Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ben iphone derim 5800 bir hafta kullandım cihaz beni deli etti ekran dokunmatigi iphoneye gore cok cok vasat intermet tarayııcısı eksikleri var örnek geri önceki gelme yok wifi kulanırken her internete girdigimde tekrar tekrar wifi sorması usteki kısayol multi medya tuşu tıklamalara karşılık vermemesi mesaj yazarken harfer berbat
iphone derim süper
arkadaşlar konuyu 5800 iphone tartışmasına taşımayalım lütfen ben 5800 7 aydır kullanıyorum a dan z ye herşeyini biliyorum ama baştada dediğim gibi iphone u ilk defa kullanıyorum hoşuma gitti..5800 dan sıkıldım açıkcası iphone denemek istiyorum en çok merak ettiğim şeyi gps çekimi?Dokunmatik ekran iPhone göre kötü olabilir ama asla hassas değil diyemezsiniz. İnternet tarayıcısının iPhone'dan iyi olduğunu herkes biliyor. Flash dosyalarını iPhone açamıyor. 5800 ise sorunsuz açabiliyor.
Hayır. İnternete her girişinizde tekrar tekrar size sormaz. Kullandığınız ağı kaydetmemişsinizdir. Telefonun üstündeki kısayol tuşu ise gayet başarılı ve sorunsuz çalışıyor. Sizin aldığınız telefon arıza olabilir. Yazı konusunda ise bunu söylediğinize inanamıyorum. iPhone kullanıcıları o telefonun sanal klavyesinden nefret ederler. 5800'da el yazısı, tam ekran qwerty, mini qwerty, alfa sayısal tuş takımı olmak üzere 4 seçeneğiniz var ve çok rahat yazılıyor, özellikle tam ekran qwerty modunda.
ya arkadaşlar beni anlamıyorsunuz galiba? ben 5800 çok iyi biliyorum..eğer iphone kullandıysanız yorum yapın..benim için iphone kullananların yorumu önemli..5800 iyidir.
ofis programı yükledim ama belgeleri ve müzikleri nasıl atacağımı bulamadım hala?malesef java programlarını felan görmezz ama aradıgın cogu program iphondede var belge derken
ofis programı yükledim ama belgeleri ve müzikleri nasıl atacağımı bulamadım hala?
müzikleri attım birkaç tane ama ofis belgelerini atamıyorum..iTunes'dan ücretli şekilde yüklemek zorundasınız. Tabii telefonu yasadışı yollarlarla hacklemezseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?