5800 Navigation Edition Black KVK Garantili Faturalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
5800 Navigation Edition Black KVK Garantili Faturalı
Arkadaşlar;
5 ay önce KVK bayisinden aldığım orjinal 2 yıl garantili 5800 NE Black Edition 8Gb telefonumu satıyorum. Cihazım kutusu bütün aksesuarları ve faturası ile gönderilecektir. Ayrıca 1 adet orjinal silikon kılıfıda verilecektir. Kullanımdan ötürü çok küçük çizikler vardır. İlgilenen arkadaşlara umutgidik@hotmail 'den foto yollarım. Fiyat:320TL

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
bana kabını satarmısın :D

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Satmam; para mühim değil direk yollayım canın saolsun :)

OğuzcanAbi

Üye
rsim olursa daha kolay satış olur hayırlı satışlar

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
telefonun paneli çok hoşuma gidiyor bi ta alcamda ön panelde işallah uyar normaliyle

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
takas dusunursn s8300 vr

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Takas sadece nokia telefonlar ile düşünüyorum. Samsung yabancı geliyor bana biras :)

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
Arkadaşlar;
5 ay önce KVK bayisinden aldığım orjinal 2 yıl garantili 5800 NE Black Edition 8Gb telefonumu satıyorum. Cihazım kutusu bütün aksesuarları ve faturası ile gönderilecektir. Ayrıca 1 adet orjinal silikon kılıfıda verilecektir. Kullanımdan ötürü çok küçük çizikler vardır. İlgilenen arkadaşlara umutgidik@hotmail 'den foto yollarım. Fiyat:350TL

bunların orjinal silikonları varmı ki ? biraz yüksek tutmusun sanki fiyatı :allalla:

eray_41

eray_41

Üye
minibook ile takas düşünürmüsünüz.

simaros

simaros

Üye
almadan göreydim konuyu alırdım

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
5800 navigation edition nokianın resmi sitesinde görünmmüyo ne zaman türkiyeye geldi satışa sunuldu anlamadım ben sıfır almayı düşünüyorum ama doğru düzgün bilgiye ulaşamadım..

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Satmadıysan resim ekleyebilirmisin..?

karyada

Üye
1 aylık Nokia 6700s ile takas düşünür müsünüz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt