5800 mı - n79 mu_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı - n79 mu_?
arkadaslar nokia 5800 mı alsam yoksa n79 mu kararsızım aydınlatın beni. . :ehe

156asd156

Üye
dokunmatik istiyosan 5800 al ama N79 ada bak derim

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiği kullanabilrmiyim bilmiorum 4 yıldır 6630 kullanıorum tuslara basmaya alıstım :D

nefariaan

Üye
5800 bes para etmez gardas maddı durumun ıyı ıse gıt nokıa e72 al benım gıbı omur boyu kullan cokta memnunum gercı tel . konusunda bılgı almak ıstersen en cok bozulan vs teknık serwıslere danıs ne kadar bozuk tel hangısınden gelıo fln dıe ne arızada okey

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
e72 güzel bi tel. ama o tip tel sevmiom n79 hoş duruo özellik olarakta gayet iyi n79 düşünüorum

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadasim sen kafasindan uyduranlara bakma senin tel alacagin zaman tek bilmen gereken KULLANMIS KISILERIN YORUMUDUR.... Sana sunu soylumki benim bundan onceki telefonun n79 du acikcasi dort dortluk bir telefon dur her isini gorur kasasi igrenctir hic saglam degildir hele beni o telden sogutan arka kapagi olmustur...ama ozellikleri guzeldir 5mp fm verici gps wifi ve ben o teli satip 5800 aldim yemin ediyorum milletin dedigi gibi hicte kotu diyil aksine 10 numara bir tel tek eksigi fm verici dokunmatigi x6 kadar olmasada son surum v51 ile gayet guzel oldu bence 5800 diyorum tabi daha iyi dokunmatik diyosan x6 yada yonele bilirsin yalmiz onun kasasida 5800 kadar saglam diyil sen kullanacaksin sonucta,,,,

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
5800 ın dokunmatiğini pek beğenemedim :/

JayJayyy

Üye
5800 tavsiyemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt