SavinMe
Üye
5800 ölü pixel sorunum =((
ewt arkadaslar baslıktada anlıyacagınız gibi telefonun sağ alt kösesinde kücük bir mavi nokta olustu toz vs.sey degil iyice arastırdım baktım ve ölü pixel oldugunu farkettim aslında o kadar büyültülcek bi sorun degil ama genede pek hosuma gitmedi telefona üvey evlat gibi davranıom o nokta olustuktan snra 
simdi garantiye versem 15 gün-20 gün gelmicek :S acaba bunun baska bi yöntemi cözümü var mı yada saçma olacak ama kendi kendine geri düzelme durumu

simdi garantiye versem 15 gün-20 gün gelmicek :S acaba bunun baska bi yöntemi cözümü var mı yada saçma olacak ama kendi kendine geri düzelme durumu

1.5800 alıp pişman olanlar 2.5800 alıp pişman olanlar ve bunu gizleyenler olarak değiştirsen daha makbule geçecek 1998'den beri cep tel kullanıyorum daha Symbian telefonun adını bilmezken kimse 7650 (ilk kameralı nokia) alıp da Wav uzantılı zil sesi yapan ilk insanlardan biriyim (şaka değil) bu 12 yılda 20 küsür telefon kullandım. 5800 kadar dandik bir telefon (yazılımı nedeni ile donanımı oldukça iyi) bir telefon görmedim!
ne formatı
tik gelmiş adamlara hehehe
öyle ama çoğu zaman işte yarıyo