Telefon Tavsiyesi 5800 Mı Yoksa 5530 Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
5800 Mı Yoksa 5530 Mu ?
Biliyorum , aynı konuları görmekten gına geldi ama okuduklarım beni tatmin etmedi açıkcası .:d:

Birkaç günden yeni bir telefon alacağım . Şu an aklımda 5800 ve 5530 var .

Telefonu 2 yıl kullanacağım . Şu an bana 5530 daha yakın geliyor ama şu 3g konusu canımı sıkıyor .

Sırf 3g için de kaba bir telefon almak bana pek anlamlı gelmiyor açıkcası :d:

Siz hangisini tavsiye edersiniz ? ve neden ?

Şimdiden Teşekkürler :d:

brkylm

Üye
ben 1 hafta önce E66 aldım bu telefonu almadan uzun bir süre araştırmıştım fakat sonradan e66 ın bana uygun olmadığını tamamen bir iş telefonu oldugunu gördüm telefon hiç içime sinmedi gitti aldığım bayiye alttan girdim üstten çıktım 5800 la değiştirmeyi başardım 4 günden beri kullanıyorum çok memnunum telefondan bence 5800 al oyunlarını programlarını heryerden bulabilirsin kıyaslama için burayı kullan

efe-

efe-

Üye
ben 7 aydır 5530 kullanıyorum.açıkçası menmunum yani 3g yi kaç kişi kullanıyoki?
sıf bu yüzden daha kaba bir telefon alma bence...

celibar

celibar

Üye
internete hızlı girmeyi sevmiyorsan 3g'li telefon alma bence.görüntülü konuşmayı çoğu kişi kullanmıyo zaten.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5530 kibar bir telefon..gps ve 3g istemiyorsan al derim..

GANG BANG

GANG BANG

Üye
5800da hiç kaba deil bence.

karkarkara

Üye
5800 alırken n79 5530 ve 5800 arasında kararsız kalmıştım "aman ne olacak taşırım" deyip 5800 aldım kışın pek bir zorluğu yoktu montun cebine ceketin cebine atıyordum yaz geldi okulda bitti seneyede üniv. nereye koyacağım bilemiyorum birde kılıf aldım ki kılıfsız da olmuyor arka cebe koyuyorum en uygun orası oldu şimdi diyorum keşke n79 alsaydım diye eğer sende ikisi arasında kalmış ve büyüklük önemsiz diyorsan kesinlikle 5800 alma kesinlikle mutlaka büyüklük sorunu çıkıyor 5530 al telefon da biraz ufakl olacak htc hd2 var mesela süper cihaz ama kocaman(en olarak) o yüzden iphone'a yetişemedi...

ozan_durak

ozan_durak

Üye
sadece 2 yıl kullanacaksan 5530 al derim ama 5800 bence ömürlük telefon çok sağlam 7 aydır kullanıyom sıfır sorun

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Aslında 5800 düşünüyordum ancak telefon sürekli satma rekorları kırıyor . Geleceğin E-250 si olursa bi değeri kalmaz ki . :off:

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Konu Kapanabilir .

gobbels

gobbels

Üye
5530 kesinlikle Dokunmatiği parmak konusunda daha iyi ince alımlı her 3 kişinin 1inde yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt