5800 Ovi map ve Nokia Map Hafıza Kartına Taşımak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ovi map ve Nokia Map Hafıza Kartına Taşımak?
Arkadaşlar 5800 da Ovimap 6MB civarı yer kaplıyor. N98 de haritaları Hafıza kartına yükliyebiliyorduk. 5800 da haritaları hafıza kartına taşımanın bir yolu varmı? cihazım çok yavaşladı. Birde cihazda gereksiz programları nasıl temizliyebilirim. Teşekkürler.

guero

guero

Üye
Temizleme ile felan uğraşma bende 5800 xm kullanıyorum en güzeli sistemi yeniden kur modifikasyon bölümünde hackleme var.Sistemi yeniden kurup hackli sistemi içine yüklüyosun tertemiz olur temizlik proğramlarını beşver bence.Ama dikkat et bu jaf. ile yapılıyor anlatım mıdifikasyon bölğmünde resimli oalrak var.Ben telefon yavaşladımmı yapıyorum şimdiye kadar 2 kez yaptım.

vots

Üye
bu işi ben de merak ediyorum, harita uygulamasının yerini değiştirmek istiyorum ve gereksiz haritaları da silmek istiyorum. bilen varsa lütfen yardım etsin.

Ayrıca şu forum sitelerindeki ukala tavra hasta oluyorum. Kardeşim sorunun cevabını biliyorsan söyle bilmiyorsan sus! Ne kolay be, telefonu hackle. Oh ne ala! Hacklemeden bu işi yapmayı anlatabilecek biri varsa lütfen yardım etsin ukalalık yapmadan.

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
bende bunu yapmak istiyorum, dilerim bir çözümü vardır. nereden baksan 21 mb kadar yer kaplıyor telefon hafızasında ovi maps.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında ovi maps a biri el atsa kreklese olmuyacak şey degil ama.

m3641

Üye
Annen çok sevaba girer

gokhann2309

gokhann2309

Üye
arkadaşlar ovi maps i silip, tekrar kurmak istediğinizde kurmak istediğiniz yeri sorması lazım. sizde hafıza kartını seçersiniz. 5800 kulanmıyorum ama bi program kurarken nokia kuracağın yeri sorar. sizde silip baştan, hafıza kartına kurun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt