5800 maemo ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

st0reyy

Üye
    Konu Sahibi
5800 maemo ???
Arkadaşlar benm merak ettimde bende 5800 var buna meamo yükley bilirimiyim yani işletim sistemi değişe bilirmi konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim

kısaca 5800'ın meamo destkleyip desteklemedeğini merak ediyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
desteklemez...

st0reyy

Üye
    Konu Sahibi
tmm sağol

can_1981_

Üye
aslında maemo lünux tabanlı bir işletim istemi olduğundan 5800 yada n97 gibi telefonlara maemo ve özgür qt4 kütüphanelerini yüklemek imkansız olmayabilir. bir şekilde lünüx veya maemo yüklense bile driver problemlerinin olacağını tahmin ediyorum.tabi işlemci mimariside önemli...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
5800 ı maemo ya benzetmek istiyosan bunun için gdesk ler var

sametiki

sametiki

Üye
buyrun arkadas yapmıs arkadaslar

icais

icais

Üye
ya bu telefonu amma büyütünüz alttarfı siybianlı dandik bi tel

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya bu telefonu amma büyütünüz alttarfı siybianlı dandik bi tel

Dandik dediğin telefon çok satıyor şu aralar hem belki program konusunda herşey yapılamıyor eğer yapmak istersen nokianin o yönde telefonları var mesela n900 al onu ne yüklemek istersen yükle kaldıramam demez 5800 o tarz bi tel olsaydı fiyatı 500 tl olmazdı n900 türkiye satışa sunulmadı bu arada piyasada olanlar yurt dışından geldi

--------------- Ekleme ---------------

aslında imkansız diye birşey yok 5800 a maemo ol yüklenir androıd de sadece birilerinin kafa yormasina ve bir kaç tane 5800 in kullanılamaz hale gelmesi lazım biz bu site de ne imkansizlarin gerçekleştiğine şahit olduk bu da zamanla olacak elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt