5800 orjinal firmware yüklemek istiyorum ...

Sponsorlu Bağlantılar

bonbonus

Üye
    Konu Sahibi
5800 orjinal firmware yüklemek istiyorum ...
arkadaşlar şuan custom fw kullanıyorum c6 latino olan ancak yeni telefon aldığımdan 5800 ımı satmak istiyorum cihaz garantili bundan dolayı orjinal fw sine dönüş yapmak istiyorum. forumda birçok custom fw yükleme rehberi var ama orjinale dönüş için bişey bulamadım yardımcı olabilecek veya en azından link verebilecek biri varsa çok sevinirim ...

Dream0ver

Üye
@FinalDestinatioN

dediği gibi nafirmden orjinal dosyaları yükle JAF'la flashla :oke:

kokpit774

kokpit774

Üye
@FinalDestinatioN

dediği gibi nafirmden orjinal dosyaları yükle JAF'la flashla :oke:

------------------

Böyle yardım olmaz jafla flashlama konusunda hiç kimse yardımcı olmuyor millet kan ağlıyor varsa yoksa teşekkür ediliyor bundan dolayı maxicep i kınıyorum saldım çayıra mevlam kayıra durumu söz konusu.

bonbonus

Üye
    Konu Sahibi
jaf'ı nasıl kullanıcağımı biliyorum sorun orjinal fw yi bulmaktı saolsun arkadaşlar yardımcı oldu çok teşekkür ederim :):):):)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
phoenix ile de flashlayabilirsin. kolay gelsin.

brkree

Üye
aynı şekilde bende orjinal fw ye dönmek istemiştim nokia software updater ile yeniden v52 yi yükledim ancak dil ingilizce oldu daha sonra nemesis (nss) programı ile türkçe product code yazarak bir kez daha nokia sofware updater kullanarak güncelleme yaptım ve dil de türkçe oldu aklınızda bulunsun...

Dream0ver

Üye
------------------

Böyle yardım olmaz jafla flashlama konusunda hiç kimse yardımcı olmuyor millet kan ağlıyor varsa yoksa teşekkür ediliyor bundan dolayı maxicep i kınıyorum saldım çayıra mevlam kayıra durumu söz konusu.

kardeş ne gerek var ki modifikasyon bölümüne girince herşey ayrıntılı anlatılıyo orada onu da tek tek ben mi anlatayım hem benden ne istediyse ona cevap verdim :oke:

sombre06

Üye
windows 7 64bit kullanıyorum isyanlardayım jaf bi türlü doğru düzgün çalışmadı kafayı yedirtecek bana en iyisi phoenix i kullanmak. phoenixden yeni haberim oldu anlatım kurulum linkide verilmiş. Teşekkürler.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
------------------

Çoğu fwnin altında resimli kurulumu var.:oke: