5800 navigasyon sorunun :harita görünöüyor her yer yeşil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zalim-bk

Üye
    Konu Sahibi
5800 navigasyon sorunun :harita görünöüyor her yer yeşil
1
ovi maps'i açtıgımda harita görünmğyor her yer yeşil navigasyonu kullamiyorum bu konuda ne yapmam gerekiyor.
telefonda maps güncel v51 yüklü
2
bu navigasyon ücretsiz deniyor ama köntör düşüyor girince ne yapmam gerekir

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Forumda araştırma yapman gerekir ;)
Uygulamalar - yer - konumlama ayarlarından şebekeyle ilgili olanı kapat sadece tümleşik gps kalsın hatta. bu kontür sorununu halleder.
Gps de gps aranıyor derken ayarlara gir ve uygu görünümünden başka bir görünüm seç. tahminimce bu da yeşil görüntüyü ortadan kaldırmana yardımcı olacaktır.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sil tekrar yükle ovi yi ve maps i

SilentOne

SilentOne

Üye
istesende istemesende wifi olmayan alanda kontorden çekicektir

Lacrymosa

Üye
istesende istemesende wifi olmayan alanda kontorden çekicektir

Hayır öyle bir şey yok. Şebeke bağlantısına otomatik erişim iznini kaldırırsa sorun olmaz. Ücret gitmez.

Haritanın yeşil olması telefonda haritanın yüklü olmamasından dolayı olabilir. Bilgisayardan Nokia Map Loader ile haritayı yükleyin.

denemeeee123456

Üye
Hayır öyle bir şey yok. Şebeke bağlantısına otomatik erişim iznini kaldırırsa sorun olmaz. Ücret gitmez.

Haritanın yeşil olması telefonda haritanın yüklü olmamasından dolayı olabilir. Bilgisayardan Nokia Map Loader ile haritayı yükleyin.
aynen dediğin gibi şebeke tabanlı nın işaretini kaldırınca kontör gitmiyor

daniel_23

daniel_23

Üye
ovi suite veya map loader programını pc nize kurup telefonunza haritaları yükleyin yeşil görünüm kaybolur böylece :)

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
bendede öle yeşil yeşil

zalim-bk

Üye
    Konu Sahibi
gps ile ilgili sorunu çözdüm bütün arkadaşlara çok teşekkür erim.
ama bu harita nın yeşil görünme durumunu çözemedim.maps girdiğim zaman konumu nerede oldugunu kordinatlaını felan gösteriyor ama yolları felan göstermiyor.hard formatattım oviyi yeniden yükledim.ovi suittenden güncelledim ama aynı.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde gidioyor sebeke tabanlı ve yardımlı gps i kapatıyom konumlama sunucu kullanımı kapalı diom wifi açık olmadıqı zaman kontorden atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt