Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Mega Pack
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim
erdem1972
Üye
btfl
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hee sanada ondan
OğuzcanAbi
Üye
rapid dolu bekleyacez
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
şuan telefondan giriyorum fırsatım olduğunda başka siteyede upload ederim
Ferzan
Üye
teşekkürler
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
önemli değil
dingil34,5
Üye
saol de ekran oyunlar için de böle bi mega pack hazırlayabilir misiniz hep indiriyorum yarım ekran çıkıyor
Konnegeer.exe
Üye
gardaş şifre istiyor winrar için napacaz anlayamadım şifresi falan nedir ne değildir bilmiyorum
Mobil İletişim
Üye
Sağol da şifre ne
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İlk mesajda yazıyor ...
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hilmi058
Üye
dosya acıolmıyor hasarlı arşiv diyor zip acmıyor kardeş dosyayyı
selam değerli arkadaşım 1 aylık nokıa 5800 kullanıyorum tabi bi heyacan tema ve uygulama indirmek fakat son 3 gündür telefon kapandığı zaman açılmıyor sadece nokıa yazısı çıkıyor o kadar bataryayı çıkarıp takıp şarjza taktığımda düzeliyor.sorum ise eskiden telefonu yan çevirdiğimde görüntü değişiyordu şimdi ise sabit kalıyor sensör ayarları düzgün... Revengeful bilgi sahibi olduğuna inanıyorum yardımcı olursan sevinirim.(bu telefonu aldığıma pişman oluyorum)
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bende 5800 kullanıcısıydım bir zamanlar ve şuan ondan kurulduğuma o kadar mutluyumki anlatamam
Nokia yazısı bölümünde bendede takılıyordu. Telefonu açarken hafıza kartını çıkar. Bu sayede takılmaz.
Sensör sorunu içinse bir hard format at derim. Yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu + açma/kapama tuşuna basılı tut.