5800 pil artık kesin çözüm istiorm:!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
5800 pil artık kesin çözüm istiorm:!!!!
ya arkadaşalar inanın sıyırmak üzreyim.bu telefonun pili kimisine 5 gün gidişor kimisne 1 gn.benm çok kurcalamamama ragmen 1 gün zor gidior bunun için kesin çözüm istiorm artık lütfen yha...3g kapalı web arama kapalı bu arada ışıklarda en kısıkta..lütfen bana kesin çözüm önerin teşekkürler hepinize..
 


emrx

Üye
bataryanın ömrü dolmuş olabilir.
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
bana 1 gün rahat gidiyor valla bitsin bitmesin akşam takıyorum sabah alıyorum.. tum gun boyunca mesajlasıyorum dayanıyo bana 3g falanda acik.. hee mesela bi gün bi yere giderim o gun sarja takamadım diyelim 2 gün ucu ucuna dayanıyo diyebilirim :D yani bana max. 2 gün dayanıyor
 
e1ektronick

e1ektronick

Üye
sirf buna uygun bir konu acmak istemiyorum ama bildigim bir kac bir seyi anlatiyim size arkadasim,

goruntulu gorusme yapmiyor ve 3G uzerinden nete baglanma ve e posta ile ugrasmiyorsan Ayarlar>Baglanti>Sebeke'ye gir cift hat modundan cik sadece GSM kullan.

ekran dokunmatik titresimini 1. seviyeye cek, tuslarin isigini, ust kisimdaki medya bar ('XpressMusic' yazan yer) kapat ve ekranin isigini en aza indir light ctrl(tikla) ile. bu programi gunduz tus isiklarini kapattigin gibi ekran isigi icin "sistem kontrolunde" olarak ayarla ve aksam ise "isik acik" olarak ayarla ve parlakligi 5 ila 10 arasinda tut.

bataryayi doldururken tamamen bosalttiktan sonra sarja tak ve acik sekilde sarjini tamamlayinca sarjdan cek telefonu kapat sonra tekrar sarj et (dolana kadar), akabinde telefonu ac tekrar sarj et.

dediklerimi en ince ayrintisina kadar dikkat edip uygularsan en az 3 gun gider. bunlarin sonucu hala verim alamadiysan asagidaki mesaj duyglarimin tercumanidir.

bataryanın ömrü dolmuş olabilir.

o zaman sen orjinal bir batarya buluyosun ama hakiki orjinal:d:, bu dediklerimi birde o yeni aldigin batarya ile uyguluyosun sonuc olarak en az 3 gun diyorum (4 gunde olabilir.)
 
pcwolf

pcwolf

Üye
Aynı kullanımında bide kullandığın temaya bak bakalım, eğer tema ya da duvar kağıdı kullanıyorsan o da şarjı etkiler.
 
Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
kimde 5 gün gidiyormuş ya :D merak ettim en fazla 2 gün o da en fazlaaaaaa
 
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu dediklerinizn hepsini yaptım ama aynı zaten yapmıştım o dökümanı okudugumda.made in finland battery al diosnz dimi şimdi oda 40 lira dedi nokia clubta adam bea:S
 
SilentOne

SilentOne

Üye
bilmiyom ama bn ilk ay batarya problemi çektim sonra batarya 2 yada3 gün gitmeye başladı
 
qroniqplatoniq

qroniqplatoniq

Üye
Arkadaşım belki biliyorsundur ama arka planda çok fazla program çalışıyorsa pilini aşırı derecede yiyor (Fingerprint, MyKeyLock gibi vb.)
 
SilentOne

SilentOne

Üye
haklısın onlar baya yiyor
 
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biliorm malesef..söle acıklıyım ben de su an n gage we 6630 war sybian biliorm yhani olabilicek en stabil şekilde kullanmaya çalısıorm ama durum bu...

--------------- Ekleme ---------------

kesin çözüm 50 milyon wer made in finland bataryanı al diosn yhani:S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt