5800 mı N85 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir303

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı N85 mi ?
beyler hangisini alim 5800 mı N85 mi ?

Progressivity

Progressivity

Üye
beklentilerin neler ?

co123

co123

Üye
tabi 5800 söylemen hata bence konuyu kapat usta :)

kadir303

Üye
    Konu Sahibi
hangisiyle daha rahat oyun oynanır 5800 bazı oyunları kaldırmıyor ve donma yapıyor die duydum

Progressivity

Progressivity

Üye
5800'da adam gibi oyun oynamak için en az 4-5 ay daha bekliceksin çünkü güzel .sis oyunlar üretilmiyor hep jar oyunlar var ve büyük boyutlu sis oyunlarda da donma yapıyor ama ileride 5800 için çok harika oyunların çıkacagından eminim çünkü aynı zamanda N97 X6 vb s60 v5 modelleri içinde çıkmış olacak bu oyunlar bu yüzden zamanı var diyorum seçim sana kalmış,

brksmsk

Üye
5800 en fazla 1 yıl dayanır dokunmatiği çok kotu n 85 war bende hala kullanıorm tek bı sorun yaşamadım ve telefonda oyun oynuyorum film izliyorum ne ararsan muzık mesaj hepsını ypıorm ve hıçbı sorun yaşamadım tavsıye ederım

osmanaktag

Üye
Arkdaşım Senin Telefondan Ne İstediğin Çok Önemli.Mesala Sen Wifi yi çok kullanıyorsan N85 Boşuna Alma 5800 al nette çok iyi Ama Benim İnt İle İlgim yok diyorsan sadece oyun oynıyacam diyorsan Tabiki N85 daha iyi.
Hafıza Olarak 5800 16GB a kadar alıyor n85 8 gb Alıyor
Yazılım Olarak 5800 S60 V5
N85 Hatırlamıyorum Yanlış Bilgi Vermim
Kamerada n85 daha başarılı...

Yani 2side farklı alanlarda Anlıyacağın...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
S60V5 gelişmeye çok açık bir platform. Hiç yoktan şu an Polarbitin oyunları bile 5800XM almaya değer :) RagingThunder2 Symbian için yapılsa bide tam olacak. Fakat herşey senin beklentilerine göre değişir. Mümünün yorumlarını iyi düşün derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...