mm_mm
Üye
-
Konu Sahibi
-
UZAK ROTAYA SÜRÜŞMÜ KOMUTUMU VERİYORSUN YÜRÜYÜŞ KOMUTUMUArkadaşlar Ben yeni 5800 aldım, Sorum Navigasyon hakkında olacak, Ankara içinde bir adres girdiğimde rota hesaplanıyor diyor ve hemen oraya bir rota çizip sesli tarife başlıyor, ancak deneme için uzak bir mesafe girdim. mesela istanbulda ünlü bir yer, adresi buldu rota çizmeye gelince rota çizilemiyor diyor sebebi nedir, yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
sürüş komutu hareket halinde çalışıyor benımSürüş veriyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Yalnız hareket halindeyken değil. evin önünde verdim.
arkadaşlar ben 5800 marka telefonumu modem olarak kullanmak ıstıyorum yanı laptop a bağlıcam laptop ile internete bağlanmak ıstıyorum. işyeri hattımın sınırsız ınternet özelliği varda yani 5800=lap top= internet nasıl yapacagım hakkında bılgısın olan arkadaş olursa sevinirim
Arkadaşlar Ben yeni 5800 aldım, Sorum Navigasyon hakkında olacak, Ankara içinde bir adres girdiğimde rota hesaplanıyor diyor ve hemen oraya bir rota çizip sesli tarife başlıyor, ancak deneme için uzak bir mesafe girdim. mesela istanbulda ünlü bir yer, adresi buldu rota çizmeye gelince rota çizilemiyor diyor sebebi nedir, yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadlı dosyayı aşağıdaki linkden indir ve kur. Kurulum aşamaları ve gerekli dosyalar download linkinde mevcuttur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu programla cep telefonunuzdaki bağlantıyı wireless modem gibi kullanabilirsiniz..operatör bağlantınızı seçerek bilgisayarınıza WLAN ile internet verebilirsiniz..kesinlikle telefonda olması gereken programlardan bir tanesi de bu...şifre koyma-bağlantı ismi koyma-etrafınızdaki WLAN ağındaki PC ve ya telefonların MAC adresini görme gibi özellikleri mevcuttur....şiddetle tavsiye ederim..
--------------- Ekleme ---------------
çok çok teşekkür ederim abi yok böyle birşey inanamıyorum programı indirim kurdum süper çalışıyor. verdiğin linkdeki eski versiyonu tabi türkçe dediğin v 2.50 olanı ve müthiş çalışıyor ceptelefonumdan gelen interneti wireless olarak arrattım ve notebookum dan bağlandım ve ayrıca bulunduğum bölge 3g çekmiyor ceptelim EDGE den bağlandı ve ben inanın notbook dan internete sörf yapıyrum.
rapid linkindeki v2.60 olan sertifika hatası verdiği için yüklenemedi ayrıca v.3.0 çıkmış sanırım çalışırmı bilmiyorum tekrar tekrar çok teşekkür ederim
HELALL SANA süper bi programmışamcaoğlu bak joikuspot googlede arama yaparak sayfadan tele göre progrmı indiriyorsun kurduktan sonra programı kullanmak çok kolay program seni yönlendirir...hade kolay gelsin saa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?