5800 Ram Tüketimini Düşürmenin Birkaç Basit Yolu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JkRooN

JkRooN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ram Tüketimini Düşürmenin Birkaç Basit Yolu...
Arkadaşlar size 5800 da kazandığım tecrübelerden birkaç bilgi söyleyeceğim umarım az da olsa bir yararım olur...
öncelikle Ram blow programını bilmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim çünkü s60v5'ler daha sonraki kullanımda daha iyi performans alabilmek için arama kaydı, saat, rehber, mesajlar gibi şeyleri açık bırakır bunları Ram blow'la otomatik olarak kapatabilirsiniz...
Ne olur onlardan demeyin 3-4 mb ram kazancı performans düşkünleri için önemli,
2-telefonunuzu ev ekranında (genelimizin)kullandığı kısayollar seçeneğini iptal etmek 3-4 mb ram de bu tüketiyor...
3-telefonun kendi menüsünü iptal etmek... Telefonun kendi menüsü yerine N-Desk programını kullanmanızı öneririm...
hem telefonun kendi menüsünden daha az ram tüketiyor hemde daha kolay kullanım sunuyor i Phone tarzı üstelik ayarlarından bunu ev ekranından kaldırdığınız kısa yolları ekleyebilirsiniz gelişmiş ayarlar bölümünden...

Bu işlemler sonunda telefonunuzun ram seviyesi ortalama 60-63 olacak bunu Ram blow'dan görebilirsiniz...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Bir teşekkürü çok görmeyin. :)

(LÜTFEN TARTIŞMA YARATACAK MESAJLAR YAZMAYINIZ...)

Bu programları telefon hafızasına kurarsanız daha iyi verim alırsınız.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Paylaşım için sağol ama telefonun kendi menüsünü iptal etmek demişsinde nasıl olacak anlamadım :D

Mert045

Mert045

Üye
Tema efektlerini kapatmakda baya bi artırıyor.

JkRooN

JkRooN

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için sağol ama telefonun kendi menüsünü iptal etmek demişsinde nasıl olacak anlamadım :D

N desk i açıp ram blow u çalıştırdıktan sonra açık olan herşeyi kapatın sonra menü tuşuna bassaniz bile n desk açılacağı için menü kapanmış oluyor ;)

----------Eklendi @ 18:29:53 ---------- Yazıldı @ 18:28:40 ----------

Tema efektlerini kapatmakda baya bi artırıyor.

O işlemci kullanımını azalttığı için yazmamistim hatırlatma için saol ;)

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Ndesk te öğeleri taşıyabiliyormuyuz sayfalar içinde

komama

komama

Üye
Şu ndesk süpermiş teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bide ben söyleyim mesajlara rehbere falan girip çıktığınızda o arka planda kalır jbak taskman ile arka plana atılan dosyaları otomatik sonlandırabilir veya açılışta sonlandırabilir. ramblow gibi biraz

mstf_l

mstf_l

Üye
screen saver ı jbak ten kapatabilirsiniz eger kilit kullanmayorsanız autolock u da kapatabilirsiniz

diyot

Üye
Paylaşımınız için teşekkür ederim. :)

anık

Üye
:tşk:

sessiz_fırtına

Üye
Virüs vaaaaaaarrrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt