özetlemek gerekirse yeri geldiğinde n73 kamerasını çok özlemiyeceğim 3mp civarı bi kamera ve dünyala ilişkimi kescek yükseklikte kaliteli ses veren telefon varsa bildiğiniz nolur yardım edin( telefonun hoperlörünün sesi umurmda değil yeterki kulaklıkta iyi olsun) :D şimdiden teşekkürler

denizsda

Üye
kardeşim sen fazla abartmıssın 5800 rezıl bı telefon olsaydı bu kadar patlama yapmazdı hemen hemen herkesın elınde var
ıkıncısı 5310 dıye konusup duruyosun sen bence 5310 reklamı yapıyosun bı arkadasın yaptıgı yorum dogru bazı mp3ler vardır formatları bozuktur telefona bahane bulma bende kullanıyorum ve suan mukemmel ses verıyor hıc cılızlıkla alakası yok.madem denenme sans olmıyan bı yerden aldın neden gıdıp baska denemesı mumkun olan yerden almadın kı ?...

XpresMusic ReD

Üye
valla açıkçası sonyericcson da dinledim nokia da dinledim birbirlerinden hiç bi farkları yok onun içinde en çok multimedya içeriği olan 5800 ı aldım aslında daha önce ngage kullanıyodum müzik kalitesi anlamında 5800 ve ngage arasında pek fark göremedim açıkçası ses yüksekliği 5800 da beni hiç tatmin etmedi (ngage nin 2003 te üretildiğini düşünürsek ngage için tatminkar sayılır bu) ama çokmu düşük derseniz hayır ben dışarının sesini duyamıyorum ses sondayken ses te kaliteli ayrıca izmirli arkadaş sormuş bence 5800 al ama yeni üretimlerden olsun şu anda v31 ler satılıyor sanırım ben v31 aldım bu siteyi inceledim v40 a yükselttim genel olarak çok memnunum batarya olayı süper kolay kolay bitmiyo 2 oluyo şarj edeli müzik dinledim görüşme yaptım kurcaladım filan hala fullde geceleri de açık bırakıyorum bu arada neyse - yanlarınıda yazayım benim gözlemlerim video kalitesi iyi ama foto kalitesi berbat (3,2 mp böle foto çekmez resmen 6600 kamerası bence sorun yeni versiyon güncellemelerle düzelebilir) ses seviyesi beni tatmin etmedi ama benimle birlikte alan arkadaşım çok memnun kaldı yani ses çokta kısık değil ama benim gibi sürekli müzik dinleyen kişiler için biraz düşük gelebilir (rock müzik dinliyorum bu arada belki merak eden olabilir) bunun dışında dokunmatiği anlatıldığı kadar berbat değil bence nokia iyi iş çıkarmış parasına göre çok iyi kablosuz ağları bulma süresi de oldukça kısa (bazı arkadaşlar bulmadığından yakınmış forumlarda) yani olumsuz özellik pek yok gibi olumsuz yazıyım dedim ama bi kaç tane anca olumlulara dönüyor sürekli konu bence bu fiyata iyi bi telefon alan pişman olmaz...

Arkadaşlar Bana 1 Ay Kadar Sonra İngiltereden 5800 Geliyo Acaba Yabancı Ülkeden Geldiği İçin Garantisinde Bi Sorun Olurmu Yani Türkiye İçinde Devam Edermi Garantisi vede O 1 Yıllık Müzik İndirme Programı Varmış Yanında O Türkiyedede Geçerli Olurmu ? vede İngiltereden Geldiği İçin soruyorum 8 GB Bellek Kartı veriyolar Dimi. (zaten 8gb Bellek Kartı İçin Alıyorum :) ) Vede Bu .jar & .jad Dosyalarımı Yoksa .sis (Symbian) Dosyalarınımı Çalıştırıyo Yada Üçünüde Çalıştırıyomu (.sis & .jar & .jad) Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

dostum bu üçünü ve daha fazlasını çalıştırıyo :aha::aha::aha: ayrıca 8gb kart var :evet:

Takipçi Satın Al

Üst Alt