5800 ölü pixel sorunum =((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SavinMe

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
5800 ölü pixel sorunum =((
ewt arkadaslar baslıktada anlıyacagınız gibi telefonun sağ alt kösesinde kücük bir mavi nokta olustu toz vs.sey degil iyice arastırdım baktım ve ölü pixel oldugunu farkettim aslında o kadar büyültülcek bi sorun degil ama genede pek hosuma gitmedi telefona üvey evlat gibi davranıom o nokta olustuktan snra :ehe
simdi garantiye versem 15 gün-20 gün gelmicek :S acaba bunun baska bi yöntemi cözümü var mı yada saçma olacak ama kendi kendine geri düzelme durumu :P:

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Öncelikle telefon ekranlarını bilmem ama koskoca monitör ve tv üreticileri bile 5 ve fazlası ölü piksel olmadan işlem kesinlikle yapmıyorlar!
Ayrıca o iki tip insan açıklamana gelince :hmmm 1.5800 alıp pişman olanlar 2.5800 alıp pişman olanlar ve bunu gizleyenler olarak değiştirsen daha makbule geçecek 1998'den beri cep tel kullanıyorum daha Symbian telefonun adını bilmezken kimse 7650 (ilk kameralı nokia) alıp da Wav uzantılı zil sesi yapan ilk insanlardan biriyim (şaka değil) bu 12 yılda 20 küsür telefon kullandım. 5800 kadar dandik bir telefon (yazılımı nedeni ile donanımı oldukça iyi) bir telefon görmedim!

JayJayyy

Üye
bir hard format atmayı dene belki düzelir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bro pikseli patlatmıs adam :D ne formatı

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
ya 5800 kullananlara selamın aleyküm desen hard format diyor zaten :)tik gelmiş adamlara hehehe

SavinMe

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar benim telefonla hic bi sorunum yok sadece ekrandaki ölü pixel sorunum..telefonumdan cok memnunum:oke:

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
boşver benim lg 23 inç monitörde de var 1 tane sıkışmış piksel önce sinir oluyorsun sonra geçiyor...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
ilahi şu format at belki geçer diyene ii güldüm. Yazarken bile gülüyorum hala :D :ehe :d:

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Ölü Piksel değil de tam olarak sıkışmış piksel benim ki mavi bir noktacık ve tam ortada neler yaptım bilinen tüm teknikleri uyguladım 5 tane olmadan da LG bir şey yapmıyor.

SavinMe

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
Ölü Piksel değil de tam olarak sıkışmış piksel benim ki mavi bir noktacık ve tam ortada neler yaptım bilinen tüm teknikleri uyguladım 5 tane olmadan da LG bir şey yapmıyor.

aynen benimkide öyle sıkışmış olabilir :S aynen mavi nokta var sol alt kösede :(

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
bunun için flash tabanlı programcıklar var onlarla egsersiz yaptırıp tekrar aktif olmasını sağlayabilirsin şansın varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...