5800 müzik çalar bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 müzik çalar bozuldu
5800 müzik çalar bozuldu her zaman bi sitemden arşiv halinde müzik indirir telefona atardım, bu sefer de attım fakat görmüyor şarkılarımı, kütüphaneyi yenile dediğimde sürekli yenileniyor... hiç bulamıyor ancak bulunamadı da demiyor alternatif mp3 çalarlar bulabiliyor ama telefonun müzik çaları bulmuyor. çözüm yolu biliyor musunuz? (lütfen telefon profesörleri format at demesin)

alien97

Üye
telefona cfw yükledinizmi.

ByYlmzZz

Üye
madem cep telefonu profersörleri'nin telefona format at demesini istemiyosun ozaman hafıza kartına format at tekrar yükle

Tepkiler: Legendary_484
x plore ile gizli ve sistem klasörlerini görünür hale getir daha sonra x plore ile müziklerin olduğu klasörde arama yap kardeşim.bazen albüm kapakları sebebyle sistem hata veriyor.xplore ile dosya aramaya gel aranacak dosya uzantısı .* şeklinde kalsın ve arama sonunda mp3 Dışındaki uzantilı dosyaları sil.bende de yenile deynce yenileme olmuyor ve telefon kitlenyodu.bu dediğimi yaptım ve sorun kalmadı.belki işine yapar.ancak sorumluluk kabul edemem söyleyim.snra vebal altına girmeyeyim.

Konu Sahibi
madem cep telefonu profersörleri'nin telefona format at demesini istemiyosun ozaman hafıza kartına format at tekrar yükle
.

----------Eklendi @ 18:02:23 ---------- Yazıldı @ 17:53:15 ----------

teşekkürler aradığım cevap böyle olmalıydı işte hemen deniyorum, bu arada fark ettim resim attım resimlerde galeride çıkmıyor bazen galeriye girmiyor donuyor belki bu yöntem çağrem olur

Tepkiler: ByYlmzZz

rica ediyorum.yalnız sonucu bildirirseniz herkes faydalanmış olur.

Konu Sahibi
olmadı olmuyor hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi fakat bütün uygulamalar gitti ya bıktım bu sorunlu telefondan

Tepkiler: ByYlmzZz
neyse geçmiş olsun yine de.ancak sorun telefonda değil de hafıza kartında sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...