5800-n79-telefon önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyan44

cyan44

Üye
    Konu Sahibi
5800-n79-telefon önerileri
bu iki telefon arasında kaldım fakat 5800 bana daha cazib geliyor özellikleriyle ve n79 da mesaj da yazamıyorum :D:d: 5800 ve n79 kullanan kullanmayan herkesten yorum bekliyorum binevi karşılaştırma istiyorum

(önereceğeniz telefonlara da açığım :))

cyan44

cyan44

Üye
    Konu Sahibi
bakanlar birde yorum yazarsanız çok seviniim :))

meyoyar

Üye
arkadas 5800 sasma simdiye kadar en rahat ettigim telefon

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
5800 fiyatı uygun hem çok özellikleri var

caner90

caner90

Üye
5800 al bn ikisinide kullandım ama 5800 süperrrrrrrrrr

orhaan48

orhaan48

Üye
kesinlikle 5800al ama aldığın zaman yeni sürüm gücelleme yap yani v40 yap bunları yaparsan birdaha başka hiç bir telefonu eline almak istemezsin telefon mükemmel ötesi

futbol123

futbol123

Üye
5800xm almanı tasiye ederim

death993

Üye
saçmalyıp sakın 5800 alma sakın bin pişman olursun telden sornlareksik olmuor tel çok kasıor özellikle 8 gb hafızasını doldurnca tel çöküyor resmen teli kapatınca 1 .saatte açlıo fln bir türlü ders şarz gidiyor bulablirsen iphone 2g yada 3g al yada hiç alma 5800 bnde iphone 2g hemde 5800 var 5800 iphoenun yanında geçemez hem internet yöneniden hem dokunmatik hem de şarz süresi hada da bir sürü özellik

zwangless

zwangless

Üye
Bende 5800 kullanıcısıyım. Arkadasın dediği gibi v4 yap süper oluyor. Şuan bile telefondan yazıyorum. Açıkcası mükemmel.

osmanaktag

Üye
Evet 5800 al tavsiyemdir Bende Şuanda 5800 dan yazıyorum harika telefon Ama Eğer Alırsan Sadece Fazla Kullanma Sıkılırsın :))

saçmalyıp sakın 5800 alma sakın bin pişman olursun telden sornlareksik olmuor tel çok kasıor özellikle 8 gb hafızasını doldurnca tel çöküyor resmen teli kapatınca 1 .saatte açlıo fln bir türlü ders şarz gidiyor bulablirsen iphone 2g yada 3g al yada hiç alma 5800 bnde iphone 2g hemde 5800 var 5800 iphoenun yanında geçemez hem internet yöneniden hem dokunmatik hem de şarz süresi hada da bir sürü özellik

Ya İ phone Ne Ya Hayvan gibi Telefon dokunmatik diyorsan 5800 al İ PHONE çok büyük ve Nette Hiç Hızlı deil babamda var vs yaptırdım i phone 4 saniye geç açtı.Cepte çok rahatsızlık veriyor iphone En İyisi Ceplerin babası Nokia...

alicem123

alicem123

Üye
Arkadaşlar nokia yeni yeni dokunmatık özellikli telefonlar çıkarıyor. İphone nın dokunmatıgıne dicek laf yok ama nokianın ılk cıkardıgı dokunmatık telefon olarak mükemmel bir telefon :oke:

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Açık konuşalım kardeşim :) 5800 mükemmel telefonda 8 gb hafızasını doldurabilecegini dusunuyosan daha geniş hafızalı bişe al ama bence doldurmak zor. :) Oyum 5800 a

crımınal

Üye
arkadaşım 5800 almanı tavsiye ediyorum sürüm güncellemesi ve bir sürü uygulama kurarsın mis gibi kullanırsın

Silinen Üye 337222

Kapalı Hesap
kardes bn iki telefonuda kullandım 5800 kötülemem ama n79 biçok yönden o telefonu geçer sana dicem tek laf n79

kuvars10

Üye
5800 almanı tavsiye ederim arkadaşım,ben 2 tane aldım çok memnunum.

ismail.altun

ismail.altun

Üye
dostum perfomans canavarı N79 dan şaşma sakınn

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İkiside iiyi telefon yalnız N79'un kamerası daha iyi.

neg4tive

Üye
5800 dokunmatik olduğundan kaybediyor ama n79 her özelliğiyle daha iyi.Özellikle kamerası çok güzel .Zaten fiyat farkıyla bunu görüyoruz.

emre_2535

emre_2535

Üye
bende n79 dan yanayım cihazın mükemmel bir ses düzeni var kamera zaten süper 5800 ekran gittimi cihazı at çöpe gittsin baksana donanımsal dünya kadar sorun yazmışlar foruma daha yeni çıkan bir cihazın yazılım sorunu neysede bu kadar çeşitli donanımsal sorun çıkarması bence normal değil ben N79 diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt