5800 Mesajları Hafıza Kartında Saklama Sorunu ,Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

marjisalih

marjisalih

Üye
    Konu Sahibi
5800 Mesajları Hafıza Kartında Saklama Sorunu ,Yardım
Arkadaşlar ben mesajların kayıt yeri olarak Hafıza Kartını seçiyorum.Ama telefon yeniden açıldığında veya yeni mesaj geldiğinde seçili hafıza bulunamadı gibi bişey söyleyip telefon hafızasına geçiyor..Sizce nedeni ne olabilir? :bilmm

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Telefon hafıza kartını görmüyor olabilir:hmmm

haltie

haltie

Üye
virüs olabilir belki bence yedekle ve içimlendir kartını:oke:

marjisalih

marjisalih

Üye
    Konu Sahibi
Denicem bakalım olucakmı

combative

combative

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var müzikler falan gözüküo kendi kendine geçio sizce ne olabilir kafayı yicem senn denemen işe yaradımı arkadaşım??

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var müzikler falan gözüküo kendi kendine geçio sizce ne olabilir kafayı yicem senn denemen işe yaradımı arkadaşım??

kütüphaneyi güncelle

combative

combative

Üye
SlientOne söle o zaman bu nası bi problem usb bağlantı haricinde telefon kendi kendine hafıza kartına erişilemiyor mesajlar telefon hafızasında saklanıyor dio ben hafıza kartında saklamak istiyorum mecburmuyum tel hafızasında saklamaya.lütfen yardım bilen varsa :(:(

pcwolf

pcwolf

Üye
İlk olarak telefonu hafıza kartı modunda bağlayıp özelliklerinden hata denetleme ve birleştirme yapabilirsin işe yaramazsa:
Pcde pc suite yüklüyse telefonu bağlamadan önce mesajları hafıza kartında saklanmasına ayarla. PC suite de mesajlar kısmına gir ordan mesajlarını güncelle. Bir klasör oluştur masaüstünde. Görünen veya kaybolmasını istemediğin mesajları kategorisine göre-alınan, gönderilen veya klasörler şeklinde- klasörün içine sürükle.
Telefona hard format at, karta atarsan uygulamaların da gider dolayısıyla yine hard format atmak zorunda kalırsın. Hafıza kartını da formatla
Format çözüm olmazsa eğer mesajları telefon hafızasında tutmaya ayarla. Yedekleme yaptığın yerden mesajlarını programa sürükle telefon hafızasında dursun, kartında problem yoksa denetleme birleştirme felan düzeltmesi gerek.
FORMAT işlemlerinden önce görüntü, video, müzik vsvs yedekle pcye.

Repeal

Repeal

Üye
Bende de aynı problem var gibin. PC Suite modunda taktığımda bile aynı hatayı alıyorum. o yüzden artık önce hatsıza alıp sonra takıyorum pcye...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
ARKADAŞLAR HİÇ BİR ŞEY YAPMAYIN BU 5800 v51.0.0.6 Fw'nin GÖRÜNMEYEN ve DÜZELTİLMEYEN HATASI v51 GELDİĞİNDEN BU YANA DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI ve SONUÇ OLARAK "OL-MA-DI" :ağlarım:

pcwolf

pcwolf

Üye
Eee hafıza kartı bozulmuşsa telefon ne yapsın..

marjisalih

marjisalih

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar v52 yukleyince bu problemi yasamadim.Duzeltmisler anlasilan
:oke:

combative

combative

Üye
arkadaşlar bu sruna kesin çözüm buldum uzun uğraşmalar sonunda:D:Dşmdi 5800 telimizden ayarlar/bağlantı/usb giriyoruz buradan pc-suite modunu seçiyoruz depolama fln değil bunla alakasız olabilir ama kesn oluyor deneyin!!!! onaylaıştır:D:D:D

frosty

frosty

Üye
arkadaşlar bendede mesajların hafızasını E:Hafıza kartı olarak seçtikten sonra mesaj göndermek istediğimde 15-20 saniye bekliyorum ama hafızayı C olarak seçtiğimde 2 saniyede yolluyor bu sorunun nedeni nedir.

SilentOne

SilentOne

Üye
sorun yaratmayımıyorsa boş ver bn telefon hazasındana hafıza kartına geçerken 30 sn ye bekliyor 1000 küsür sms olunca h.kartında xD xD

pcwolf

pcwolf

Üye
Hafıza kartının okuma yazma hızı telefonun kendi belleğinden daha düşük olduğu için normal tabi. Kendi hafızasında olsun mesajları çok hızlı siler mesela, 2000 mesajı 2dkye yakın sürede silmiştim yanlış hatırlamıyosam. Hafıza kartında 1000 tane silmeye kalktım 2 dkye yaklaşmıştı.

SilentOne

SilentOne

Üye
doqru dion kardeşim

okan218

Üye
v52 yükleyince düzeldi diyosunda nasıl yüklücez bi anlatsaydın bilmeyenler var

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
pc ye bağladığında hafıza kartını bi süreliğine okumaz geri taktığındada mesajlar bunu algılamaz yani pc ye takıp çıkarınca tekrar hafıza kartını seçmen lazım

Üst Alt