5800 Ovi İşlem Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ovi İşlem Hatası
5800 dan Ovi ye girdiğim zaman işleminiz tamamlanamıyor die hata çıkıyor nereye tıklasam aynı hata ama bu hata 5800 kendi browserinde hafıza dolu demesenden beri çıkmaya başladı ramblow işe yaramıyor yardımlarınızı bekliyorum inş hard format atmak zorunda kalmam şimdiden yardım edenlere teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
format at tekrar dene

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bu 5800 hep hata veriyor yaa ohooo valla daha kimse almaz o telefonu hergün yeni bi arıza haberi duyuyoruz

Perfect!

Üye
ben niye hiç sorun yaşamıyorum benimki 2. partiden hem

ovi sorununa gelince remleri boşalt gereksiz açık uygulama vardır
telefonu aç kapa bidaha dene ( ne derece kullanıyorsun bilmediğim için yazdım )

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ben n 95 8 gb a herşeyi yüklüorum binlerce resim var 590 tane mp 3 var yinede donma yok taş gibi :D yani fark var :D

denemeeee123456

Üye
ben n 95 8 gb a herşeyi yüklüorum binlerce resim var 590 tane mp 3 var yinede donma yok taş gibi :D yani fark var :D
o bişey mi bnm 5800 da 6.5 GB lik veri hafıza kartında hiç bişi olmuyo :)) çok hızlı çalışıyo

myildiz30m

Üye
yıldız kare 0000 kare yap guncellestırmelerı kontrol et te telefon guncellemesını yapacak kendı kendıne sonra telefon tekrar kapanıp acılacak daha sonra menu uygulamalar bolumunden ovi store ( magza ) ya gır guncelle cıkacak ewet de ve ılerle ıslemın tamamlanacaktır

İyi Forumlar

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadadaşlar speedygo ile sorun çôzüldü ram temizlenince sorun kalmadı.[(ayrıca ovi en güncel sürümdü)(dolukla alakalı deil ılk hard format yeni atmıstım f-serure ve fexplorer pro acık bıraktım ondanmıs)(ve ovi ıslem sorunu oviden kaynaklıymış. Amcamın 5800 aynı sorun vardı 1gün sonra sorun kalmadı)] teşekkürler arkadaşlar...

dsaasddsa

Üye
kardeş güncellemeden sonra uygulama yöneticisinde bir ton program birikiyor adını bilmediklerinin hepsini sil düzelebilr benim ovi haritayla ilgili biçok sorunum bu şekilde çözüldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt