5800 Narinmidir? Cevabı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
    Konu Sahibi
5800 Narinmidir? Cevabı...
5800 ım var yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum 2 kere düşürdüm telefonu 1 tanesi 2 metreden düştü yere çat çut sesler çıktı telefon parende attı içim gitti kesin perte çıktı telefon dedim elime aldım hiç bişey yok kameraya baktım çalışıyo akselerometreye baktım ondada bi sorun yok rahatladım yani diyeceğim şudur ki alırken acaba bu sağlammıdır bi düşmede kırılırmı diye düşünüyorsanız alın kolay kolay kırılmaz :oke: güvenle düşürebilirsiniz :d:

Mygse

Mygse

Üye
"güvenle düşürebilirsiniz" :D
Nokia bu taş gibi telefon :)

Perfect!

Üye
aman nazar deymesin. Bende düşürdüm otururken cepten düştü bi arkadaş elinden kaydırıp düşürmüştü.

haltie

haltie

Üye
belki bazen eleştiriyoruz nokiayı ama sağlamlık konusunda çok başarılı

Perfect!

Üye
nokia telefon konusunda çok başarılı sonuçta tek telefonn üretiyor

slipknot1212

Üye
5610 um vardı ne zamn içsem bi şekilde düşüyordu hep bitarafı göçüyordu yada çiziliyordu lanet etdim o telefona çok pişman oldum malzemede kalitenin K si yok şimdi 5800 var oda bikere düşdü arka kapağında kalemi tutan ufacık bi parça var kameranın orda o kırılmış :(

trvenom

Üye
benımde 5800 var ama akselerometre ne bılmıyorum bı aydınlatırmısınız benı :)

baranas

Üye
BİZ ona takoz diyoruz ama 1,5 santim kalınlık yuh be

baranas

Üye
1 santim

killerkaos

Üye
Nokia N79 u düşüründe görün 2 kez servise gitti telefon...

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
düşüş biçimine göre tüm teknolojik aletler parçalanabilir hiçbirine güvenmeyin..nokia nın tek artısı sarsıldığında bbeyninde sorun olmuo samsung da o problem var.

murad54

murad54

Üye
5800 ım var yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum 2 kere düşürdüm telefonu 1 tanesi 2 metreden düştü yere çat çut sesler çıktı telefon parende attı içim gitti kesin perte çıktı telefon dedim elime aldım hiç bişey yok kameraya baktım çalışıyo akselerometreye baktım ondada bi sorun yok rahatladım yani diyeceğim şudur ki alırken acaba bu sağlammıdır bi düşmede kırılırmı diye düşünüyorsanız alın kolay kolay kırılmaz :oke: güvenle düşürebilirsiniz :d:

Bu link Soruna Cevap olabilir arkadaşım 5800 Damage TEST :DDD:oke:

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar boşverin hiç sinirlenmeyin böle dengesiz yorumlara unutmayın bu dengesiz yoarumlar kedi misali ulaşamadıkları ciğere mundar diyen arkadaşların kıskançlık krizleri sonucunda yazılmış bazı saçmalıklar takmayın kafanıza biz telefonumuzu biliyoruz ve alemin kralı nokıa markası yeter sağlamlığı yeter gerisi traş

omer1230

omer1230

Üye
5800 çok lüx bir telefon

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
düşürüş biçimine ve hızına göre deişir 1 metre yükseklikten sert betona bırakın 5800 ı bakalım noluyo :D

elagozlu6718

Üye
bendede nokıa var ara sıra keserimi düşürüyom iskeledeyken mecburi telefonu kullanıyom abi tas gibi çivi çak sogan kır eee nevilim ceviz kır herseye herderde deva bu nokıa yakında temellerde bunlardan kullnırlar hee:d:

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Samsung olsa 5 parçaya ayrılırdı :) Nokia sağlam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt