Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Narinmidir? Cevabı...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
travolta61
Üye
arkadaşlar kalem yeri gevşedi kalem çok rahat çıkıyor bi çaresi var mı eskisi gibi sıkı olması için yoksa servis halleder mi götüreyimmi
nasıl bir bahane uydurcaksınki serviste? yada servisten nasıl bir çözüm bekliosn?
S'nek Valesi
Üye
Evet Aldığım yerde adam dedi o telefon narindir düşürme falan dedi bende el üstünde tutuyodum ama ben korudukça o yere düştü fakat pek bişi yok sadece arka kapakta ufak bir kertik var.Nokia Ne kadar hantal telefonda yapsa Yapınca yapıyor Abi ya xD
aynen katılıyorum.
bende samsung star vardı ilk düşüşünde paramparça oldu. çokta yüksek değildi.50cm flndı.
geçen gün 5800 merdiven boşluğuna düştü.aha dedim gitti telefon.bi gittim baktım sadece pili çıkmıs yerinden.
S'nek Valesi
Üye
.Nokia çok sağlam 3720 ile 8800 özellikle ..
simseßis
Üye
benimki iki kat merdiven indi gene de hiç sorunu yok
Lacoste
Üye
N95 i iki senedir kullanıyorum yapmadığım eziyet kalmadı telefona sadece ekrana sert darbe alınca kırılıyo onun dışında 50 kere düşürmüşümdür tık yok maşallah nokia forever
S'nek Valesi
Üye
.Aynen Nokia'yla sonsuza
enjo3
Üye
bişe olmaz bu telefona nokianın her telefonu gibi buda takoz... 6600 bir 5800 iki...
S'nek Valesi
Üye
.
destroy116
Üye
üzerinde çekiç bile kullanabilirsiniz denemişliğim var
S'nek Valesi
Üye
.Sonuç nedir ? Çatladımı
Revengeful
Emekli Yönetici
sağlam
petrucci82
Üye
eyi eyi sağlam alet benim de 1-2 taklam var ama sapasağlam duruyor
AkreP_KraL_19_1
Üye
o da bişiy mi babam tarlada bnm N73 ün üzerinden traktürle gçmişti zeminin de biraz yumuşak olmasından kaynaklansa gerek bişiy olmadı telefona
S'nek Valesi
Üye
.Çelik yelek gibi
ciritcioglu
Üye
valla herhangi bir koruma kılıfı olmadan kullanıyorum birkaç kez düşürdüm bir şey olmadı bakalım sonra bir sey cıkarasa bilmem yinede elektronik cihaz hiç belli olmaz sakınacaksın değil mi