5800 ovi music

Sponsorlu Bağlantılar

emretwoolf

emretwoolf

Üye
    Konu Sahibi
5800 ovi music
5800a v50 yükledigimde icinde buda gelmişti. gireyim bakayim dedim fakat indirme yapcagim zaman mesela sarkinin yaninda 6kredi yaziyor.ona tikliorsun ovi with music üyesiminiz diyor üye olayim diyorum telefonunuz uygun deil diyor. madem uygun deil neden yüklediler. ovi lie sarkı nasil indireiblirim?

Lacrymosa

Üye
Üye olmaya çalışırken hata verdi sanırım. Bilgisayardan ya da web tarayıcınızdan Ovi.com'a girerek üye olun daha sonra Ovi Music üzerinden direkt olarak üye girişi yapın. Sorun oluşmuyor şimdi denedim.

Zaten bir Nokia hesabınız mutlaka olmalıydı. Hiç mi Nokia servislerini kullanmıyorsunuz Allah aşkına?

emretwoolf

emretwoolf

Üye
    Konu Sahibi
nokia hesabım elbette var fakat play with music baska bisi anlatabiliyormuyum .neyse deniyorum suan netten

--------------- Ekleme ---------------

comes with music

Lacrymosa

Üye
Tamam o zaman işte. Nokia hesabınız varsa Ovi Müzik üzerinden giriş yapın. Daha sonra dilediğiniz yerden şarkıları indirebilirsiniz. Comes With Music farklı bir şey değil. Nokia'nın bir kampanyası.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ovi Music servisindeki tüm müzikler ücretsiz mi? 5800XM ilk çıktığında ücretsiz müzik gibi bir hizmeti vardı sanırım fakat daha sonra bundan hiç bahsedilmedi Aralık ayında almıştım ben paket içeriğinden herhangi bir şifre de çıkmadı. OviÜyeliğim var ama OviMusic'i hiç denemedim bu aralar internet paketimi de iptal ettim telefondan.

Lacrymosa

Üye
Hiçbir müzik ücretsiz değil. :)

Telefonun kutusunun üzerinde "6 aylık Nokia Müzik" yazıyordu ama kututan bir şey çıkmadı değil mi size de? Gidip o telefonu aldığınız yeri anında basmalıydınız. O kupon hakkınızdı. Daha sonraki Çin'de üretilen 500 TL'lik seride bu uygulama tamamen kalktı galiba. Şimdi X6'da bir yıllık sınırsız müzik indirme hakkı veriyor Nokia.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir müzik ücretsiz değil. :)

Telefonun kutusunun üzerinde "6 aylık Nokia Müzik" yazıyordu ama kututan bir şey çıkmadı değil mi size de? Gidip o telefonu aldığınız yeri anında basmalıydınız. O kupon hakkınızdı. Daha sonraki Çin'de üretilen 500 TL'lik seride bu uygulama tamamen kalktı galiba. Şimdi X6'da bir yıllık sınırsız müzik indirme hakkı veriyor Nokia.

yaw üstteki mesajda ücretsiz üye girişi yap indir diyorsun .
şimdiyse hiçbiri ücretsiz değil, kupon felan paralı diyorsun. sen bizimle dalgamı geçiyorsun .

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hayır benim kutuda öyle birşey yazmıyordu iyiki de yazmıyordu eğer yazıp da o kart çıkmasaydı TeknoSA hayatında en büyük tepkiyi yerdi :) Hatta gidip şifreyi almazdım, kurumun bireyi kandırma amacı gütmesi üzerine dava açardım :)

begacce

begacce

Üye
ya arkadaşlar bu kupon olayı 5800 da varmıydı yani kutusunda kupon çıkan varmı

majestic_man

majestic_man

Üye
kupon sadece 1.seri üretimde vardı arkadaşlar 2.3. parti telefonlarda yok o kod. Şuanda bu kod X6 ile verilmekte. Edindiğim bilgiye göre Ovi Music'e yakında kredi kartı ile bakiye satın alınabilecekmiş

Lacrymosa

Üye
yaw üstteki mesajda ücretsiz üye girişi yap indir diyorsun .
şimdiyse hiçbiri ücretsiz değil, kupon felan paralı diyorsun. sen bizimle dalgamı geçiyorsun .

Üye girişi yapmak ücretsiz tabii ki. Müzik indirmek için ya para verip kredi alacaksınız ya da yeni aldığınız telefondan çıkan kuponu kullanacaksınız. Üstteki mesajlarıma baktım öyle bir şey dememişim. Yanlış anlaşılma oldu galiba.

barx77

Üye
arkadaşlar yaklaşık bir ay oldu 5800 ı alalı ovi maps ücretsiz ama müzik olayı malesef indiremiyosun kupon numarası istiyor.Kupon numarasıda talofon alırken üzerinde pin kodu yazılı telefon kontur kartına benzer bir kart. Telefon satın alırken yanında veriliyormuş.Bana verilmedi hepsiburda.com dan satın aldım. yakın zamanda başka yerden satın alan varsa yazabilirlermi kupon kartı olan varmı

DeathBringer

DeathBringer

Üye
inşallah kredi kartıylada alınır ya.

umlar

Üye
5130 xpres müsic aldım kupon cıkmadı

mesutbora

Üye
arkadaşlar nokia 5800 xm'de ilk çıktığında falan yoktu comes with music bir alt modeli 5235 ve x6da var. Ama bilginize nokia x3'lerden 10tl'lik müzik kuponu çıkıyor

mesiii

Üye
merhaba arkadaşlar bende nokia x6 aldım fakat sınırsız mp3 tenten faydalanamıyorım pın (kod) giriyom cwp Siz veya bu kupon için bu yer yanlış - kupon bu ülkenin mağazası için geçerli değil dir diyor buda noki.comdan alıntı

[h=3]Sorular ve Cevaplar[/h]
[h=2]Tek tıklatmalı Sınırsız Ovi Müzik etkinleştirmem başarısız olursa ne yapabilirim?[/h]
Satış paketinin Sınırsız Ovi Müzik markalı olduğundan emin olun*. Bu durumda Sınırsız Ovi Müzik etkinleştirmesi, telefon IMEI'sine bağlıdır, bu yüzden kaydolmak için PIN gerekli değildir
Satış paketi Sınırsız Ovi Müzik markalı değilse, kaydolmada güçlük yaşanması durumunda bir Sınırsız Ovi Müzik paketinin satın alındığını perakendeciden doğrulayın.
Tek tıklatmalı etkinleştirme başarılı olmazsa, lütfen Destek Merkezi'ne başvurun