Telefon Tavsiyesi 5800 mı Samsung star mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı Samsung star mı?
Evet sizce hangisini almalıyım kasa açıklığı gibi problemler olmasa direk 5800 alırdım ama Bilmiyorum Ne alayım?

Méc~

Méc~

Üye
samsung star ne yaa :D düşünme 5800 al bende var sorun yok. Star alırsan oyuncağın olur 5800 alırsan baba telefonun olur:naughty:

JayJayyy

Üye
5800 black al kasa açıklığı yok.

bybilal

bybilal

Üye
5800 kesinlikle

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 I LOve YOu:D samsung alcaksan jet yada wave al

OğuzcanAbi

Üye
5800

SavinMe

SavinMe

Üye
5800XpresssMusic kullananların cogu telefona siddet uyguluyor önüne gelen programı yüklüyor sonrada 5800 yok su problesmi yok bu problemi die konu acıyolar biraz telefonun huyuna gidin ve performansı görün (:

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Kesinlikle 5800 :oke:

yasar..1

Üye
tabıkı samsung star 5800 alırsan dokunmak yerine zaten telefona şiddet uygulamak zorunda kalırsın bende de vardı onun yüzünden tırnaklarımı kesmiyordm :D sonra s5603 aldm rahat rahat kullanıyorm cok memnunum !

ilhanbey

Üye
sakın 5800 alma

--------------- Ekleme ---------------

5800ın kullanımı çok zor .mesaj yazılmıyor kamerası 6630 nkinden bile kötü oyun çalıştırmak imkansıza yakın bişey.dokunmatik ekran değil basmatik.parmağınla ekranı kontrol edebilmek imkansız 5800ın olduğu yere girme okadar

coNradAli

Üye
görüşlere saygım war ama bence gerek yok stara çünkü aynı ve daha fazla özellik 5800 da war bknz. GPS

batuhanturu

batuhanturu

Üye
5800 kalas gibi telefon. Çok kalın, widget gibi klas özellikleri yok. Samsung Star S5233W al, kesinlikle pişman olmazsın.

Starsley

Benim görüşüm 5800

srn.1392

Üye
Ya ilhanbey çocukmu kandırıyorsun alakası yok kardeş 5800 al samsung san-kın alma nokialar zaten çok kolay kullanımda star aldı arkadaşım hiç memnun değil 2 ayda değiştirdi iphone aldı bnce yanından bile geçme starın güven bana kardeş

Remil_53

Üye
5800 daha gelişmiş bir telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt