5800 Ovi Maps Navigasyon Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackhawk.pol

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ovi Maps Navigasyon Hakkında Bilgi
Merhaba arkadaşlar.
Bu konuda bilgi almak istiyorum.
Bu navigasyon madem ücretsiz, neden her girdiğimde lira eksiliyor. Vodafone hat kullanıyorum. Pek bir şey de anlamadım navigasyondan. Harita falan mı indirmemiz lazım. Nasıl oluyor bu iş ? Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
nokıa oviyi indir pc ne ordan cihazını bagla. haritlara gel ulkeni dilini sec ve haritalrı yukle. bende ucretsiz kullanamıyorum .

gundar

Üye
Arkadaşım bu konu defalarca yazıldı ayarlardan konumlamayı bul oradan da konumlama yöntemlerini sadece tümleşik GPS si açık yap sorun kalmaz.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
bi saat beklıo gps aranıyor die ama bulmuyor neden

blackhawk.pol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu konu defalarca yazıldı ayarlardan konumlamayı bul oradan da konumlama yöntemlerini sadece tümleşik GPS si açık yap sorun kalmaz.

o zaman ücretsiz mi oluyor, anlamadım

karloff

Üye
Arkadaşım konumlama yönteminde sadece tümleşik GPS işaretli olacak. Eğer şebeke tabanlıda işaretli ise, takdir edersinki konumla yaparken şebekeni de kullanır. buda para demektir.

21.12.2010 21:38:27 eko_ekrem bi saat beklıo gps aranıyor die ama bulmuyor neden Bu konuda bende sıkıntı yaşadım. Telefonun versiyon yükselmesi sırasında ve/veya ovi maps indirilmesi problemlere neden olabiliyor.

Bu nedenle ovi maps'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ndrive 1 numara ve oldukça kolay kullanımlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt