5800 Maps Arka Planda İnternete Bağlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cutliam

Üye
    Konu Sahibi
5800 Maps Arka Planda İnternete Bağlanıyor
Bir süre önce telefonda bir şey yapmamama rağmen sürekli kontör düşüyordu. araştırdım birde baktım ki harita programı arka planda internet bağlantısı açmış veri yolluyor. haritaların seçeneklerinden çevrimdışı yaptım sorun yine düzelmedi. sonra hedeflerden bütün erişim noktalarını kaldırdım bu seferde 0.facebook a giremiyorum. bu laneti nasıl kaldırıcam yardım edin lütfen :vur:off:

serkan234

Üye
uygulamalarda yer > konumlama yontemleri sebeke tabanli ve yardimli gps i kapat sadece tumlesik gps kalsin gps gec baglanir ama kontor gitmez boylece

Lacrymosa

Üye
Hedefler kısmındaki bağlantıların ayarlarına gir en alttaki seçenekte bağlantı türü ayarı olması lazım. Otomatik değil manuel yap. Yani sen izin vermeden internete erişim yapamasın.

cutliam

Üye
    Konu Sahibi
serkan dediğini denedim çözülmedi :(

Lacrymosa avea wap seçeneklerine geldim erişim noktasını onay aldıktan sonra kullan dedim olmadı bu sefer şifre sormayı açtım 5 dakkada bir şifre soruyor şimdi :/

Lacrymosa

Üye
5800 kullanırken benim de başımı ağırtan şeylerden birisiydi bu. Evet onay aldıktan sonra desen bile bazı şeyler yine de bağlanıyor ve telefonun tüm uygulamalarını tek tek tarayım hepsinin ayarlarına girip internet erişimini kapamıştım. Uygulamaların ayarlarına girin ve internet erişimlerini kapamayı deneyin.

cutliam

Üye
    Konu Sahibi
sorun harita programında. onun olduğunu nasıl anladım şöyle anladım. haritalara giriyorum seçeneklerden şebeke hedefini wap seçiyorum wap internet bağlantısı oluyor, avea mms seçiyorum mms bağlantısı açılıyor bu sefer. hepsine bakıyorum bağlantı yöneticisinden. bu gidişle harita programını silcem.

anilvasif

Üye
Kullandıgınız FW den kaynaklanıyor arkadaslar tahmınen bu forumdaki kotukoylu nun ılk FW sı yukludur bendede o yukluyken yaklasık 30-35 TLlık kontor gıttı
FW yı yukledıkten 1 ay sonrasımı nedır herhalde baska bır programla çatışıyor oda onu calıstırıyor tahmınen bende zamanında naptıysam ovi mapsı kapatamadım sılmeyı denedım sılınmedı sabah kalkıyom bakıyom telefon nete baglanmıs durup dururken bakıyom 70 kurus gıtmıs vss vs...

Nasıl kurtuldun dersenız MegaloManiaX v2 yi yukledıkten sonrası aylardır bolesı en ufak bı sorunum bıle kalmadı

Sizede cozum olarak en temız sekılde FW nızı yenıleyın derim biraz zahmetlı felan olcak ama hanı buna sinir olmaktansa bu daha ıyıdır...

cutliam

Üye
    Konu Sahibi
abi ben MegaloManiaX v2 kullanıyordum. sms saatleri sorunu yüzünden orjinal fwye döndüm. ovi suite üzerinden maps güncelemesi yapınca oldu bu.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
her formattan sonra bu internet baglantısı sorunu benimde başıma gelir.ama artık ben çözümü buldum.formattan sonra çift mod otomatik açılıyormuş,ben sadece gsm yi açıyorum,düzeliyor.eger haritalardan şüphe ediyorsan kardeş,kill me programını bir kur,açık kalan birşey var mı bak.eger açık kalan dikkatini çeken birşey varsa onları sonlandır.

cutliam

Üye
    Konu Sahibi
abi zaten pil bitmesin diye gsmde tutuyorum hep. killme den de baktım da göze batan bir şey bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt