5800 mesaj atanın ismi gözükmüyor, yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Ranthar

Üye
    Konu Sahibi
5800 mesaj atanın ismi gözükmüyor, yardım
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum şu:

Mesaj geldiğinde atan kişi rehbere kayıtlı olmasına rağmen mesajı atan kısmında numarası gözüküyor.önceden ismi yazıyordu şimdi ismi gözükmüyor.daha yeni olmaya başladı bu.nedeni nedir acaba bilen varmı ? ayarlarından bişey değiştirmedim. peşpeşe mesaj atarken bi anda değişti bu.bi mesaj geldi normal ismi gözüküyo herşey güzel, cevap attım, sonra bidaha geldi mesaj ve bundan sonra hep numarası gözükmeye başladı.
Teşekkürler

agency

Üye
Rehber e aynı numarayı 2 kere kaydettiysen seni aradıgında ve msj attıgında sadece numarası gözükür. Bi kontrol et rehberini

Ranthar

Üye
    Konu Sahibi
Yok telefon hafızasına 1 kere kaydetmiştim.kontrol ettim tekrar hani yanlışlıklamı ekledim diye yok.dediğim gibi mesajlaşıyoduk bi anda numara gözükmeye başladı.

BurtiBurak

Üye
aynı sorun bendede var :S

Sehzade

Üye
baska hattada aynı sorunmu yasanıyor bi kontrol edip buraya yazarsan belki yardımcı olabilirim

BurtiBurak

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor :/

--------------- Ekleme ---------------

buldum laan yeni firmware'de rehber değişmiş kişiyi silip baştan eklediğin zaman düzelio :/

BallisticX

BallisticX

Üye
Arkadaşlar Bende'de 1110i War Numaralarım Sadece 1 Kere Rehbere Kayıtlı,Rehberimde Kayıtlı Olan Biri Bana Mesaj Atınca Sadece Numarası Görünüyor ve Numarasının Başında +90*********** Yazıyor Yardımcı Olursanız Sewinirim...

bozkurduz

bozkurduz

Üye
arkdaşlar bunun tek sebebi aynı numaranın iki defa kayıtlı olmasıdır.
aynı anda sem sim kartta hem de telefon hafızasınd kayıtlı olduğundan da olabilir.
rehber görünümünü sadece birisini seçin de deneyin
bir diğer ihtimal de isimsiz olarak kayıtlıysa onu da görememiş olabilirsiniz.
rehberinize iyice bakın derim.

choqsuqar

choqsuqar

Üye
qcms olsunnn

BallisticX

BallisticX

Üye
Yok Abi Alakası Yok Ya...

BallisticX

BallisticX

Üye
Yokmu Sağlam Anlayan Şu Teller'den Arkadaşlar...

ikocak68

Üye
bende de aynı sorun var..

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Bendede aynı sorun var arkadaşlar..

must5555

Üye
yok ya bende kaspersky yüklü o engelliyor galiba isimleri.

free1987

free1987

Üye
aynı sorun bendede oldu. format atacaksın dostum başka çaresi yok.

telefon kapalıyken yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu + üstteki açma kapama tuşuna aynı anda telefon açılana kadar basacaksın. format öyle atılıyormuş. bende oldu. sorunda düzeldi.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
belki kullandıın temadandır?

khronickk

Üye
aynı sorun bendede vardı beyLer kasper sky yükLüydü onu siLdim düzeLdi eğer teLefonunuzda kasper sky yükLüyse o engeLLiyor siLerseniz sorun ortadan kaLkıcaktır başka bi sorun varsa eğer ona bişey diyemem :)

4ewa2getha

4ewa2getha

Üye
bende de aynı sorun var.. kasper yüklü değil

kadir_engin22

kadir_engin22

Üye
sim kartta kayıtlı olması lazım nuamranın sadece telefonda kayıtlı olursa gözükmez arkadaşımdan biliyorum

Üst Alt