Emre520
Üye
5800 Kullanıcıları...
Arkadaslar herkese merhaba tekrardan. En son v 40 ı guncelleme yaparken dıl kodunu degıstırmıstım. Bugunde yazılım guncellemeye bakayım varmı bı yenılık dedım . Her zamankı gıbı rehber mesaj ve Harita vardı Ucretsız navigasyon ıcın yazıyordu. Mesaj Rehber de ıstege Baglı Yazarken Harıtada Onemli ! yazıyordu Neyse ındırdım sımdı bı sorum olucak.
Haritalara gırdıgımde gorunum tamamen degıstı.Ancak navigasyonu acıyorum arac surme dıyorum aracla eve ye gırıyorum . Ancak harıta ankara yı gosterıyor . Yanı ne yaptıysam harıtayı bursa ya ayarlıyamadım
Bılgısı olan arkadaslar acıklamam yaparlarsa cok sevinirim...
Tek bı sorum daha olucak Kusura bakmayın artık
... Wlan ıle ınterenete baglandıgımda İnternet sayfası cogu zaman tamamen kapanıyor. Tekrardan acmak zorunda kalıyorum tekrardan ıd pass. yaz vs.vs. Bunu yapmasının Neden ı Nedir ? Sımdıden Tesekkurler
Haritalara gırdıgımde gorunum tamamen degıstı.Ancak navigasyonu acıyorum arac surme dıyorum aracla eve ye gırıyorum . Ancak harıta ankara yı gosterıyor . Yanı ne yaptıysam harıtayı bursa ya ayarlıyamadım

Bılgısı olan arkadaslar acıklamam yaparlarsa cok sevinirim...Tek bı sorum daha olucak Kusura bakmayın artık
... Wlan ıle ınterenete baglandıgımda İnternet sayfası cogu zaman tamamen kapanıyor. Tekrardan acmak zorunda kalıyorum tekrardan ıd pass. yaz vs.vs. Bunu yapmasının Neden ı Nedir ? Sımdıden Tesekkurler