5800 La ilgili Tek Bir Soru.. Lütfen Cevap İstiyorum. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

staLky

Üye
    Konu Sahibi
5800 La ilgili Tek Bir Soru.. Lütfen Cevap İstiyorum. . .
Telefonumu v40 a özel bi hack yontemıyle hackldım sıtede anlatılanbı sekılde . . . hack yontemı flashlamalı bı yontem yanı hackı yapabılmek ıcın telı flashlaman lazm yapan vardır elbet aynısını. ben bunu yaptıma bın pısmanım yapmanızıda önermem telefonum yvasladı 2 kere daha normal flashladm garantıye goturdum garantı bıle cozemedı aynı versionu tekrar flashlayıp atmıs telefonda menüler hayvan gibi kasıyor flashlamanın telefona cıddı zararları olmusmudur dersiniz lütfen cevaplarınızı beklıorm arkadaslar kafama cok takıorm. orta tusa basıom menü 2 saatte gelıo telefonda tema olmadgı kendı teması oldgu halde düsünün. . .:vur

mustafa

mustafa

Üye
hafıza kartında yüklediğin bir dosyadan kaynaklanabilir. hafıza kartına format atmayı denedin mi hiç? bende bu sorunla kaşılaştım ama sebebi bir temadan kaynaklanıyordu. o temayı seçtiğimde telefon kendinden geçiyordu. aynı şey ev ekranın değiştirmeye yani samsung ev ekranı temasını uygulamaya çalışırken de başıma gelmişti

intoman

intoman

Üye
nemesisle telefonun farklı bir produc koduna çevirip yeni versiyonu flashlarsan telefonun ilk halinden daha yavaş olması gibi bir durum olmaz tabi hafıza kartından kaynaklanmıyorsa her ihtimale karşı telefondan biçimlerdir kartı ...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
hafıza kartını değiştir..sıfır al ...veya bi arkadaşının kartıyla dene veya kartı komple cıkar öyle bi dene...

staLky

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartlık bisey yok hafıza kartına 2 kere hem telden hem pcden format attım virüs taraması yaptırdım hattta f mobile mi ne vardı tel icin antivirüs o bile var telefonda onla tarattım yıne yok virüs yok bisey yok . . .:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt