Telefon Tavsiyesi 5800 mı n96 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı n96 mı ?
Arkadaşlar bu 2 telefondan birisini alıcağım . Ama kararsızım ben kameraya biraz daha fazla önem veriyorum. 5800'ın gündüz çekimleri ve gece çekimleri nasıl .. ? 5800 da msn ye girdiğin zaman yada facebook'a girildiği zaman yazıları qwerty klavyeden yazabiliyormuyuz yine ? Hızlı mesaj yazılabiliyormu ? 5800 dan film izlenebiliyormu divx kalitesinde.. n96'nın kızak sistemi nasıl. ? çabuk bozulurmu ? bildiğim kadarıyla n96 nın video çekimleri harika .. parayı içe katmadan düşüncek olursak hangisini almak daha mantıklı ?

Progressivity

Progressivity

Üye
kamera açısından 5800'dan fazla bişey bekleme onun dışında divx filmleri çeşitli converter programlarla mp4 e dönüştürüp çok kaliteli bi şekilde izlemek mümkün diğer bahsettiğin özelliklerde mevcut fiyatıda uygun fakat internet browserından video izleme sorunu var henüz halledilmedi ayrıca bataryası aktif bir kullanıcı için 2günden fazla gitmez
dokunmatik ekranı gayet güzel güzel bir telefon birde alacaksan eğer sağ üst köşesi oturmuyo bazılarının ön kapak tam oturmuyo ona dikkat edeceksin ama bu yeni çıkanlarda yokmuş sanırım sonuç olarak fiyatına göre çok kaliteli bir telefon

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
yeni çıkanları turkcell extralarda mevcutmudur şu an?

Neverex

Üye
5800 al derim :oke:

kumuks

Üye
Bencede 5800 al :oke:

Deflamat

Deflamat

Üye
kamera açısından 5800'dan fazla bişey bekleme onun dışında divx filmleri çeşitli converter programlarla mp4 e dönüştürüp çok kaliteli bi şekilde izlemek mümkün diğer bahsettiğin özelliklerde mevcut fiyatıda uygun fakat internet browserından video izleme sorunu var henüz halledilmedi ayrıca bataryası aktif bir kullanıcı için 2günden fazla gitmez
dokunmatik ekranı gayet güzel güzel bir telefon birde alacaksan eğer sağ üst köşesi oturmuyo bazılarının ön kapak tam oturmuyo ona dikkat edeceksin ama bu yeni çıkanlarda yokmuş sanırım sonuç olarak fiyatına göre çok kaliteli bir telefon
5800da bulunan 1320 mahlık batarya n96dan daha dayanıklıdır.

Sağ üst köşesinin oturmaması sorunu şuanki piyasadaki telefonlarda yok ...

Herkes kamerasını karalıyor fakat söylendiği gibi değil gayet da ideal bir kamerası mevcut, ha n96 gibi bir kamerası olmasa da verilen ücreti performansını haliyle karşılamaktadır.

İnternet browser sorunu yeni güncelleme ile giderilecek ...

Tercihinizin 5800dan yana olması gerekir ...

Progressivity

Progressivity

Üye
maalesef sağ üst köşenin oturmaması sorunu şuanki piyasadaki telefonlarda var daha bugün arkadaşa alacaktık vazgeçtik aynı şekilde üstelik siyah renk olmasına rağmen yanıltıcı bilgi vermeyelim herkes dikkatli olsun alırken

Deflamat

Deflamat

Üye
maalesef sağ üst köşenin oturmaması sorunu şuanki piyasadaki telefonlarda var daha bugün arkadaşa alacaktık vazgeçtik aynı şekilde üstelik siyah renk olmasına rağmen yanıltıcı bilgi vermeyelim herkes dikkatli olsun alırken
Nadiden çıkıyor karşınıza ve onlar da eski parti ürünler yani stoklanmış ve ellerinde bulunan eski ürünler fakat genel anlamda yok öyle birşey, ama yine de alacak olan kişi alırken bakar alır zaten :oke:

Ayrıca n96da akselometre özelliği bulunmamakta bunu da belirteyim ... ;)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
5800 da arayanın resmini tam boy gösterme özelliği varmı acaba ?

goldenheros

goldenheros

Üye
hangisi hosuna gidiyosa onu al kafana göre takıl

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 da arayanın resmini tam boy gösterme özelliği varmı acaba ?

bu resmi ne kadar uzaktan çektiğine bağlı olarak değişir ama ben denedim bende göstermiyor yakın çekim tam boy alacak şekilde bi fotoğraf çekildim telefona attım biri arayınca tam boy gözükmüyor maalesef

travma_o7

Üye
programlarla sağlanabilirmi peki

Progressivity

Progressivity

Üye
işte bunu bilmiyorum dostum şuan öyle bi programın varlığından haberim yok

Utku

Utku

Üye
5800 al

kenny @lp

kenny @lp

Üye
şu anda arkadaşımda 5800 var ben de n96 sürekli telleri değişmek istior ama hala snin tercihin dostum :naughty:

futbol123

futbol123

Üye
bence 5800 alma dokunmatiği iphone gibi hassas degil

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya kardeşim karşılaştırman hata yaa tabikide n96 kamera farkı war bi kere :oke:

fbforever

fbforever

Üye
yazılımlarıyla 5800 :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt