5800 Music Gerekli 5 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
5800 Music Gerekli 5 Cevap
Öncelikle forum baya bi kalabalık ve Karışık.
Bugun 2.el Bir adet 5800 Music Siyah a Kırmızı Olan modelinden Alacağım.
Forumu gezdikce kafam iyice karıştı.
Bu cihazı alan kullananların cevapalrını acil bekliyorum.
1)V50 den bahsedilmis olaki gelmediyse phoenix programı yeterlimi yoksa phonix + Uygun dosyamı bulacagım.
2)Cogu kişi batrayadan şikayet etmiş.kimi v50 den sonra hard resetle sorun düzelir demiş doğrumu?
3)Cihazın çalışması kasılması v50 ile düzeliyor deniliyor ne kadar dogru?
4)Baska bilmem gerekn dikkat etmem gereken ne var?
Simdiden cevap yazan herekse teskkurler

majestic_man

majestic_man

Üye
Öncelikle sağ tarafında açıklık olup olmadığına bak.Açıklık olmayan 5800 modellerinde risk daha az çünkü.

1-) Eğer yazılım alacağın telefonun P.C una göre çıkmamışsa çok kolay bir şekilde P.C unu değiştirip v50 yapabilirsin.Forumda gerekli yerlere yönlendirmesini yaparız böyle birşeye ihtiyaç duyarsan..
2-) Ben telefonu aldığımda v31 deydi..v40 ta da , v50 de de aşırı kullandığımda ( wireless özellikle ) şarj dayanmıyor.Ama kullanmazsam 2-3 gün gidiyor.. Bataryada problem yoksa yazılımla bu düzelecektir..
3-)v31 deki mesaj yazarken ki kasılmalar v40 tan itibaren kesildi.. Ayrıca v40 ta gelen menü geçişlerindeki yavaşlama v50 de kesildi.. Yani v50 hız bakımından en azından bende gayet mükemmel..
4-) Bilmen gereken en önemli detay dediğim gibi açıklık olup olmaması. birde Stylus kalemi kontrol et. Arka Kapakta Stylus kalemi tutan minik bir çentik var. O kırılıyor ve kalem gevşiyor. O nedenle alacağının adamın onu kırıp kırmadığını kontrol et.Kalemi yerine tak çıkar ve gevşek mi kontrol et. Telefonu ışığa tutarak dokunmatik ekranının yüzeyini kontrol etmeni öneririm.Cebinde anahtar falan çizmiş olabilir yada bir noktaya aşırı baskı uygulamış olabilir. İleride sana 100 tl ödetmesin bakta al..

hayırlı olsun

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
v50 türkiyedeki tüm product code lere geldi die biliyorum o yandan problemin olmasın v50 ile problemler çoğu şekilde düzeliyor batarya sorunu var ama aldığında 16 saat şarja takarsan problem olacağını sanmam

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Cok Sagolun.Allah Razı Olsun.Büyüksünüz

--------------- Ekleme ---------------

Birde merak ettigim 5800 Ne Uretimi?
Made in Finland
Made in Hungary

Progressivity

Progressivity

Üye
finland üretimleri daha kaliteli oluyormuş gerçi ben finland üretimi bir 5800'ı elime alıp incelemedim benimki made in hungary ama şahsen bu söylentinin yersiz olduğunu düşünüyorum belirli bi standardizasyon vardır elbet ve nerede üretilirse üretilsin aynı telefondur bence ama yine de böyle bir söylenti olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım

majestic_man

majestic_man

Üye
Cok Sagolun.Allah Razı Olsun.Büyüksünüz

--------------- Ekleme ---------------

Birde merak ettigim 5800 Ne Uretimi?
Made in Finland
Made in Hungary

Türkiye'deki 5800 larda ben Finland malına rastlamadım.. 2.ve 3.seri nin Hungary olduğu kesin ama 1.seri belki bir ihtimal Finlandiya'dır. Pilin altında kalan Nokia Etiketinde Made in Hungary yazıyordur seninde bir bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt