5800 pil çabuk bitiyor Diyenler Piliniz mi Zayıflamış Yoksa çok mu kullanıyorsunuz!! Öğren

Sponsorlu Bağlantılar

quest2

Üye
    Konu Sahibi
5800 pil çabuk bitiyor Diyenler Piliniz mi Zayıflamış Yoksa çok mu kullanıyorsunuz!! Öğren
Çoğu kişi 5800 Pil çok az gidiyor az kullanıyorum ve 1-1.5 günde bitiyor felan diyor, diğer yandan biri çıkıp ben wifi kulanıyorum çok fazla mesaj çekiyorum elimde hep kullanıyorum 2-3 gün gidiyor yazmış.. Böyle olunca kafa karışıyor..

Nokia Energy Profiler ile ne kadar pil harcadığınızı ve pilin kapasitesini görün.. Ovi Store dan Nokia Energy Profiler İndirin..

Telefonunuzu tam sarj edin.. Programa girip şeçeneklerden Programı başlatın

Uploaded with

Buradan üst üste üç çizgi olana basıp alt sıradan ortadakine basın

Uploaded with

Sağ Üste mAh yazan yazı ne kadar pil harcadığınızdır

Uploaded with

Telefonu şarj ettikten sonra bu programı çalıştırıp açık bırakın ve telefon bitmeye yakın oraya bakın.. Normalde 5800 ın pili 1320 mAh kapasiteye sahip ama telefon kullanıldıkça batarya zayıflar.. Benim telefon 4 aydır gece dündüz kullanmama rağman batarya kapasitesi 1260 a düştü..

Ayrıca Bu program o anda ne kadar pil yaktığını da gösteriyor.. Benim tespitlerime göre en çok 3G de internete girmek harcıyor o da 400-500 mA.. Sonra wireless 250-350 mA.. ekran açık olması bile 150 mA yiyor kapali iken 3-8 mA yiyor.. Mesaj çekmek ve kulaklıktan music dinlemek çok fazla harcamıyor..

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn, CyberWarri0R ve eldevarhuzun_15

bhyol

Üye
c

Son düzenleme:

mcmgrant

Üye
sağol sağol sağol

emre_6795

emre_6795

Üye
saol

SilentOne

SilentOne

Üye
aksine bnde sms atınca çabuk bitiyor

pascal1

pascal1

Üye
müzik dinleyince hemen gidiyor namert

manialog

manialog

Üye
3g.yi kapattım sensörü de kapattım ekran titreşimini de kapattım 3 gün gidiyo şu an ve sürekli mesaj wireless konuşma şeklinde kullanıyorum çok yoğun olursa iki güne düşüyor hem sensörü kapatınca hızlandı telefon ekranı çevirince görüntü gelecek diye bekleme derdi kalktı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
battery life programi da ise yarar

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Zaten 3-4 program mevcut piyasada ama arkadaşın tavsiye ettiği program bataryanın sadece performansını değilde VA değerlerini de veriyor.. Birde linkini verseymiş ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
.buyrun burdan yakın ovi malı :D

frkanuysal

frkanuysal

Üye
.

Son düzenleme:
Knight43

Knight43

Üye