5800 Msn live

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
    Konu Sahibi
5800 Msn live
Msn live kullanırken hıc bı işlem yapmayınca ag baglantısı kesıldı tekrar baglanmaya calısıyor dıyor ve tekrar baglanıyor hep bunu yapıyor neden acaba wireles mı kapanıyor anlamadım. sorun mu bu. msn live gıbı kalıtelı baska ne var fring ve nıbuzz harıc..

• Beğen
Tepkiler: sivasozge, aydın555, tulumolu20 ve 2 diğerleri

Perfect!

Üye
wifi la denemedim hiç ama şarj tasarufu için olabilir.3g de de yapıyo.

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
    Konu Sahibi
wireless otomatık kapanıyor sanırım msnde hıc bısey yapmayınca.. süreklı acık yapamıyormuyuz wirelessı

Perfect!

Üye
ayarlar dan bağlantıya gir ordan dolaşımdayken kullanı herzamn yap belki olur.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Msn live kullanırken hıc bı işlem yapmayınca ag baglantısı kesıldı tekrar baglanmaya calısıyor dıyor ve tekrar baglanıyor hep bunu yapıyor neden acaba wireles mı kapanıyor anlamadım. sorun mu bu. msn live gıbı kalıtelı baska ne var fring ve nıbuzz harıc..

dostum kullandığın msn versiyonu eski güncel sürümü mevcut ındır dıyosun kuruyo sona gelince hata verıyo telefondan hafıza kartına gir download klasörünün içine indiriyor programı sertifikala öyle kur sorun kalmaz senın sorunun msn sürümünün eski olması yani son sürümü kur bağlantın kopmaz..

Perfect!

Üye
bende son sürüm var kopuyo versiyon değil bence dediğim gibi enerji tasarufu

ahmetdgr

Üye
arkadaşlar ben msn yükleyemedim bile:S ya dosya desteklenmiyor diyo ya da sertifika hatası veriyo çalıştırabilen deneyen warsa link atarsanız sevinirim.... şimdiden teşekkürler...

dragstar_enes

Üye
kardeşim ellerine sağlık SAOLASIN

shewky333

Üye
teşekkürler

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
    Konu Sahibi
Hala bir çözüm bulamadım biraz kullamayınca baglantı kopuyor.. sürüm: 1.7.1118

cancihan

Üye
5800 ıma msn indirmek istiorum ama indiremiyorum yardımcı olabilen varsa seinirim :S
:((((

ufuko21

Üye
teşekkür

XpresMusic ReD

Üye
yahu bu 5800 iyi güzelde yazılım açısından nalet bi telefonmuş yeni farkettim yani 2004 te aldığım nagageyle hala sorunsuz msn ye girebiliyoken 5800 da program arama derdi, vlan derdi, yok sertifika derdi böyle olacağını bilsem almazdım valla :s

seqhersheytan

Üye
bende bunu kullanıorum ve suan ne sorun olduysa anlayamadım ama nick ve avatar değiştiremiyorum bilen biri varsa yardımcı olablir mi??? :(

mehmet2344

Üye
burda nerde bulacam dowlant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt