Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 restart atıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah Gyan
Üye
Konu Sahibi
5800 restart atıyor
ekran çizik çizik olup reset atıyor ne yapmam lazım
maktama
Üye
hafıza kartını çıkartıp açmayı dene bi. Açılıyorsa yüklediğin programlardan kaynaklı bir sorun vardır, açılmıyorsa hard format atmayı dene(telefon belleğindeki bilgiler silinir. rehber, mesajlar vs)
hafıza kartını çıkartıp açmayı dene bi. Açılıyorsa yüklediğin programlardan kaynaklı bir sorun vardır, açılmıyorsa hard format atmayı dene(telefon belleğindeki bilgiler silinir. rehber, mesajlar vs)
n97 mini aynı sorun ara ara bende de oluyor, özellikle web'de dolaşırken, kaç kere format attım nokia'dan yazılım güncelledim ne yaptıysam sorun çözülmüyor .. Nokia'dan dokunmatik telefon almıycaksın pişmanım ..
PriZm
Üye
Bendede film izlerken aynı problem oluyordu. şuan Sunrice kullanıyorum 0 sorun hiç reset atmıyor
emreaslan.96
Üye
arkadaşlar bu sorunun bir daha olmaması için en yeni sürümün hack versiyonunu kullanın ama hack versiyonda önbellek E: de olsun::