5800 orjinal tema YARDIM pls :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
5800 orjinal tema YARDIM pls :(
öncelikle ii günler 1 ay önce 5800 aldım yan tuşu arada takılı kalıyor ondan dolayı rahat kilit açamıyorum onun için nokıanın orjinal temasındaki sağdan sola sürükleyerek açılan tema lazım ne yaptıysam bulamadım pc suitten bütün yazılımlarını güncelledim güncellenecek dosya kalmadı şu an telefonda v5.1.06 diye bi sürüm yüklü nokıanın sitesine girdiğimde v6.0 gibi bi sürümün en güncel sürüm olduğu yazıyordu güncellemede tuş kilitliyken menü tuşuna bastığında büyük saat ekranı çıkma falan vardı ancak bn telefonun bütüm sürümlerini güncelledim öyle bi güncelleme yoktu şu an pc suite girdiğimde telefonunuz güncel güncellenecek dosya yok diyor. dün telefonu alarma kurmuştum okula gitmek için kalktığımda telefonu elime aldığımda o dediğim tema vardı ancak daha o temayı göremedim bi arkadaşta o temayı gördüm telefonun orjinal teması dedi sadece güncel olması gerekiyo dedi o temayı bulmam lazım ŞİMDİDEN BENİ DİNLEYEN VE YARDIMCI OLMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME TEŞEKÜRÜ BİR BORÇ OLARAK BİLİRİM...

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak kimse yok mu .s

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim öncelikle telefonunu eski hale getirmen için format atman gerek format atınca bütün bilgilerin silinir sana tavsiyem telefonundaki bütün bilgileri hafıza kartına taşı sonra telefonu kapat hafıza kartını ve sım kartını çıkart sonra yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna telefondan nokia açılma sesi gelene kadar basılı tut burakma ve telefonun eski halıne döner kolay gelsin

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle telefonunu eski hale getirmen için format atman gerek format atınca bütün bilgilerin silinir sana tavsiyem telefonundaki bütün bilgileri hafıza kartına taşı sonra telefonu kapat hafıza kartını ve sım kartını çıkart sonra yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna telefondan nokia açılma sesi gelene kadar basılı tut burakma ve telefonun eski halıne döner kolay gelsin

Kardeş en aşağı 2-3 kere format attım telefona ama düzelmedi peki ben telefona format atarken hafıza kartını ve sim kartı çıkarmadan format attım ondan dolayı olabilir mi?

Mert045

Mert045

Üye
o tema değıl arkadaşım tuş kilidi dosyasi. onu elde etmen icin ya navifirmden orjinal dosyalari indirip flashla yada forumdan telefonuna uygun arkadaşların yaptigi cfw lerden birini kur. yadaa telefonunu hackleyip modder arkadaşlardan autolock exe doyalarini iste oyle yaparsin yada otomatik tus kilidini kapat pocketlock diye bi program var onu kur .

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
o tema değıl arkadaşım tuş kilidi dosyasi. onu elde etmen icin ya navifirmden orjinal dosyalari indirip flashla yada forumdan telefonuna uygun arkadaşların yaptigi cfw lerden birini kur. yadaa telefonunu hackleyip modder arkadaşlardan autolock exe doyalarini iste oyle yaparsin yada otomatik tus kilidini kapat pocketlock diye bi program var onu kur .

KARDEş o orjinal dosyayı nerden bulabilirim biraz yardımcı olsan linki varsa verebilirmisin bu telefon işlerini pek anlamıyorum bana orjinal temadak o özellil lazım yardımcı program oldumu program sürekli açık oluyo ondan sarjı da çabuk bitiriyo

Mert045

Mert045

Üye
www.maxicep.com/symbian-3-sensor-uygulamalari/sbsh-pocketlock-v1-06-0-s60v5-s-3-signed-529242.html

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama olmadı bana orjinal nokianın teması lazım yinede saol

asigsasi

asigsasi

Üye
o senin dediğin temayla alakası yok telefonun son yazılımı v60 olanlar da orjinal özellik olarak var yazılımı güncelle *#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de ve yükle çok basit telefonu güncelledikten sonra bilgilerini yedekle ve hard format at telefon kral gibi olsun

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
o senin dediğin temayla alakası yok telefonun son yazılımı v60 olanlar da orjinal özellik olarak var yazılımı güncelle *#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de ve yükle çok basit telefonu güncelledikten sonra bilgilerini yedekle ve hard format at telefon kral gibi olsun

Kardeş dediğini yaptım bağlandı ama hiçbir güncelleme yoktur diyo .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...