5800 rehber kullanıcılar bi bakın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
5800 rehber kullanıcılar bi bakın...
5800 telin hafıza kartına telden biçimlendir yaptım bazı uygulamalar silindi.birde yeni fark ettim rehber sim kartındayken ü,ç gibi harfleri göstermiyor acaba hafıza kartındaki bi veri mi silindi....

qirL1903

qirL1903

Üye
Sanmiyorum öle bisey oldugunu telefondandır sorun ama yinede anlayan birine sor ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 telin hafıza kartına telden biçimlendir yaptım bazı uygulamalar silindi.birde yeni fark ettim rehber sim kartındayken ü,ç gibi harfleri göstermiyor acaba hafıza kartındaki bi veri mi silindi....
uygulamaların hafıza kartından silinmesi doğal çünkü biçimlendirmişsin,rehber kısmına gelince evet ç,ü gibi harfleri telefon rehberinde düzeltmen gerekiyor..

chass

chass

Üye
telefonu güncelleştirme yapmanı tavsiye ederim.örneğin uygulamalar içinde bulunan uygulamaları güncelleştirinden, eğer o da işe yaramazsa yazılımını güncellerştir, kesin çözüm alacağına eminim. yalnız bunu yaparken telefonun yedeğini mutlaka al. pc suiteden telefonunun yedeğini alabilirsin

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
acaba diğer 5800 kullanıcılarındada var mı bu saorun...

ugurkb

Üye
Evet bütün 5800 larda bu sorun mevcuttur. nokşa türkiye bu sorunun farkında ve yeni yazılım beklmektedirler. Ben sırf bu yüzden telefonu yeni aldığım halde servise götürdüm ama çözmediler. Bana verilen cevapda aynı idi. Ama sadecebu sorunu rehberde sim kart olarak açtığınızda yapıyor. Sim kartdaki rehberi telefona kopyalayım düzenlediğinizde telefonun kendi rehberinde böyle bir sorun gözükmüyor. Dediğim gibi sadece sim kart olarak rehber seçildiğinde türkçe karakterlerde sorun yaşanıyor.Bu arada hafıza kartına çok zorda kalmadığınız sürece format atmayınız map uygulamarının ve diğer programların verilerini hafıza kartına telefon otomatik atıyor.Format attığınızda da bu programların verileri de otomatik gidiyor haliyle!!!

Bellatricc

Bellatricc

Üye
evt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt