5800 oyun, pro. vs nasıl çalıştırıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
5800 oyun, pro. vs nasıl çalıştırıyor?
Arkadaşlar site tek kelime ile süper, herşey mevcut ama bunları kullanmak istiyorum tek bir sorunum var. |-)

Bu oyun, uygulamaları vs.. bilgisayara indirdikten sonra nasıl telefona yüklüyoruz ?
Hangi programa ihtiyacımız var.
Vs.. gibi açıklayıcı bilgi verebilecek bilgili arkadaş arıyorum, şimdi den teşekkürler. :oke:

NOKIAVEA

Üye
bende bakındımda bulamadım aga___ bulursan banada söylermisin ___

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia pc suite i kur..telefonunun bluetoothunu aç..pc de bluetooth alıcısı yoksa bir hafıza kartı okuyucusuyla programları ve oyunları telefonunun hafıza kartına at..pc de bluetooth varsa pc suite ile bağlantı kur..bilgisayarımda telefonun harici disk olarak görünür ordan hafıza kartı bölümüne dosyaları at..sonra telefonundan uygulamarda dosya yötecisine gir yüklediğin dosyayı bul üzerine gelip tıklarsan kurulur..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş bluetoot varsa pcnde telefona bluetoot ile gönder mesajlara gelicek mesajı aç o zaten yönlendiriyo seni

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
PC'de Bluetooth yok malesef.

pc de bluetooth alıcısı yoksa bir hafıza kartı okuyucusuyla programları ve oyunları telefonunun hafıza kartına at..

Bunlar hafıza kartında zaten.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman usb ile bi klasöre at o attıgın klasöre gir öyle yükle oda olmazzsa card okuyucuyla yap

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
ozaman usb ile bi klasöre at o attıgın klasöre gir öyle yükle oda olmazzsa card okuyucuyla yap

Nokia PC Suite mevcut, müzikler felanda zaten hafıza kartında. PC Suite ile bir işleme gerek varmı peki ?

Şimdi oyunu USB ile klasöre atıp yapınca kesin olurmu ? (Sorunsuz bir şekilde)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Nokia PC Suite mevcut, müzikler felanda zaten hafıza kartında. PC Suite ile bir işleme gerek varmı peki ?

Şimdi oyunu USB ile klasöre atıp yapınca kesin olurmu ? (Sorunsuz bir şekilde)
olur kardeşim usb ile bi klasöre at eger uyumluysa oyun dosya yüklensinmi diye bi uyarı gelir devam diye diye gidersin :oke:

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
rica ederim kardeşim

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Bide böyle yöntem var;

2 kolay yöntem var.

1) PC suite yükle. burdan indir.
usb kablo yu bilgisayara bağla telefonu tanıt. Program telefonu tanıdığında telefonun resmi çıkar. ondan sonra indirdiğin dosyanın içindeki zipli dosyaları bir klasöre aç. PC suite i aç(Telefonun resmi çıkmış olmalı). Dosyadaki sis dosyalarını telefonun resminin üzerine sürükle o yüklemeye başlar(Bu işlemler sırasında usb nin takılı olduğundan emin ol.Dosyaları resme sürükleyip bıraktıntan sonra telefonun dosyayı alayımmı diye bir mesaj verir ona evet de o yüklemeye başlar)

2) Diğer yöntem ise bilgisayarında bluetooth varsa aç. Telefonunkinide aç. Sonra bilgisayar telefonunu görünce sis dosyalarını sağ tıklayıp gönder bölümünden bluetooth seçeneğini işaretle. Telefonunu seç ve yolla.

adanali1978

Üye
5800 a klasör halindeki oyunlar nasıl yükleniyor

--------------- Ekleme ---------------

bir bilen varsa yardım etsin şindiden teşekkürler

eren_gursoy

Üye
bi kaç hafta önce 5800 aldım java ile ilgili bi sorun var sanırım msn veya oyun yüklediğimde ekranın yarısında tuşlar çıkıyo yön tuşları, ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim...

emrem0671

Üye
slm arkadaşlar hafıza kartının nersine tema attıp telefona yükleyebilirim yardımcı olurmusunuz

slm arkadaşlar 5800 telefgonum var hafıza kartına tema atıyorum telefonda görünmüyo hafıza kartının içinddeki hangi dosyaya atabilirim yardımcı olursanız sevinirim lididen teşekkür ederim

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefonu depolama modunda bağlayın pc ye games klasörüne oyunları atın programda olur farketmez yükleyeceklerinizi atın buraya sonra telefondan uygulamalar dosya yöneticisi e hafıza hartı oyunlar klasörüne girin teker teker çalıştırın zaten yükleniyor falan dicek yüklediğinizde uygulamalar klasöründe gözükecektir

yarım ekran için ayarlar uygulama yöneticisi yüklü uygulamalar diyin oradan hangi program veya oyunda tuşlar çıkıyorsa onu bulun seçenekler suit ayarları diyin oradan ekran üstü klavye kapalı yapın

bu kadar... :oke:

tema içinde aynı şeyi yapacaksınız oyun program vs. yükler gibi yine games (oyunlar) kasörünü kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ergi_tr

stulon94

Üye
arkadaşım card-reader satın al hafıza kartını ona tak ve istediğin bütün oyunları at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt