5800 Kullanıcıları içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar lütfen gerçekleri yazalım bazı dostlar şansızlıklarından telefonu beğenmiyor telefon yılın telefonu seçildi fiyat performans kullanılabilirlik vs vs vs...
bunlaruı gözardı edemeyiz hakkını verelim...
pireye kızıp yorganı yakmayalım...
yok değil bazı kullanıcılar gerçekten çok çekti telefonda ama oda hem tlf fabrika çıkışından hem kullanıcılardan kaynaklanıyor ben ilk çıktığında aldım allaha çok şükür daha tık demedi ve şuna inanın ki resmen telefonun canına okudum desem yeridir abartısız yapmadık şey bırakmadım düşürdüm çarptım sisteme aşırı yükelem yaptım biraz gecikse hızı bana göre herşeyi sildim tekrar yükledim anlayacağınız telefon fabrşkadan çıktığına pişman oldu hele benim gibi bir kullanıcıya dayandı...
ne amatör nede profesyonelim sistemler konusunda ama inanın bence gerçekten sağlam bir telefonmuş
NOKIA'ya helal olsun yine kalitesini gösterdi
varsa yoksa... NOKIA....

hiç bir kimyasal kullanma.bir bezin üzerine bezi nemlerdircek şekilde kaynar su dök.hemen ekranı yavaş yavaş masaj yapar gibi ovala.bunu sürekli tekrarla.ya da riskli olmakla birlikte,ahizeye mikrofona,tuşlara kaçırmadan ekrana buhar tut.
not :mesuliyet kabul etmiyorum

bnce almalısın ama v60 güncellmesi geldikten sonra al hem içince v 60 yüklü gelir

ARKDASIN DEDIGI GIBI KULLANMAYI BILENE COK GUZEL TELEFON NOKİA İPONE KARSI CIKARDIGI BI TLFN BEN ALDIM COK MEMNUNUM HELE FİLİM SESİ OLSUN KULAKLIKLA MUZIK DINLERKEN EKO. BAS GUCLENDIRICIYI SECTIGINDE DISKODAYMISSIN GIBI SES CIKIYOR . SES CIKISI COK KALITELI ŞOYLE BI SORUNU GORDUM GECE FOTO CEKTIGINDE FLAS PATLADIGINDA CEKTIGI RESME ZARAR VERIYOR PARLIYOR AMA FLAS KAPALI CEKTIGINDE COK GUZEL KALITELI RESIM CEKIYOR . BIDE SERTIFIKA HATASI DIYE BI LANET OLASI BI SORUNU VAR ONU HAGLA COZEMEDIM BI SITEYE UYE OLUYORMUSUZ AMA ORAYADA TLFNUN IME NUMARASINI VERSIMM GELMIYOR NE YAPACAGIMI BILMIYORUM BILEN VARSA YARDIMCI OLSUN ?

Konu Sahibi
arkadaşlar bugün cihazı aldım ama içinden şebnem ferah müzikleri çıktı bu hepsinde çıkıyormu?

Dtn

Üye
Son partilerde çıkıyor evet,bir hediye

11 aydır kullanıyorum servise hiç gitmedi kasada açık degil internete giriyorum müsic radyo dinliyorum film seyrediyorum.navigasyona bayılıyorum beni radardan 15 kere ceza almaktan kurtardı.güncellememide yapıyorum keyfime doyamıyorum

karayns

Üye
saolun arkadaşlar lcd spreyi işime yaradı şimdi çok iyi kullanıyorum ama ne ekran flimi nede başka bişey telefonu koruyayım derken hepten battı artık o kadar önem göstermicemde insan çalıştığı parayla alınca oluyor ister istemez

mustafa

Üye
830 lira verip aldım. şu an keşke almasaydım diyorum o kadar para verdiğim için. ama 460 liraya alsam iyiki almışım derdim

bak kardesim,bence senin dunyadan haberin yok.Bu telefon gibi birtane daha yok,iphoneyi bile gecen bu telefonu asalayan adama nedenir bilirmisin. bilmesen yazayim da herkes senin ne oldugunu orensin sen bir COBANSIN kuzucum. sen en iyisi telefonu birak eline al bir coban sopasiiiii ..cobaaaaaaan

faceye fehmican gül yaz profil fotomu 5800 ile çektim gor kalitesi nasılmıss

mustafa

Üye

bu laf bana mıydı?

oguz5852

Üye
5800 hayatı kolaylaştırıyo

katılıyorum sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...