Telefon Tavsiyesi 5800 mı? Samsung m8800 mi? Samsung F480 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu almalıyım?

• Samsung m8800

Kullanılan: 10 40.0%
  • Nokia 5800 xpressmusic

Kullanılan: 12 48.0%
  • Samsung F480

Kullanılan: 3 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V FoR Vandetta

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı? Samsung m8800 mi? Samsung F480 mi?
Merhaba arkadaşlar.. Şu 3 telefon arasında takıldım kaldım.. 3 Kişiden herbiri şu telefon daha güzel diyor..Bu yüzden size danışmak istedim..

Telefonda aradığım kriterler,güzel fotoğraf çekebilmesi,internete bağlanabilmesi,her türlü programı desteklemesidir..

Samsung m8800- 8mp kamerası var.Çok güzel fotoğraf çekiyor.Fakat malesef wi-fi yok..Dokunmatik ekranı muhteşem..

Samsung F480- 5mp kamerası var.Fotoğraf kalitesi üstteki telefona göre biraz düşük.Ama amotör bir fotoğrafçının işini görür.
Dokunmatik ekranı işe yarar.Bunda da wi-fi yok..

Nokia 5800 xpressmusic - 3,2 mp kamera.. Carl Leiss lens. Güzel fotoğraf çektiği söyleniyor. Wi-fi özelliğini destekliyor. İşlemcisi hızlı. Dayanıklı ve kullanışlı dokumatik ekranı var..
(h)

İşte arkadaşlar durum böyle.. Sizce hangisini almalıyım.?:hmmm
:oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
5800 :oke:

V FoR Vandetta

Üye
    Konu Sahibi
Peki 5800 ' ın çektiği fotoğraflar konusunda ne diyorsunuz? Kaliteli fotoğraf çekebiliyormu?
Ben Samsung 8800 taraftarıyım.. Her yönüyle hoşuma gitti.. Ne dersinz?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Peki 5800 ' ın çektiği fotoğraflar konusunda ne diyorsunuz? Kaliteli fotoğraf çekebiliyormu?

Yerine Göre İyi Fotoğraf Çekiyor Hatta Bazı Fotoğraflarını Gördüm N95(5MP Kamera) 'den Bile Daha İyi İdi Resimler :)

V FoR Vandetta

Üye
    Konu Sahibi
Silent Master™;2771171' Alıntı:
Yerine Göre İyi Fotoğraf Çekiyor Hatta Bazı Fotoğraflarını Gördüm N95(5MP Kamera) 'den Bile Daha İyi İdi Resimler :)

Hmm.. Youtube den tanıtım videolarını izliyorum.. Gönlüm Samsung 8800 dan yana.. Ama söylediğine göre n95 ten daha güzel resim çekiyormuş.. Halka biraz daraldı.. Ama daha kritik bir soru oldu..

5800 mı? Samsung m8800 mı?
:bilmm

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 kamera ayarını yaptımmı çektiqi fotoları gor bu telefondan boyle birşey çıkarmı dersin :D

JayJayyy

Üye
5800

sharmrock

sharmrock

Üye
m8800 al derim kamera 8 mp görünüşüde güzel :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...