5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
Cihazınızın orijinal olup olmadığını araştırın. Eğer Çin malı olduğuna dair bir tereddüdünüz varsa almayın. Cihazın perakende satış fiyatı Nokia Web sitesinde de mevcut. Öncelikle piyasayı araştırıp fiyatları kıyaslamazını öneririm. Perakende satış fiyatının altında olan ürünlerde sorun yaşandığını hep birlikte görüyoruz.

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
Arkadasım Sen Millete bakıp Kendi kararından vazgeçme derim..Bu piyasada Bu telefondan (Nokia 5800)iyisini bulamassın..1500 tl olan N97 ile 500 tl olan 5800 arasındaki 5 mp kameradan farqlı birsey söylebilecek kişi yoqtur..Hatta bazı yerlerde 5800 daha üstün..baqma sen kasa acıkları fln filan..o sorunlar peq nadir oluyor..

aynen katılıorum benim telde kasa açıklığı vs hiç bi problem yok nemesis olmaksızın versiyonalrıda yükledim çok rahat..film müzik keyfi olağanüstü ve şarjıda çok iyi..üstüne telefon n97 var onada gücüm yetmez 4 çekirdekli 3,2 işlemcili pcyi 1200 e topladım ona verirmiyim 1700 :D

chass

chass

Üye
bence 5800 XM piyasadan toplatmak lazım.

Sphinx.00

Sphinx.00

Üye
senin şansından sana öyle gelmiş usta.. muhteşem ses kaliteli ve sesi var.. :)

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 ın üretimine gerçekten son verilmeli yoksa diğer telefonlara yazık olcak :D

ergisi66

Üye
bende 5800 aldım çok memmunum seside çok iyi

tasarimx

Üye
bence kardeş sallı yor ben müzisyenlik yapiyorum piyanist şantör olarak , telefonu 2 aydın kullanıyorum öyle 20 dB ses komik olma ya olurmu hiç gsmarena ya gir bak test sonuçlarına, telefonun sesi oldukça iyi ve tatmin edici testlerde kendi kategorisinde 2 ci veya 3 cü olması lazım... ayrıca 3 telefonum vardı hepside nokia , zamanla değişik sorunlar yaşadım , bitanesinde küçük oğlum telefonu ağzına soktu, tükürükledi içine su girdi ekran gitti , ertesi gün götürdüm servise , haftaya gel tel al dediler. servis çok iyi .. atmayın ben bu arkadaşın dediklerinin hiç birine inanmadım açık bir şekilde sallıyor..

kruno

Üye
en temizi şikayetvar.com (reklama girmez umarım)... oraya yazdınmı şikayetini napıp edip bişekilde hatalarını telafi ediyolar,

kusura bakmayın da şikayet var sitesi hiç bir işe yaramıyor. benim birkaç şikayetim olmuştu çözemeyiz dediler. bence tüketici haklarına başvursaydın kardeşim. daha iyi olurdu. umarım sorunun çabucak çözülür.

teolog

Üye
5800 xm superr ıphone bıle sıler her yonuyle muthıs

armageddon84

Üye
arkadasım bende aynı sorunla karsılaştım kulaklıktan şüphelendim ki olmaması lazım gelen bisiy cunku senınde dedıgın gıbı muzık telefonu sonuna kadar müzik olmalı ama dedıgım gıbı kulaklıkta sorun var dedım gittim 40 tl ya teknosadan orjinal philips 115 db ses cıkıslı kulaklı aldım inan kulaklarım agrıyo sesten kı ben cok severım yuksek sesi.. daha oncede avrupadan hedıye gelmıs olan 130 db ses cıkıslı sony kulaklıgım vardı buda ona yakın gıbı ama gercekten ses cıkısı cok manyak.. telefonda sorun yok yanı iş kulaklıkta bıtıo... slm olsn sana

aerodeon

aerodeon

Üye
vala arkadaşlar bendede 5800 var canavar gibi de ses çıkarıyo gerçekten bunlar şans işi arkadaşım

melodi_06

Üye
bu bütün hepsinde aynı 5800 lara has bir kalite. bencede düşük bende bür müzisyen olarak aldım ama memnun değilim kalitesinden. daha önceki kullandığım tlflanr daha iyi ses veriyordu sonyercson falan

dbmaster

Üye
bencede ses dusuk hıc tatmınkar degıl heleki xpress music ıcın bır ayıp bu...

kedma

Üye
Arkadaşlar Her sayfayı neredeyse okudum
nokianın en basta gelen sorunlarından biri bu
ama Yakında Nokia 5800 m. express e büyük patch yani Framvare getirmeyi planlıyor bu sorunların hepsinin cüzümü yanısıra telefonu İ-phone a yakın bir özellige taşımayı planlıyor bende bunu haber kaynaklarından okudum arkadaslar bende bekliyorum...
bu arada telefonlarda evet ses düsük cıkma problemini sorun olarak kabul etmiyorlar : ((

metalslug118

Üye
Arkadaşlar sesin düşüklüğü yüksekliği bi yana, ses kalitesi de berbat (berbat derken, müzik telefonu olduğunu iddia eden bi cihaz için berbat). Daha önce birkaç müzik telefonu kullanmıştım(en idealleri SonyE), onlardan sonra 5800 tamamen düş kırıklığı. Hatta kendime 5800 alırken eşime de samsung corby almıştım, onun bile ses kalitesi 5800 beş basar malesef...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Her sayfayı neredeyse okudum
nokianın en basta gelen sorunlarından biri bu
ama Yakında Nokia 5800 m. express e büyük patch yani Framvare getirmeyi planlıyor bu sorunların hepsinin cüzümü yanısıra telefonu İ-phone a yakın bir özellige taşımayı planlıyor bende bunu haber kaynaklarından okudum arkadaslar bende bekliyorum...
bu arada telefonlarda evet ses düsük cıkma problemini sorun olarak kabul etmiyorlar : ((

Malesef bu patch le olacak bişey değil, patch ancak volume yükseltebilir, sesin billur gibi çıkması için, daha önceki modellerde olduğu gibi atanmış ses işlemcisi olmalıydı malesef :((

scuf

scuf

Üye
ses gayet yeterli bende birazda şans işi heralde bazılarınında kulaklıktan ses çıkışı gerçekten çok düşük ama sorun kulaklığın kalitesizliğinde yoksa telde bi sorun yok.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar sesin düşüklüğü yüksekliği bi yana, ses kalitesi de berbat (berbat derken, müzik telefonu olduğunu iddia eden bi cihaz için berbat). Daha önce birkaç müzik telefonu kullanmıştım(en idealleri SonyE), onlardan sonra 5800 tamamen düş kırıklığı. Hatta kendime 5800 alırken eşime de samsung corby almıştım, onun bile ses kalitesi 5800 beş basar malesef...

arkadasım 5800'ın sesi Samsung gibi bir Modellerde olamaz..5800'la kendi modelleri ve iphone ile kapısır..İphone ile kapısmasının sebebi bariz belli.Apple.Şirket saten İpod ile ünlü..ses kaliteleri dehset derece süper..iphone ve Nokia'nın BAZI modelleri kapısabilir..

Malesef bu patch le olacak bişey değil, patch ancak volume yükseltebilir, sesin billur gibi çıkması için, daha önceki modellerde olduğu gibi atanmış ses işlemcisi olmalıydı malesef :((
arkadasım Yanlıs biliyorsun..Firmware ile ses yüksekliği,berraklığı ve müzil ile ilgili hersey yapılabilir.Çnki 5800'da stereo surrud ses cıkısı var..En son cıkan ses teknolojisini kullanıyor.O yzdn bu isteklerimizde olabilir ama tabi nokia'ya mail atmamızda gerekiyor..Bunun en basit örneği Yeni Firmware ile 5800'a 5mp kamera çözünürlüğü gelmesi %70..Bizzat nokia ile konustum o konu hakkında olumlu seylr söyledir..İstenirse Neden yapılmasınki :)

by alkan

by alkan

Üye
slm arkadaşlar bende 5800 almıştım.kulaklığı kaliteli değil o bir gerçek..lg arena ile takas ettim biriyle.ses mükemmeldi fakat kulaklıkla sadece.ama bu seferde şarj az gidiyordu nokia yı aradım.resim çekerkende anında çekmiyordu.gelen aramaları menüye girip sesi kaydedmiyordum baktımki nokianın güzelliğivar lg ninde al beniside ama geri dönüş yaptım 5800 a..arkadaşa kötü cihaz gelmiş olabiir..bir telefonu bütün olarak düşünün derim..

--------------- Ekleme ---------------

dart mağazasından bende aldım ama 3 gün sonra değişmek istedim arzaden değil tabiki başka bir telle..olmaz dediler..aslında saçma.eğerki telefonda yıpranma çizilme gibi kutusundada bir deforme yoksa değişmeleri lzaım.tüketici hakları denen şey var 15 gün geçiyor aslında 1 aya kadar..ama uğraştırmayı seviyolar..ama 5800 güzel bir alet eksileri var ekran tam düz değil kenarları var biraz daha geniş olabilirdi ekranı..5 megapixsel kamera daha iyi olurdu gibi..dediğim gibi genel olarak herşey var ..500 530 tl bir cihaz.

orhaan48

orhaan48

Üye
şans işi ben telefonumdan çok memnunum hatta ona aşığım

Takipçi Satın Al

Üst Alt