5800 Navigasyon Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre1112

emre1112

Üye
    Konu Sahibi
5800 Navigasyon Sorunu
Ben navigasyonda konum fln buluyoda bu yürü veya araç kullan dediğin zaman GPS bağlanıyo diyo kalıyo :( :hmmm yardımcı olabilcek yazar mı alta?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
aynen aynı sorun bendede oluyo

huzunluyillar

Üye
bende de oluyor ovimap kullanamıyorum o yüzden garmini tavsiye ederim

ozanazy

ozanazy

Üye
Ben ovi maps kullanıyorum fakat böyle birşeyi ilk defa duyuyorum. Kaldırın tekrar kurun Ovi Maps'i yada başka navigasyon programı kullanmayı deneyin. Garmin, NDrive vs...

hakantanik

hakantanik

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce 5800 Xm aldım ve çok memnunum ilk aldıgımda yaklaşık 5 snyde gps bağlantısı kuruluyordu. 3-4 gündür gps bağlantısı bekleniyor yazıyor ve bağlanmıyordu. Bugün Uygulamaların içindeki telefon güncellemelerini yaptım ve sorunsuz bir şekilde yine 5 sny bile sürmüyor bağlanması. Telefonunuzu güncellemenizi tavsiye ederim....

emre1112

emre1112

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için telefon güncel zaten :/

Lacrymosa

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce 5800 Xm aldım ve çok memnunum ilk aldıgımda yaklaşık 5 snyde gps bağlantısı kuruluyordu. 3-4 gündür gps bağlantısı bekleniyor yazıyor ve bağlanmıyordu. Bugün Uygulamaların içindeki telefon güncellemelerini yaptım ve sorunsuz bir şekilde yine 5 sny bile sürmüyor bağlanması. Telefonunuzu güncellemenizi tavsiye ederim....

5 saniyede bağlanıyorsa şebekeyi kullanıyordur. Yani hattınızdan TL düşüyordur. Normal olarak 5 saniyede bağlanması çok zor.

csher

csher

Üye
telefonu acık havada 2-3 dk bekletin o zaman bağlanıyor. eğer bağlanmassa kaldırıp tekrar kurun..

kartal158

kartal158

Üye
ovi maps kullanıyorum sorun yok çok şükür ama ndrive tavsiyemdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt