5800 Kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kullanıcıları
Arkadaşlar 5800 herkesde mi yavaş yoksa bende mi böyle.Birde telefon hafızasında yer kalmıyor ki mesela bende 10mb yer kaldı.Birde niye çift ekranlı yapmışlar ki bu telefonu ekran bassan çökcek cam olsa iyi olurdu.Ve de önerdiğiniz uygulama var mı?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 herkeste yavaş ama onu ben cfw atarak çözdüm.telefon hafızasında yer kalır da sen bir hard format at,cfw kur,birde orjinal tarayıcı yerine opera kullan,telefon hafızan 70 in altına inmez.çift ekran kısmını bilemem ama cfw ile dokunmatik hassaslaşabilir.önerdigim uygulamalar btswitch,ramblow,g force,python,qt 4.7.3,xplore 1.53,smart settings.oyun olarak gpsp emulator,worms new edition.

kaan48300

kaan48300

Üye
Telefon genel olarak yavaş ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir çok uygulama yüklersen hantallaşır az yüklersen hızlı olur ama uygulamaların nimetinden faydalanamazsın seçim senin.Telefon hafızası gerçekten az ama pek bi işimiz yok onunla doğrusu belli başlı yazılımlar var sadece C'ye yüklenen (Örn: Qt) onları kur yeter geri kalan herşey E'ye..Ekranın basınca çökmesi kullandığı dokunmatik teknolojisi yüzünden.2 Katmanın birbirine deymesi üzerine kurulu bir sistem bu yüzden çökme oluyor tabi bide nokianın ürettiği ilk tam dokunmatik telefon olması yüzünden daha bu konularda acemiydi N97'de bu durum bu kadar fazla değil yani daha sert.
Önerdiğim uygulamalar;

Oyun olarak;
Majesty Kingdom Sim,Polarbit oyunları,Farm Frenzy,GreenFarm,

Program olarak;
OfficeSuite,Opera Mobile 11.1,Nokianın geliştirdiği Facebook uygulaması,PhotoRama,X-Plore,N-Desk vb..

Umarım yardımcı olmuşumdur..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Telefon genel olarak yavaş ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir çok uygulama yüklersen hantallaşır az yüklersen hızlı olur ama uygulamaların nimetinden faydalanamazsın seçim senin.Telefon hafızası gerçekten az ama pek bi işimiz yok onunla doğrusu belli başlı yazılımlar var sadece C'ye yüklenen (Örn: Qt) onları kur yeter geri kalan herşey E'ye..Ekranın basınca çökmesi kullandığı dokunmatik teknolojisi yüzünden.2 Katmanın birbirine deymesi üzerine kurulu bir sistem bu yüzden çökme oluyor tabi bide nokianın ürettiği ilk tam dokunmatik telefon olması yüzünden daha bu konularda acemiydi N97'de bu durum bu kadar fazla değil yani daha sert.
Önerdiğim uygulamalar;

Oyun olarak;
Majesty Kingdom Sim,Polarbit oyunları,Farm Frenzy,GreenFarm,

Program olarak;
OfficeSuite,Opera Mobile 11.1,Nokianın geliştirdiği Facebook uygulaması,PhotoRama,X-Plore,N-Desk vb..

Umarım yardımcı olmuşumdur..
artık qtde hafıza kartına yüklenebiliyor:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/qt_4-7-3_e-surucusune-yuklenen-500053.html buradan bunu indirecez,birde qt mobility kuracaz,qtnin kurulumu tamamlanacak.qt ile beraber uygulama yüklersek bir tek o uygulamaları c ye yüklücez(örn:gpsp).

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
agalar ben hard format atıomda yazılım atmak daha mantıklı (tamamen temizlensin :).Fakat jaf dosya donumu bulunamadı dio yani mesela 7 tane dosya varya orjinal yazılımda.Onları dosyanın yoluna koyuyorum rm-356 die.Dosyalar bulunamadı gibi bir uyarı veriyor ve flasha basmadan ınıyi seçiyoruz ya ordan bahsediom

mangdaşire

mangdaşire

Üye
agalar ben hard format atıomda yazılım atmak daha mantıklı (tamamen temizlensin :).Fakat jaf dosya donumu bulunamadı dio yani mesela 7 tane dosya varya orjinal yazılımda.Onları dosyanın yoluna koyuyorum rm-356 die.Dosyalar bulunamadı gibi bir uyarı veriyor ve flasha basmadan ınıyi seçiyoruz ya ordan bahsediom
dosyaları c/program files/nokia/phoenix/products/rm-356 içine atıyorsun degil mi? eger 32 bitse bu şekilde at.64 bitte birde x86 klasörü açman gerekiyor diye biliyorum.klasörleri kontrol et,olmazsa başka bildigim bir yöntem daha var onu uygularsın :ok2:

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Aga işte programfiles/nokia'dan sonra phoenix klasörü yokdu.Ve ben phoenix klasörü açtım onun içine products ve onun içine rm-356 açtım onun içine de firmware dosylarını attım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Aga işte programfiles/nokia'dan sonra phoenix klasörü yokdu.Ve ben phoenix klasörü açtım onun içine products ve onun içine rm-356 açtım onun içine de firmware dosylarını attım
:hmmm görmesi lazım.ama dedigim gibi 64 bit sistemlerde ekstra klasör açılıyor,işletim sistemin 64 bit ise onu açtın mı? eger olmazsa c/program files/common files/nokia/data package/products/rm-356 içine at.bu klasör dizini 166 mblık bir ofw dosyası vardı,onunla birlikte geliyordu.bulabilirsen onu da kurup dene.

kaan48300

kaan48300

Üye
mangdaşire

mangdaşire

Üye
----------Eklendi @ 22:19:42 ---------- Yazıldı @ 22:17:29 ----------

Ben onu denemiştimde hata vermişti çalışıyormu bilmiyorum
çalışıyor ama uygulamaları telefon hafızasına kurmak gerekiyor.yani qt hafıza kartına yükleniyor ama uygulamaları telefona yüklenmesi gerekiyor.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Ozmn ne grk var ki sanki qt uygulamaları 1 tane.Kaç tane var hepsini tele sığdıramayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt