5800 cı
Üye
-
Konu Sahibi
-
hakikaten öyyle bişe takılıp ram yükseltilse yinede fena ollmaz aslında ama kafayı n8 le bozdum para yokki gidip alayım birtanekardeş kim dediyse biraz uydurmuş.bu DH deki 5800 android olayı gibi.şu ana kadar kaç kişinin bilgisayarında 8 gb ram olduda telefona uyarladı.haa ama bak şöyle birşey olabilir;mesela win.7 kullanan abim var.ona taşınabilir hdd takıldıgında onun bi 3-4 gb ram olarak kullanıyor.mesela kartın 512 mb'ını ram olarak belki okutabilir.ama çok zor.imkansıza yakın
Nokia'ların bütün telefonlarının cpusu arm marka hem islemcinin degismesi olanaksız islemci yerinden cıkmaz karta entegre e edhkjmhs.
Şahin'e modifiye yapıp 180 basmasını istemek gibi bişey bu
Ne kadar betimleyici olduysa artık
arkadaşlar kadıkoyde bir telfncu her turlu tlfona yanı dokunmatik olarak her turlu tlfna ram takviyesi yapıyomus ama ole 1 veyq 2 gb deil abartmıyalım 256 mb max 512 mb
nekadar dogru bilmiyorm sonra gittim sordum gerçekten değişti 5800 256 oldu sasırdım hemde 5o tlye oha dedim hemde anakarta mudahelesiz sırf yazılım ile yani hfıza kartından kullanıyo ve orada çok ilginç seyler var bıtçok tlfn için flash 4 destegi ve retina ekran vb gibi ben bunların arasından dokunmatik hassasiyetini sectim suan hassasiyet x6 ile esdeger bide retina ekran 60 dolar muhtesem en yakın zmnda ss koycam net avea 3g ama sanki 0.5 g çok berbat oyuzden 5-6 gun surer iyi forumlar
Ya benim aklıma birşey geldi bu 5800 ın ram sorunu tam olarak başa bela birşey acaba bu telefonun ram ini hafıza kartına uyarlayamazmıyız telefon hfızasına demiyorum oda olmaz kasar ama hafıza kartına yapılamazmı banada bir bilgisayarcı yapılabilir belki dedi ondan aklımda kaldı veya içindeki ram donanaımı değiştirilip yüksek bi ram takılamazmı acaba?
arkadaşlar kadıkoyde bir telfncu her turlu tlfona yanı dokunmatik olarak her turlu tlfna ram takviyesi yapıyomus ama ole 1 veyq 2 gb deil abartmıyalım 256 mb max 512 mb
nekadar dogru bilmiyorm sonra gittim sordum gerçekten değişti 5800 256 oldu sasırdım hemde 5o tlye oha dedim hemde anakarta mudahelesiz sırf yazılım ile yani hfıza kartından kullanıyo ve orada çok ilginç seyler var bıtçok tlfn için flash 4 destegi ve retina ekran vb gibi ben bunların arasından dokunmatik hassasiyetini sectim suan hassasiyet x6 ile esdeger bide retina ekran 60 dolar muhtesem en yakın zmnda ss koycam net avea 3g ama sanki 0.5 g çok berbat oyuzden 5-6 gun surer iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?